Prihlásiť sa a pridať recenziu

Prisiel mi krasny sperk presne podla popisu som maximalne spokojna urcite to nebol moj posledny nakup Dakujem

• Podľa obchodu tovar na sklade ,zaslanie do 24 hodín.V skutočnosti to trvalo skoro týždeň.

Neskoré dodanie objednaného tovaru.

Reakcia obchodu Glare s.r.o.

Dobrý deň, zle ste si prečítal nezasielame do 24 hodín , ale odosielame do 24 hodín + kurierovi to trva 1 deň. Taktiež ste si neprečital
    že dali ste do objednávky platbu na učet a mame tam napísané , že objednavku odošleme, keď prídu peniaze na učet.Peniaze nam prišli po 3 dňoch a hneď sme vam tovar odoslali, mali ste ho do 1 dňa doma. A ešte tam bol medzitym víkend, kedy kurier nejazdí. Takže my sme dodržali všetko presne ako mame na stranke napísane.
    Glare

Som spokojná s nákupom

• Výhodu

Tovar doručený v bezchybnom stave a v stanovenom čase . Nie aki od F.Izlato kde doručenie strašne oneskorene ibha platba musela byt doručena do 24 hod oni do nestihli ani do 32 dni

• Rýchlosť dodania, krásna retiazka.
    • Ziadna
    • Veľmi pekná retiazka.
    • Ziadna

Výborný, milo ma prekvapil obchod kvalitou.

Dobra kvalita, dobre ceny a rýchla donáška

• Spokojna

• Spoľahlivosť, kvalita, adekvátna cena.

• Zlato sa nespráva ako zlato, prstene sa deformujú

Objednala som si 4 prstene v dvoch objednávkach. Po 2 dňoch nosenia sa mi prstene zdeformovali, kov je mäkký, jeden prsteň pri zdeformovaní praskol. Keby som to vedela, tak druhú objednávku už neobjednávam. Neviem, či sa jedná o zlato, ale nespráva sa to tak.

Reakcia obchodu Glare s.r.o.

všetko zlato je 14 karátové - štátom opuncované. Objednala ste si lahučké prstene 0,8 gramové , ktoré nie su vhodné napr. na prácu v záhrade, ale do kancelarie, alebo na priležitostné nosenie. Pokial chcete pevnejšie prstene mame aj take, ale tie vážia už 2-3 gramy a cena potom samozrejme nie je 60 Euro , ale 150- 210 Euro. Takže chyba nie je v zlate, alebo v prsteňoch, ale v zlom výbere a používaní.
    Ale keď niekomu nevyhovuje čo si vybral, bežne vymeníme za akýkoľvek iný tovar na našej stránke. Stačí komunikovať a nie písať nepravdivé a neodborné recenzie.
    Glare.

• Serióznosť, spoľahlivosť, veľmi som spokojná odporúčam.

Nemám čo vytknúť.Rychle doručenie,milý kuriér,šperk krasny

tovar bol doručeny rychlo a v dobrom stave

• Rýchle doručenie, nádherný tovar, úžasné ceny

• Ustretovost,ochota,kvalita,dostupne ceny...

• Kvalita za super cenu
    • Nic

• Rychle dorucenie , spokojnost

Som rada že som vás našla, a tak lacno sa dá kúpiť uvás krásné zlaté šperky. Gratulujem vám.

• Rýchle dodanie, komunikácia

• Rýchle dodanie, dobré ceny.