- kvalitné produkty
- dobrá komunikácia
- rýchle dodanie
Milá Veronika,
sme veľmi radi, že sa vám u nás páčilo. Budeme sa tešiť aj nabudúce :)
S pozdravom, Miro z GS -
- Jediný obchod, kde som našiel tvídové saká, nohavice a vesty
Po dlhej dobe hľadania obchod, ktorý ponúka jesenné saká a nohavice zo škótskho tvídu a obleky anglického štýlu. Určite sa nejednalo o môj posledný nákup
Milý Róbert,
sme nesmierne radi, že ste si tvídové výrobky Walker Slater tak veľmi obľúbili. Taktiež by sme sa vám chceli poďakovať za to najpozitívnejšie hodnotenie aké môžeme dostať!
Krásny deň praje, Miro z GS -
- kvalitný tovar, bežne nedostupný
Milý Ľuboš,
ďakujeme za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu a taktiež ponúkaného tovaru. Budeme sa tešiť aj nabudúce! :)
- rychle dodanie
super rychle dodanie tovaru,som nadmieru spokojny
Milý harley,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Sme veľmi radi, že ste nad mieru spokojný. Budeme radi, ak nám zachováte priazeň aj naďalej.
S pozdravom, Miro z GS -
- Zakaznicky servis na profesionalnej urovni, prijemna komunikacia, obchod vysoko orientovany na potrebu zakaznika, za mna 10/10!
Nebol to moj posledny nakup u vas :-)
Reakcia obchodu Gentleman Store
v prvom rade ďakujeme za kladné hodnotenie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že nás hodnotíte ako "10/10" :) Profesionálny zákaznícky servis je našou prioritou a sme veľmi radi, že si ho tak vážite!
Prajem krásny deň, Miro z GS -
- Unikatny tovar, ktory som nikde inde nenasla
Pekny koncept kvalitnych znaciek a doplnkov pre muzov, super napad
Milá Katarína,
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Na unikátnom tovare, ktorý nie je bežne dostupný si zakladáme a dúfame, že to nebol Váš posledný nákup u nás. :)
S pozdravom, Miro z GS -
Naozaj dobrý materiál a strih.
Milý Miroslav,
sme veľmi radi, že sa Vám u nás zakúpený tovar páčil a že pozitívne hodnotíte jeho materiál a strih. Budeme radi, keď nám zostanete verný aj naďalej.
- Velmi priatelsky pristup
- Rychle dorucenie
- Skvely sortiment
- nic
Drahý Jakub,
ďakujeme za pozitívne hodnotenie a dúfame, že nám zachováte priazeň aj v budúcnosti :)
- Nová jednoduchá webstránka
- Kvalitný tovar ktorý na iných e-shopoch nenájdete
- Prekvapivo dobré ceny
- Profesionalita a zakaždým pekné zabalený balík
V tomto obchode som nakupoval už tretí krát, som nadmieru spokojný so sortimentom, cenami a veľmi dobrým prístupom tohto obchodu. Zatiaľ s každou objednávkou dostanete milý list a stále pribalia aj malú vzorku voňavky, čo oceňujem lebo ja osobne nechodím po obchodoch a nevoniam každú voňavku, tak ak sa mi nejaká páči tak si ju nabudúce aj objednám.
Milý Peter,
čítať vašu recenziu je pre nás balzamom na dušu, doslova! :) Sme veľmi radi že ste nám už dlhodobo verný a že sa vám náš redizajn webu páči. Spätná väzba a spokojnosť zákazníkov je pre nás najpodstatnejšia.
Každý týždeň prinášame nové produkty a značky, tak vám odporúčam sledovať nás pravidelne aby vám nič neuniklo...
Krásne dni praje, Miro z GS -
Rychle vybavenie objednavky a aj darcek potesil.
Reakcia obchodu Gentleman Store
neskutočne ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie, veľmi si ho vážime. Budeme sa tešiť, keď nám zostanete vern(á)ý!
S pozdravom, Miro z GS -
- Kvalitný tovar a rýchle doručenie
Milá Borka,
obrovská vďaka za pozitívne hodnotenie. Budeme sa tešiť aj nabudúce! A hlavne nech vami vybrané produkty dobre súžia :)
- prehlad
- Akciové ponuky
mierne zničený obal ( krabica ) od tenisiek … je to obal takže som to prežil tovar bol v poriadku
Reakcia obchodu Gentleman Store
v prvom rade ďakujeme za pozitívne hodnotenie nášho obchodu. Veľmi si ho totiž vážime!
Čo sa vášho problému v podobe zničenej krabice od topánok týka, veľmi nás to mrzí. Je nutné priznať, že niekedy sa to v dôsledku prepravy naozaj stane. Predpokladám, že dané tenisky boli určené pre vás, takže mierne zničená krabica ktorá aj tak išla ihneď do koša, nebola až tak veľký problém :) Ak by sa však jednalo o darček, je to o inom a v takom prípade sa na nás neváhajte obrátiť! Zabezpečíme nápravu ktorú zapríčinil dopravca a to v najrýchlejšej možnej miere.
Pekný deň praje, Miro z GS -
- Stačí jedno slovo VÝBORNÝ
Milá(ý) ji,
ďakujeme za pozitívnu recenziu. A to, že sme pre vás VÝBORNÝ obchod nás teší ešte viac :)
- Kvalitné produkty
- Nie úplne bežne zohnateľné značky
Milý Boris,
ďakujeme za povzbudivé slová a vaše hodotenie. Presne o to čo píšete sa snažíme :)
Prajeme veľa úspechov a budeme sa tešiť aj nabudúce.
- Veľký výber produktov
- Kvalita produktov
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia
Milý Ján,
ani neviete akú radosť nám spravilo vaše pozitívne hodnotenie. Presne podobné príspevky sú pre nás hnacím motorom na ceste byť prvou voľbou v prostredí gentlemanských obchodov :) Nech vám všetky produkty slúžia!
- vyber
- rychlost dodania
Reakcia obchodu Gentleman Store
sme veľmi radi, že oceňujete to na čom si tak zakladáme - výber kvalitných produktov a rýchlosť ich dodania.
Krásny deň prajeme! S pozdravom, Miro z GS -
dobry vyber ychle dorucenie
Milá Gabriela,
obrovská vďaka za vaše pozitívne hodnotenie. Budeme veľmi radi, ak nám zostanete verná aj v budúcnosti.
- Rýchle dodanie,
Milý Miroslav,
sme veľmi radi, že sa vám u nás páčilo. Budeme sa tešiť aj nabudúce :)
S pozdravom, Miro z GS -
V tomto obchode oceňujem produkty, ktoré nie sú tuctové. Samozrejmosťou je rýchle dodanie, zásielka je vhodne zabalená a osobný (áno, viem, nie je úplne osobný) list majiteľa je len bonusom. Obchod som paradoxne objavila ako žena, ale nákupy v ňom robím pre partnera, ktorý má darčeky z Gentlemanstore veľmi rád.
Milá Mely,
vaše osobné pozitívne hodnotenie si neskutočne vážime. Práve takéto komentáre sú pre nás určitou formou satisfakcie, pretože spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá. Vážime si ju a budeme sa snažiť aj nabudúce. Pozdravujeme vás aj partnera :)
- Široký sortiment
- Kvalitné veci
- Prístup k zákazníkovi
- Žiadna
Milý(á) V.,
ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie, urobilo nám veľkú radosť a prehĺbilo chuť pokračovať v našom vysoko nastavenom štandarde.
Majte sa krásne, Miro z GS