- Som spokojná
- Spokojná
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Moc vám paní Petro děkujeme za Vaše krásné hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. V současnosti máme v základní nabídce již přes 1800 těch nejlepších italských drogistických a kosmetických produktů. Dovážíme pouze 100% originály od italských výrobců a určených pro italský trh. Proto ta vůně a u pracích a čisticích prostředků opravdová účinnost. Tedy žádné ředěné či šizené produkty dodávané na východoevropský trh. Pokud Vás přesto napadá něco, co nám v nabídce schází, nebojte se napsat, zkusíme zařadit. Ještě jednou tak děkuji za Váš nákup a budu se těšit na další nákup. Martina
- Citlive nadoby- ako avivaz a osviezovac vzduchu zabaleny v obycajnej folii
- vyliata avivaz a osviezovac vzduchu
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Mrzí nás vaše hodnocení, kdy vám dopravce dodal poškozenou zásilku. My každý produkt balíme zvlášť do bublinkové fólie a následně vkládáme do pevné 5-ti vrstvé kartonové krabice s vystýlkou. Často i slyšíme, že to není zrovna ekologické, ale my víme co s tím kurýři dokáží udělat a jak někteří se zásilkami zachází :( Poškozenou zásilku jste neměla vůbec přebírat, popřípadě se hned po doručení ozvat nám, abychom se domluvili na náhradě... Martina
Super vyrobky a aj ludia v tejto firme uzany ja iba dopporucujem kazdemu maju kvalitne vyrobky a vydrzia.
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Moc vám paní Anna děkujeme za Vaše krásné hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. V současnosti máme v základní nabídce již přes 1800 těch nejlepších italských drogistických a kosmetických produktů. Dovážíme pouze 100% originály od italských výrobců a určených pro italský trh. Proto ta vůně a u pracích a čisticích prostředků opravdová účinnost. Tedy žádné ředěné či šizené produkty dodávané na východoevropský trh. Pokud Vás přesto napadá něco, co nám v nabídce schází, nebojte se napsat, zkusíme zařadit. Ještě jednou tak děkuji za Váš nákup a budu se těšit na další nákup. Martina
- Rýchlosť dodania
- Chýba viac druhov talianskych pracích práškov. Chýbajú mi najmä klasické neparfémované!!! prášky.
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Také Vám moc děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlé doručení nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Tedy žádné čekání, až nám zboží dodá nějaký dodavatel. Sklady jsou naše a zboží se vozí ve velkém kamióny. Co se týče pracích prášků, byly po prázdninách skutečně dost vyprodané, v srpnu až půle září totiž v Itálii nefunguje velkoobchod, čerpají dovolené. Nyní je již vše skladem... Ještě jednou tak děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
Rýchlosť a profesionálita
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Moc Vám děkujeme za Vaše hodnocení i krásné doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlé doručení nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Tedy žádné čekání, až nám zboží dodá nějaký dodavatel. Sklady jsou naše a zboží se vozí ve velkém kamióny. Ještě jednou tak děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
- veľký výber
- rýchle doručenie, bezpečne zabalené
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Také Vám moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku pro napsání recenze. V současnosti máme v základní nabídce již přes 1750 těch nejlepších italských drogistických a kosmetických produktů. Dovážíme pouze 100% originály od italských výrobců a určených pro italský trh. Proto ta vůně a u pracích a čisticích prostředků opravdová účinnost. Tedy žádné ředěné či šizené produkty dodávané na východoevropský trh. Každý měsíc zařazujeme cca 20 novinek a snažíme se tak nabídku neustále rozšiřovat. Mnohé z nich jsou do prodeje zařazeny právě na přání zákazníků, kdy je poznali během svých cest do Itálie. Pokud i Vás napadá něco, co nám v nabídce schází, nebojte se napsat. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlé doručení nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Tedy žádné čekání, až nám zboží dodá nějaký dodavatel. Sklady jsou naše a zboží se vozí ve velkém kamióny. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
- Rýchle dodanie, priaznivé ceny, kvalitná drogeria
