- Nesedí farba ako na obrazku .Za objednávkou som musela dlhšie čakať .Pri prebratí som dala prať a zips na obiečke ako je paplón sa rozchádza .
- Zatiaľ iba potvrdili objednávku už je to 9 dní a to je všetko
Dobrý den, paní Gabriela,
v den přijetí Vaší objednávky jsme Vám poslali mail, na který jste nám za celých 9 dní neodpověděla. Jedinou naší chybou je, že jsme Vám nezatelefonovali a problém neřešili rychleji. Náš mail Vám zřejmě spadl do spamu, což se u Gmailu občas stává. Před Vánoci jsme však zahlceni objednávkami a není v našich silách neustále kontrolovat, jestli už zákazník odpověděl na náš mail.
David Svoboda -
Zásielka bola doručená včas, nepoškodená. Nie som však spokojná. Obliečky nie sú podľa objednávky. Potlač mačičky je úplne iná ako som si objednala.
Dobrý den, paní Vierka,
mrzí mě, že nejste s povlečením spokojená. Vaši recenzi chápu tak, že jste obdržela jiný vzor. Za tuto chybu se Vám omlouvám, povlečení samozřejmě můžete vrátit. Pošleme Vám buď správný vzor nebo Vám obratem vrátíme peníze.
Zákazníkům doporučujeme řešit problémy včas, není nutné čekat až na dotazník Heureky, kdy vyjádříte svoji nespokojenost. Správné povlečení jste mohla mít už dva týdny doma.
Hezký den
David Svoboda -
Maimalna nespokojnost s tovarom. Obliecky BIAGIO tzv. luxusne tovar 300 niti na palec. Objednala som si hnede a po rozbaleni som nasla v baliku nieco f i a l o v e a velmi tenucke. Urcite tovar poslem naspat. Oslancova
Dobrý den, paní Oslancová,
povlečení Biagio jsme v posledních týdnech vyrobili a prodali stovky kusů a na jediný nepřišla stížnost, takže by jen stačilo povlečení vybalit a řádně si ho prohlédnout. Pokud jste zvyklá na tlustou bavlnu, krep či flanel nebo dokonce mikrovlákno, tak pravděpodobně nedokážete ocenit jemnost našeho materiálu ve spojení s vysokou hustotu a pevností přízí. Jak je patrné z recenzí ostatních zákazníků, jste jediná.
Nicméně pokud jste povlečení nepoužila a nevyprala, tak máte právo nám ho vrátit, obratem Vám vrátíme peníze.
David Svoboda -
- Ponúkajú objednávku na dobierku a pritom pýtajú platbu vopred.
- Vyššia konečná cena za vybraný tovar
- Požiadala som o zrušenie objednávky
Neodporúčam
Reakcia obchodu Glamonde.sk
objednala jste si fotopovlečení a na webu zřetelně uvádíme, že u fotopovlečení a výrobků na zakázku žádáme platbu předem. Není to nic zvláštního ani neobvyklého. Množily se nám zde případy, kdy si zákazníci své objednávky na dobírku nepřebírali, fotopovlečení je personalizovaný výrobek, který pak nemůžeme nabídnout jinému zákazníkovi.
Platbu předem žádáme až ve chvíli, kdy grafik zkontroluje data a připraví náhled ke schválení a zákazník tento náhled odsouhlasí. Objednávkou u nás tedy nic neriskujete. Ostatně na tomto hodnocení si alespoň mohou zákazníci ověřit, že nikoho ve finále do objednávky nenutíme. Máte právo zrušit svoji objednávku a připravit se tak o jedinečný výrobek.
David Svoboda -
- Skôr sa pýtate na hodnotenie, ako bol tovar vyexpedovany na prepravu.
- Tovar nebol ešte dodaný.
Reakcia obchodu Glamonde.sk
dotazníky spokojenosti nerozesíláme my, ale Heureka. Dělá to automaticky v nějaké lhůtě po obdržení objednávky. Na webu velmi zřetelně uvádíme dostupnost zboží a s každým zákazníkem komunikujeme, je-li nutné na výrobu čekat. Pokud nesouhlasíte s termínem dodání, nemusíte objednávku dokončit nebo ji můžete stornovat, ale rozhodně to není důvod pro negativní recenzi. Skutečnost, že jste ještě neobdržel svoje povlečení, neznamená, že není kvalitní a nebudete s ním spokojený.
David Svoboda -
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
- Strašný materiál
- Tovar sa nedá na webe priblížiť a a zväčšiť. Sklamanie po rozbalení je veľké.
S dodanými obliečkami som maximálne nespokojná. Už na webe mi bolo podozrivé, že sa tovar nedá priblížiť a zväčšiť. Na obrázku tovar vyzerá úplne inak ako v skutočnosti. Na obrázku je luxusný damaškový vzor a v skutočnosti došiel vzor s lacnou potlačou.
- ponúkané rozmery posteľnej bielizne francúzsky rozmer neuvádza rozmery na dvojposteľ
Nakupovala som mnohokrát v tomto obchode, v súčasnosti tak ako som uvádzala neuvádza nadrozmer-francúzska posteľ reálne rozmery
v minulosti to bolo jasné -
tovar, ktorý bol označený skladom, zrazu nebol skladom a nikto ma o tom neinformoval.