- nerozlisuje rok vydania mince
Reakcia obchodu GOLDVAULT
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Radi by sme vás informovali, že pri minciach uvádzame poznámku, že ročníky nerozlišujeme. Ak máte záujem o konkrétny ročník, prosíme, dajte nám to vedieť vopred – vždy sa snažíme vyjsť zákazníkom maximálne v ústrety. Veríme, že aj napriek tejto situácii budete s našimi službami spokojný a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.
Team GOLDVAULT -
kurier nechal balik u suseda, kedze som nebol doma. nastastie, susedia su spolahlivi.
- Rychlost
Prebehlo ako ma
- najlepsie ceny
- komunikacia
spokojnost
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Šikovný
- Podvodnik
Reakcia obchodu GOLDVAULT
Ďakujeme za vašu recenziu. Chceme vás uistiť, že ste neboli nijako podvedený. Došlo k nedorozumeniu ohľadom pojmov platba v hotovosti a platba na dobierku. Platba v hotovosti znamená, že tovar je pripravený na osobný odber na našej pobočke, kde ho uhradíte pri prevzatí. Naopak, platba na dobierku by znamenala doručenie tovaru kuriérom na vašu adresu.
Vaša objednávka je pripravená na vyzdvihnutie a čaká na vás na našej predajni. Ak by ste potrebovali ďalšie informácie alebo by ste preferovali zmenu spôsobu doručenia, neváhajte nás kontaktovať. Rovnako sme túto situáciu predložili na Heureku na preskúmanie.
Ďakujeme za pochopenie a veríme, že sa všetko vyrieši k vašej spokojnosti.
S pozdravom,
- Rychle dorucenie
- Pekny produkt
- Doručenie
- Balenie
Promptná komunikácia. Tovar bol skvelo zabalený. Sú to profici, môžem vrelo odporučiť.
- Rychlost
Skvelé, odporúčam
Internetová ponuka zrozumiteľná, objednaný a dodaný tovar v súlade, zabalenie tovaru vkusné a bezpečné, dodanie, cena, termíny dodržané.
- Flexibilita
- Komunikacia
- Eshop
Aj limitovane edicie a hlavne dobry pristup