• Rychlost dodania a kvalita produktov.

Super rýchle dodanie

Bolo to rýchle a bezproblémové.

All ok

S obchodom mam velmi dobru skúsenosť,

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Také Vám moc děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a i jako stálá zákaznice si našla chvilku na napsání recenze. A na oplátku mohu slíbit, že budeme i nadále nabízet jen to nejkvalitnější zboží z Itálie, které dobře znám a mohu tak poradit a kvalitní služby našeho obchodu tak, aby jste z pohodlí domova mohla nakupovat i nadále. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

Rýchle dodanie, perfektne zabalené, som nadmieru spokojná.

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Také Vám paní Lucie moc děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlou expedici nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Pak už je to opravdu jen na rychlosti dopravce. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

• Vždy si vyberiem čo potrebujem. Objednávam pravidelne.
    • Trochu mi vadí dlhšia doba dodania.

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Také Vám paní Katko moc děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a i jako stálá zákaznice si našla chvilku na napsání recenze. A na oplátku mohu slíbit, že budeme i nadále nabízet jen to nejkvalitnější zboží z Itálie, které dobře znám a mohu tak poradit a kvalitní služby našeho obchodu tak, aby jste z pohodlí domova mohla nakupovat i nadále. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

Ako vždy, veľká spokojnost;)

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Také Vám paní Lujza moc děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a i jako stálá zákaznice si našla chvilku na napsání recenze. A na oplátku mohu slíbit, že budeme i nadále nabízet jen to nejkvalitnější zboží z Itálie, které dobře znám a mohu tak poradit a kvalitní služby našeho obchodu tak, aby jste z pohodlí domova mohla nakupovat i nadále. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

Ok rychlo super

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Také Vám moc děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlou expedici nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Pak už je to opravdu jen na rychlosti dopravce. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Také Vám moc děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a našla si chvilku na napsání recenze. A na oplátku mohu slíbit, že budeme i nadále nabízet jen to nejkvalitnější zboží z Itálie, které dobře znám a mohu tak poradit a kvalitní služby našeho obchodu tak, aby jste z pohodlí domova mohla nakupovat i nadále. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

• Žiadna výhoda

Obchod sa stratil.Nedá sa kominikovať.Nedostupné.Fisching

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Paní Marto, obchod se nikde neztratil a z vaší strany žádná komunikace neproběhla. Ani mailem ani telefonicky, vše samozřejmě funguje, o čemž svědčí i tato naše odpověď. Váš balík je v rukou přepravce, o čemž jste byla informována mailem jak od nás, tak od dopravce. Od nás jste obdržela také link pro sledování doručování zásilky https://www.dpdgroup.com/cz/mydpd/my-parcels/incoming?parcelNumber=06505076577765 Bohužel v tomto předvánočním čase dopravcům doručení trvá déle než obvyklé 1-2 dny, což my ale neovlivníme. Ale zarážející je především vaše sdělení o fischingu, což jste si zřejmě přečetla někde na internetu, aniž by jste znala význam onoho slova. S pozdravem Martina

Spkojna tovar rychlo dodany.Super.

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Také Vám moc děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste si našla chvilku na napsání recenze. A opět se budu opakovat, ale pochvala za rychlé doručení nás vždy potěší. Zakládáme si totiž na tom, že veškeré zboží v nabídce je skladem v Česku a odchází od nás nejbližším rozvozem. Standardně tak všechny objednávky, které přijdou do 18 hod. expedujeme nejpozději druhý pracovní den ráno, mnohdy stihneme odeslat ještě v ten samý den, záleží na čase svozu ze strany dopravců. Tedy žádné čekání, až nám zboží dodá nějaký dodavatel. Sklady jsou naše a zboží se vozí ve velkém kamióny. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

Som velmi spokojna vsetko prebehlo velmi rychlo a ste super

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Rýchle dodanie, žiadny problém pri objednávaní.

