Kúpil som si hodinky na golf, všetko je v anglickom jazyku, ocenil by som k tomu slovenský návod na obsluhu. Dátum a čas som si dokázal nastaviť, ostatné asi bude problém, keď prídem na green. Písal som aj online na možnosť získania manualu v SJ, doposiaľ nič.
Veľmi korektná a promptná komunikácia
- Dohodli sme sa na doruceni v januari. Mali tu informaciu vsak transparentne komunikovanu uz pri nakupe a este proaktivne volali, ze ci som tuto informaciu neprehliadol. Super pristup
Výhoda doručenie rýchle a až domou
- Jednoduchá orientácia na stránke. Obstarávala som len darčekové poukážky, okamžité doručenie aj na email.
Veľký výber, rýchle dodanie, výhodné ceny.
Osobny kontakt s personalom nie je dobry. Teda s castou personalu. Posledne navsteva, predavac ma ignoroval a ked som ho uprosil aby sa mi venoval tak len usecne lebo stale mu niekto telefonoval a bolo vzdy prednejsie robit nieco ine ale venovat sa mne. Kedze som potreboval prakticky vsetko golfove vybavene a to uz na druhy den, tak som stravil cakam na predavaca ani hodinu
- Vobec sm nedostal zoadnu informaciu ci uz tovar je k dispozicii a to som ho objednavsl pred tyzdnom
Dobra komunikacia ,rychle dorucenie
užasné.... tovar, ktorý neboldostupný sme telefonicky zmenili bez zbytočného zdlhavého dohadovania
- Úplne rýchlo a bez problémov
- V kľude od PC
- Rýchle doručenie,
- Veľký výber tovaru
- Tovar bol v ponuke aj ked ho nemali. Celkova nespokojnost. Viac nakupov, neporiadok v predajni.
- siroky vyber sortimentu
nie zrovna najlepsia komunikacia a sposob vybavovania poziadaviek zakaznika;
pri vlstnej potlaci lopticiek sme neboli spokojni s vysledkom a sposobom spracovania poziadaviek, uplne chybala komunikacia zo strany obchodu ohladom moznosti spracovania navrhu, pripadne usmernenie... dostali sme az vysledny produkt, ktory teda vobec nebol podla nasich predstav -
Rychle a ochotne jednanie, promptne dodanie, maximalna spokojnost.
- Ochota personalu
- Trpezlivost pri vysvetovani amaterovi
- Super odborne poradenstvo na chate priamo na stranke. Ten profik mi priamo aj zavolal a 20min so mnou vyberal palice.
- Na druhy den som mal palice dorucene
- Vyhodne ceny lebo k voziku som si mohol vybrat darcek (uterak) a este zvyhodnene prislusenstvo
- Slovensky obchod
- Priamo majitel prevadzkuje obchod
- Ochota, profesionálny prístup
Hladký priebeh obchodu
- rýchlosť dodania
- veľká ponuka
- ochotný personál
- bezproblémové parkovanie
už viackrát som objednával cez tento obchod a vždy veľká spokojnosť, aj čo sa týka rýchlosti dodania/vybavenia objednávky, aj ponuky a aj ochoty personálu.