- výhodné ceny
Treba zvážiť prepravnú spoločnosť GLS. Neprišla mi sms ani e-mail, že bude balík doručovaný. Kuriér Vám zavolá, keď už je pred domom a čuduje sa že nie ste doma. Nemáte číslo balíka, nedá sa presmerovať. Musela som kontaktovať eshop, aby mi poslali číslo balíka a potom som balík dopátrala v depe, kde som si ho radšej osobne vyzdvihla - 17 km od bydliska...
Rýchle dodanie, spokojná
Perfektné služby, profesionálny prístup k zákazníkovi . O.K.
- Velký výběr
- Dlhšie vybavenie objednávky
- Pekné zobrazenie výrobkov v e-shope
- prehľadná internetová stránka
- krásne šperky
- výborné ceny
- výborné ceny
- ŽIADNE
- Spolahlivost,rychlost dodania,
- Zavádzajúce informácie,retiazka reklamovaná ako dámska a pritom je skôr detská, veľmi som sklamaná.
Zavádzajúce informácie pri reklame.
Reklamovaná ako dámska ale pritom je detská. Za mňa určite v budúcnosti nevyhovujúca a nespoľahlivá stránka.Urcite neodporúčam.Reakcia obchodu Glare s.r.o.
Dobry den,
objednala ste si najtenšiu 1 gramovu zlatú retiazku. Žiadne informácie nemáme zavadzajúce, je to retiazka vhodná pre ženy. Váš subjektívny názor čo je dámske a čo je detske je nesprávny. Podľa vášho telefonatu sme pochopili že ste si predstavovali za svoje peniaze niečo hrubšie,ale to si potom musíte vybrať niečo drahšie a nie pisať na nás poškodzujúce recenzie na základe vášho mylneho názoru.
Glare -
Mám veľmi dobré skúsenosti. Máte veľmi zaujímavé návrhy šperkov, čo inde nie je. Som veľmi spokojná. Držím Vám palce aj ďalej.
Som spokojna tovar je velmi pekny
Bezproblémové nakupovanie,spokojnosť s výberom.
- Fotky skresluju skutočnosť
Mate pocit, že si za prijateľné peniaze kupujete niečo výnimočné, ale keď prišiel tovar a porovnáte s fotkou tak zistíte; že drzite retiazku tenkú ako ľudský vlas, pričom na fotke ste videli niečo iné
Reakcia obchodu Glare s.r.o.
Dobry den,žial váš pocit bol mylný,kupili ste si najlacnejšiu zlatu retiazku aku mame za 63€.To ste fakt nemohli dufat že vam pride niečo hrube. Naše fotky su presne toho šperku ktotry dostanete,sú realne a su odfotene aj na klasickej figurine ktoru najdete v každom zlatnictve.
Glare -
- Rýchle korektné jednanie aj doručenie tovaru
Prsteň prišiel je krásny odporúčam
- Tovar rýchlo dodaný,super obchod
- Opravy zakúpeného tovaru zadarmo
- Odporucam
Vrelo odporucam
Už som druhý krát objednala rýchlo dodané veľká spokojnosť ďakujem
- Rychla doprava a dorucenie priamo az pred dom a slusne jednanie
- Krasne zlate šperky
mam vynikajuce skusenosti. tovar dodany nacas a perfektna kvalita za dobru cenu.
Kvalitná práca, rýchle dodanie, oproti ostatným obchodom dobrá cena.