• rýchlosť dodania

• PROFESIONALNY PRISTUP

S OBCHODOM GOUTE SOM UZ 3 MESIAC NADMIERU SPOKOJNA,, NAPRIEK TOMU , ZE TO SU DIETNE KETO PRODUKTY , SU VELMI CHUTNE A HLAVNE VELMI UCINNE ..LEN PRE INFORMACIU 18 KG DOLE .. TENTO OBCHOD VRELO DOPORUCUJEM NAJME PRETO , ZE KOMUNIKACIA A SAMOTNE VYBAVENIE OBJEDNAVKY/ V MOJOM PRIPADE DO ZAHRANICIA / JE NA PROFESIONALNEJ UROVNI ..RYCHLE A BEZPROBLEMOVE .. KEBY SOM MOHLA DAT 10 HVIEZDICIEK , TAK BEZ VAHANIA .. ZA MNA NAJ OBCHOD .. VELKE DAKUJEM .. IVA L.

Reakcia obchodu www.goute.sk

Ďakujeme veľmi pekne za Vašu reakciu. Sme radi, že ste spokojná a že Vám diéta gouté pomohla.

• Maximálna spokojnosť

Som maximálne spokojný a stravovanie bez goute.eu si už neviem ani predstaviť.

100% spokojnost.Jedla su chutne a je si z coho vybrat.Dieta ucinna.

veľmi spokojná, okamžité vyriešenie a dodanie objednávky .. supeer

• Rychle dodanie
    • Chutne vyrobky
    • Ozaj funguju

• Rýchle vybavenie objednavky
    • Dlhodobo vypadnute produkty, ktore som si objednala a nie sú doplnené v ponuke
    • Vyklikavanie objednávky zlozite...

• Super komunikácia, rýchle zaslanie, ochota predávajúceho.

Super obchod a velmi spolahlivy

• okamžité a spoľahlivé vybavenie a doručenie objednávky podľa požiadaviek

• Super vsetko
    • Rychle vybavenie objednavky

• absolutny TOP vo vsetkom .. popravde este som sa nestretla s takym úzasne profesionalnym prístupom ku kupujucemu .. kvalita za lacne peniaze .. rychle dodanie .. a hlavne super chutne jedla

absolutna spokojnost .. rychle dodanie .. ochota , promtne odpovede .. v porovnani ceny a vyrobku opätovne absolutny TOP .. velmi chutne jedla aj napoje .. dlho som hladala na nete tento sposob stravovania, no Goute je naozaj jednotka .. cena najnizsia na Sk a na zaklade mojich skusenosti si dovolujem tvrdit , ze ani v okolitych statoch ČR atd ,nepredavaju keto vyrobky v takej cene .. skutocne vrelo odporucam kazdemu , kto rozmysla chudnutim s KETO stravovanim.. velke dakujem .. Iva Lekesova

• Najlepsia cena na trhu

• Promptný, ústretový, rýchly.

Veľmi ľudský a zároveň profesionálny prístup. Každému môžem tento obchod vrelo odporučiť. Bodaj by všetky obchody fungovali rovnako.

• Moznost nakombinovat rozne produkty podla mojich potrieb. Pri inych dietach su balenia s rovnakym produktom napr. po 7ks.

Vyhodou je nizka cena vyrobkov, chutovo su dobre a porovnatelne s inymi znackami. Vyhovuje mi, ze si mozem zvolit rozlicny pocet kusov z kazdeho vyrobku a nie su len viackusove balenia. Doprava do balikoboxu je tiez fajn, len by mohla byt rychlejsia. Trvalo to od zaplatenia 6dni.

• rychlé doručení do CZ
    • možnost platba v CZK

• nižšie ceny
    • rýchle dodanie
    • dobrý výber sortimentu
    • potešil aj bonus za výšku objednávky :-)
    • zatiaľ nič

• Široký výber, rýchle a spoľahlivé dodanie

• Rýchlosť, spoľahlivosť, ochota od majiteľov na 100%. Odporúčam

• Vsetko prebehlo rychlo a perfektne