• Veľmi dobrý zákaznícky servis

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Moc Vám děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a našla si chvilku na napsání recenze. A na oplátku mohu slíbit, že budeme i nadále nabízet jen to nejkvalitnější zboží z Itálie, které dobře znám a mohu tak poradit a kvalitní služby našeho obchodu tak, aby jste z pohodlí domova mohla nakupovat i nadále. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

• Super produkty ktoré fungujú a naozaj perú
    • Mne vyhovuje vôňa
    • Po opraní z prádla nevytriasam kamienky z pracieho prostriedku
    • Rokmi overená kvalita
    • Proste keď miluješ niet čo riešiť ja som vždy šťastná keď mi prídu tieto produkty
    • Skvelý ľudia ktorí vždy poradia

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Moc Vám děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a i jako stálá zákaznice si našla chvilku na napsání recenze. V současnosti máme v základní nabídce již přes 2100 těch nejlepších italských drogistických a kosmetických produktů. Dovážíme pouze 100% originály od italských výrobců a určených pro italský trh. Proto ta vůně a u pracích a čisticích prostředků opravdová účinnost. Tedy žádné ředěné či šizené produkty dodávané na východoevropský trh. Každý měsíc zařazujeme cca 20 novinek a snažíme se tak nabídku neustále rozšiřovat. Mnohé z nich jsou do prodeje zařazeny právě na přání zákazníků, kdy je poznali během svých cest do Itálie. Pokud i Vás napadá něco, co nám v nabídce schází, nebojte se napsat. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

• Super vyber tovaru. Objednávam pravidelne
    • Jediná nevýhoda dlhšie doručenie aj ked je tovar na sklade.

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Moc Vám děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a našla si chvilku na napsání recenze. Bohužel u nejlevnější dopravy WEDO s doručním na výdejní místo je doprava pomalejší než u balíků doručovaných kurýrem do ruky. My odesíláme nejpozději druhý pracovní den, pak je to již v rukou jednotlivých dopravců. Na oplátku mohu jen slíbit, že budeme i nadále nabízet jen to nejkvalitnější zboží z Itálie, které dobře znám a mohu tak poradit a kvalitní služby našeho obchodu tak, aby jste z pohodlí domova mohla nakupovat i nadále. Ještě jednou děkuji za Váš nákup, děkuji za připomínku a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Také Vám moc děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a našla si chvilku na napsání recenze. A na oplátku mohu slíbit, že budeme i nadále nabízet jen to nejkvalitnější zboží z Itálie, které dobře znám a mohu tak poradit a kvalitní služby našeho obchodu tak, aby jste z pohodlí domova mohla nakupovat i nadále. Ještě jednou děkuji za Váš nákup, děkuji za připomínku a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

Som maximálne spokojný,, v prvom rade originál, a v druhom rade kvalita, to sú dva dôvody, prečo objednávam z Giulieta shopu. Páči sa mi seriózny prístup paní Novakovej, tovar je vždy pekne zabalený, nepoškodený, a dodaný do par dní. Moje hodnotenie je 100 bodov. Ďakujem, že existuje tento eshop, s pozdravom Mikus.

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Také Vám pane Mikusi moc děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojený a našel si i jako stálý zákazník chvilku na napsání recenze. Dovážíme pouze 100% originály od italských výrobců a určených pro italský trh. Proto ta vůně a u pracích a čisticích prostředků opravdová účinnost. Tedy žádné ředěné či šizené produkty dodávané na východoevropský trh, což jste již sám poznal. A i proto děkuji za Vaše slova, která toto potvrzují. Pokud Vás přesto napadá něco, co nám v nabídce schází, nebojte se napsat a pokusím se zařadit. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina

Ďakujem za rýchle dodanie,komunikaciu a výborne produkty

Reakcia obchodu Giulieta.shop

Moc Vám děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení stránek dalším zákazníkům. Jsem ráda, že jste s naším obchodem spokojená a našla si chvilku na napsání recenze. V současnosti máme v základní nabídce již přes 2100 těch nejlepších italských drogistických a kosmetických produktů. Dovážíme pouze 100% originály od italských výrobců a určených pro italský trh. Proto ta vůně a u pracích a čisticích prostředků opravdová účinnost. Tedy žádné ředěné či šizené produkty dodávané na východoevropský trh. Každý měsíc zařazujeme cca 20 novinek a snažíme se tak nabídku neustále rozšiřovat. Mnohé z nich jsou do prodeje zařazeny právě na přání zákazníků, kdy je poznali během svých cest do Itálie. Pokud i Vás napadá něco, co nám v nabídce schází, nebojte se napsat. Ještě jednou děkuji za Váš nákup a budu se těšit opět někdy na mých stránkách, Martina