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Také Vám paní Veroniko moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku pro napsání recenze. V současnosti máme v základní nabídce již přes 1750 těch nejlepších italských drogistických a kosmetických produktů. Dovážíme pouze 100% originály od italských výrobců a určených pro italský trh. Proto ta vůně a u pracích a čisticích prostředků opravdová účinnost. Tedy žádné ředěné či šizené produkty dodávané na východoevropský trh. Každý měsíc zařazujeme cca 20 novinek a snažíme se tak nabídku neustále rozšiřovat. Mnohé z nich jsou do prodeje zařazeny právě na přání zákazníků, kdy je poznali během svých cest do Itálie. Pokud i Vás napadá něco, co nám v nabídce schází, nebojte se napsat. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlé doručení nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Tedy žádné čekání, až nám zboží dodá nějaký dodavatel. Sklady jsou naše a zboží se vozí ve velkém kamióny. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
- Rýchle dodanie, ýborná komunikácia, ceny ok
- Žiadna
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Moc Vám paní Gabrielo děkujeme za Vaše hodnocení i krásné doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlé doručení nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Tedy žádné čekání, až nám zboží dodá nějaký dodavatel. Sklady jsou naše a zboží se vozí ve velkém kamióny. Ještě jednou tak děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
Som spokojná s talianskym tovarom. Jediná nevýhoda pre mňa je vysoká suma za dopravu.
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Moc vám paní Jano děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. V současnosti máme v základní nabídce již přes 1750 těch nejlepších italských drogistických a kosmetických produktů. Dovážíme pouze 100% originály od italských výrobců a určených pro italský trh. Proto ta vůně a u pracích a čisticích prostředků opravdová účinnost. Tedy žádné ředěné či šizené produkty dodávané na východoevropský trh. Co se týče ceny dopravy, tak ta je dána ceníkem dopravců. U větších objednávek však poskytujeme dopravu zdarma a veškeré náklady jdou za námi. Ještě jednou tak děkuji za Váš nákup a budu se těšit někdy opět na našich stránkách. Martina
- Všetko top
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Také Vám paní Evo moc děkujeme za Vaše hodnocení i krásné doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a našla jste si chvilku na napsání recenze. A já na oplátku mohu slíbit, že budeme i nadále nabízet jen to nejkvalitnější zboží z Itálie, které dobře znám a mohu tak poradit a kvalitní služby našeho obchodu tak, aby jste z pohodlí domova mohla nakupovat i nadále. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
- Super, rýchle dodanie, tovar perfektne zabalený. Veľká spokojnosť
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Také Vám moc děkujeme za Vaše hodnocení i krásné doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlé doručení nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Tedy žádné čekání, až nám zboží dodá nějaký dodavatel. Sklady jsou naše a zboží se vozí ve velkém kamióny. A co se týče balení, na bublinkové fólii jak jste viděla nešetříme, protože ne všichni zaměstnanci dopravců se k zásilkám chovají tak, jak by měli. Ještě jednou tak děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
- S produktmi aj vybavením objednávky som veľmi spokojná,len by som privítala možnosť širšieho výberu odberných miest a za prijateľnejšiu cenu,,
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Také Vám paní Zuzano moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. V současnosti máme v základní nabídce již přes 1750 těch nejlepších italských drogistických a kosmetických produktů. Dovážíme pouze 100% originály od italských výrobců a určených pro italský trh. Proto ta vůně a u pracích a čisticích prostředků opravdová účinnost. Tedy žádné ředěné či šizené produkty dodávané na východoevropský trh. Pokud Vás přesto napadá něco, co nám v nabídce schází, nebojte se napsat, zkusíme zařadit. A co se týče dopravy na výdejní místa, můžeme nabídnout jen ty, které má v nabídce DPD Slovakia. Ještě jednou tak děkuji za Váš nákup a budu se těšit na další nákup. Martina
Veľmi dobrá komunikácia,rýchle dodanie,veľmi dôkladne zabalený tovar.
