• Obchod mi dodal nekvalitný výrobok, s viacerými vadami
    • Absolútne nekomunikuje

Tento obchod som si vybral náhodou. Viem, že je množstvo "obchodov", vzhľadom ale na určitú časovú tieseň a aktuálnu situáciu, riskol som to a skúsil som dôverovať. Vybral som si peňaženku pre manželku ako darček.... . No to čom som dostal. Výrobok už na prvý pohľad krivo šitý. Po bližšej prehliadke zistené ďalšie vady šitia. No OK stane sa. Napísal som teda email obchodu, že ako zareaguje. No a on nezareagoval nejak. Aj to je odpoveď. Ja za seba "ďakujem" a už teda nakupovať určite nebudem...

Reakcia obchodu Gregorio.sk

Dobrý deň.
    Dodatočne sa ospravedlňujeme za neaktivitu a kvalitu služieb pôvodných majiteľov e-shopu, ktorí v čase Vašej objednávky už neboli schopní riešiť povinnosti ohľadne prevádzkovania e-shopu.
    Ak by ste sa v budúcnosti rozhodli pre produkty z nášho nového e-shopu, sme presvedčení o tom, že s našimi službami budete maximálne spokojní. :)

TOVAR NEDORAZIL, OTRAS, HANBITE SA!

Reakcia obchodu Gregorio.sk

Dobrý deň.

• Na tovar co je skladom sa malo cakat 30 dni plus uplne nevhodny pristup.

Vyhnut sa tomuto"eshopu"

• na dovolenku a neskore dodanie je treba upozornit zakaznika skor ako ukonci objednavku

• Veľmi dlhá čakacia doba

Myslím, že objednávať v tomto eshope nebudem, nevyhovuje mi príliš dlhá čakacia doba.

• ponúkali tovar, ktorý už nemali

Tento obchod rozhodne neodporucam na sto percent.Kupila som si penazenku za 22 € a a nemohla som si ju dat lebo v nutri bola roztrhana.Rozhodne neodporucam obchod gregorio.

• Objednala som si penazenku pre priatela ako darcek pod stromcek nakoniec z neho nic nebolo lebo penazenka mi prisla poskodena...