TOvar dodnes nemám a ani neviem kedy príde.
Several emails sent to the store inquiring about products and additional requests which were not answered. Unfortunately the store lost out on additional sales due to lack of communication.
- Tovar bol poskodeny. Musel som to reklamovat. Nevhodny obal bez upozornenia na manipulaciu.
- Nedodržali základný predpoklad obchodu - dôveru zákazníka...!
Objednaný tovar potvrdili,no neskôr ho jednoducho zrušili a nedodali..!!
Reakcia obchodu Golf Universe
ospravedlňujeme sa za nedodanie tovaru.
Žiaľ nastal nesúlad medzi ponukou na eshope a fyzickým skladom.
Po objednávke vám prišlo potvrdenie o spracovaní objednávky. Potvrdenie vám neprišlo, lebo kolega vás telefonicky informoval o vzniknutej situácii a ponúkol alternatívny tovar.
Po tejto našej komunikácii sme vám objednávku zrušili keďže sme ju nemohli zrealizovať o čom ste bol informovaný.
Prajem pekný deň a veľa golfových úspechov.
Miroslav, Golf Universe -
- Vobec sm nedostal zoadnu informaciu ci uz tovar je k dispozicii a to som ho objednavsl pred tyzdnom
- Tovar bol v ponuke aj ked ho nemali. Celkova nespokojnost. Viac nakupov, neporiadok v predajni.
- siroky vyber sortimentu
nie zrovna najlepsia komunikacia a sposob vybavovania poziadaviek zakaznika;
pri vlstnej potlaci lopticiek sme neboli spokojni s vysledkom a sposobom spracovania poziadaviek, uplne chybala komunikacia zo strany obchodu ohladom moznosti spracovania navrhu, pripadne usmernenie... dostali sme az vysledny produkt, ktory teda vobec nebol podla nasich predstav