- Veľmi rýchlo vybavená a dodaná objednávka. Tovar veľmi kvalitný (v mojom prípade kožená peňaženka), v skutočnosti oveľa krajšia ako na fotke.
- Páčila sa mi tiež mailová komunikácie, informovanie o každom kroku riešenia objednávky.
- rýchle dodanie
- pekné balenie
Peňaženka bola luxusne zabalená a dodanie rýchle aj napriek tomu, že objednávka bola vytvorená pár dní pred sviatkami.
- ok
- Tovar doruceny vcas, zodpovedal popisu a obrazku, nemam vyhrady
- Super, som spokojná.
Vsetko bolo ok,tovar je tak isto perfektny ako na obrazku
- Ceny primerané kvalite, rýchle dodanie!
- Obchod mi dodal nekvalitný výrobok, s viacerými vadami
- Absolútne nekomunikuje
Tento obchod som si vybral náhodou. Viem, že je množstvo "obchodov", vzhľadom ale na určitú časovú tieseň a aktuálnu situáciu, riskol som to a skúsil som dôverovať. Vybral som si peňaženku pre manželku ako darček.... . No to čom som dostal. Výrobok už na prvý pohľad krivo šitý. Po bližšej prehliadke zistené ďalšie vady šitia. No OK stane sa. Napísal som teda email obchodu, že ako zareaguje. No a on nezareagoval nejak. Aj to je odpoveď. Ja za seba "ďakujem" a už teda nakupovať určite nebudem...
Reakcia obchodu Gregorio.sk
Dobrý deň.
Dodatočne sa ospravedlňujeme za neaktivitu a kvalitu služieb pôvodných majiteľov e-shopu, ktorí v čase Vašej objednávky už neboli schopní riešiť povinnosti ohľadne prevádzkovania e-shopu.
Ak by ste sa v budúcnosti rozhodli pre produkty z nášho nového e-shopu, sme presvedčení o tom, že s našimi službami budete maximálne spokojní. :) -
TOVAR NEDORAZIL, OTRAS, HANBITE SA!
Reakcia obchodu Gregorio.sk
Dobrý deň.
Maximalna spokojnost dakujem krasne nakupovanie urcite budem opakovat Panska penazenka kraaaasna
bola to prvá skúsennosť
Pekne zabalené
Veľmi rýchle dodanie.Tovar kvalitny za mna velká spokojnosť.
spokojnosť, doručenie až domov
Rychle dodanie,prijemna komunikacia,tovar kvalitny.
Kvalitne urobeny vyrobok, rychle dorucenie.
- všetko ok
- Výrobok prišiel načas kvalita na jednotku odporúčam
- rýchle dodanie
- tovar v top stave, krásne zabalený
Vybavenie a dodanie výrobku bola rýchle, bola som spokojná s nákupom a samozrejme s tovarom.