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Moc Vám paní Dado děkujeme za Vaše hodnocení i krásné doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlé doručení nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Tedy žádné čekání, až nám zboží dodá nějaký dodavatel. Sklady jsou naše a zboží se vozí ve velkém kamióny. A co se týče balení, na bublinkové fólii jak jste viděla nešetříme, protože ne všichni zaměstnanci dopravců se k zásilkám chovají tak, jak by měli. Ještě jednou tak děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
- Korektne jednanie a rychle dodanie tovaru
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Také Vám paní Deniso moc děkujeme za Vaše hodnocení i krásné doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlé doručení nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Tedy žádné čekání, až nám zboží dodá nějaký dodavatel. Sklady jsou naše a zboží se vozí ve velkém kamióny. A co se týče balení, na bublinkové fólii jak jste viděla nešetříme, protože ne všichni zaměstnanci dopravců se k zásilkám chovají tak, jak by měli. Ještě jednou tak děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
Gulietta sa stala mojím rodinným obchodom som vďačná za super tovar prístup.....
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Moc Vám děkujeme za Vaše hodnocení i krásné doporučení stránek dalším zákazníkům. takové hodnocení opravdu hodně potěší. A já na oplátku mohu slíbit, že budeme i nadále nabízet jen to nejkvalitnější zboží z Itálie, které dobře znám a mohu tak poradit a kvalitní služby našeho obchodu tak, aby jste z pohodlí domova mohla nakupovat i nadále. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
- Rýchle vybavenie objednávky
- Jednoduchá objednávka,rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Moc Vám paní Moniko děkujeme za Vaše hodnocení i krásné doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlé doručení nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Tedy žádné čekání, až nám zboží dodá nějaký dodavatel. Sklady jsou naše a zboží se vozí ve velkém kamióny. A co se týče balení, na bublinkové fólii jak jste viděla nešetříme, protože ne všichni zaměstnanci dopravců se k zásilkám chovají tak, jak by měli. Ještě jednou tak děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
- Popis vyrobkov vyhovujuci tovar dodany v poriadku a načas
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Také Vám moc děkujeme za Vaše hodnocení i krásné doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a našla jste si chvilku na napsání recenze. A na oplátku mohu slíbit, že budeme i nadále nabízet jen to nejkvalitnější zboží z Itálie, které dobře znám a mohu tak poradit a kvalitní služby našeho obchodu tak, aby jste z pohodlí domova mohla nakupovat i nadále. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
- skvelý tovar, rýchle doručenie
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Také Vám paní Claudia moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku pro napsání recenze. V současnosti máme v základní nabídce již přes 1750 těch nejlepších italských drogistických a kosmetických produktů. Dovážíme pouze 100% originály od italských výrobců a určených pro italský trh. Proto ta vůně a u pracích a čisticích prostředků opravdová účinnost. Tedy žádné ředěné či šizené produkty dodávané na východoevropský trh. Každý měsíc zařazujeme cca 20 novinek a snažíme se tak nabídku neustále rozšiřovat. Mnohé z nich jsou do prodeje zařazeny právě na přání zákazníků, kdy je poznali během svých cest do Itálie. Pokud i Vás napadá něco, co nám v nabídce schází, nebojte se napsat. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlé doručení nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Tedy žádné čekání, až nám zboží dodá nějaký dodavatel. Sklady jsou naše a zboží se vozí ve velkém kamióny. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina
- Odporúčam
Reakcia obchodu Giulieta.shop
Také Vám paní Aleno moc děkujeme za Vaše hodnocení i krásné doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a našla jste si chvilku na napsání recenze. A na oplátku mohu slíbit, že budeme i nadále nabízet jen to nejkvalitnější zboží z Itálie, které dobře znám a mohu tak poradit a kvalitní služby našeho obchodu tak, aby jste z pohodlí domova mohla nakupovat i nadále. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina