- Velmi vstřícný přístup, ochota pomoci. Při objednávce jsem si nevšimla, že zboží není skladem. Obchod nabídl alternativu, která skladem byla a ochotně v už zaplacené objednávce provedli změnu a balíček hned odeslali. Navíc potěšil dáreček v podobě sáčků se vzorky dalšího krmení pro ryby. děkuji
Vše OK.
- Skvělá komunikace, kvalitní sortiment a rychle dodání. Sehnala jsem tu i produkty, které jinde neměli. Určitě budu nakupovat opakovaně. Můžu jen doporučit.
- super rychlé dodání
nakoupila jsem poprvé, zatím spokojenost
Celkem rychlé dodání ,spokojenost
- zboží, které se těžko na českém trhu hledá
- Zboží dorazilo včas a v pořádku
- rychlost, vše ok.
- Jediný prodejce kaší Pangea
- Rychlá doprava
- Drahé
Super rychlé vyřízení
- Vše OK
- Nabídli mi za stejnou cenu jiné zboží, které bylo dražší, konkrétně 10 l Tetramin vločky za vločky XL
Nejlepší ceny. Zboží kde byla dodací doba týden bylo nakonec odesláno hned druhý den. Doporučuju
Mega spokojnosť
- Ochota rychlé vyřízení
- Vše v pořádku, dobře zabalené,rychle dodane
- objednal som si krmivo pre ryby a zaplatil ho. Prešiel týždeň a ja krmivo stále doma nemám. A nie je to prepravnou spoločnosťou.
Reakcia obchodu Geckonia
9.1. jste si objednal zboží - skladem do tří dnů. 12.1. jsme ho naskladnili a 13.1. poslali přes zásilkovnu, kterou jste si vybral. Takže zboží je na cestě k vám. V pátek 13.1. jsme vám také psali, že zboží odesíláme.
S pozdravem
Tým Geckonia -
- Balík je bez poškodenia
- Rychlé dodání zboží.
- Dobrá cena.
Opět využiji tento obchod při další objednávce. Lepší cena v porovnání s ostatními a spolehlivost obchodu.
- Cena a rychlost dodání.
Nic, žádnou nevýhodu nevidím.