• kupovala somnahradne vnutorne dvierka na kachle a maju naozaj vsetkok nima ktomu este krasne rozkleslene.
    • objednavala som koncom roka a tovar prisiel az o dva mesiace,vyrobca,nemal vyrobene.

Tovar prišiel v poriadku. Bezproblémová objednávka na SR. Aj s upresnením termínu dodania bez nutnosti obvolávania. Ďakujem za rýchle vybavenie. Pavol

• Dlhšia čakacia doba na tovar,trvalo to viac ako 1 mesiac.

No celkom rýchlo to prišlo :)

• Ochota pomôcť

Veľmi ochotná pani, ktorá s hneď ujala a začala riešiť našu objednávku, ešte ten týždeň sme to mali doručené a cez víkend sme to aj namontovali do nášho aristonu. Vďaka nej a toho obchodu sme nečakali dlho na teplú vodu. Ďakujeme veľmi pekne za všetko!!!!!

• rýchlo
    • jednoducho

Príjemná komunikácia,rýchle vybavenie objednávky,ďakujem veľmi pekne

Vsetko prislo v poriadku a aj s posunom dodania ako som si zelala.

• cena
    • neskutocna rychlost dorucenia tovaru. Presne 24h po zaplateni objednavky som si ju preberal
    • nebolo uvedene v informaciach o tovare, ze samotova doska neobsahuje vyrezy po obvode ako original

Celkovo velka spokojnost, este som sa nestretol s obchodom, ktory by mi odoslal a dorucil tovar do 24h od zaplatenia objednavky. Jediny maly problem bol, ze samotova tehla do kachli nemala po obvode 3 vyrezy ako original. Zabralo mi to cca hodinu kym som to nameral a vyrezal podla originalu, cize ziaden problem. Uviedol by som to do informacii o produkte. Inak samot posobi kvalitne, nedroli sa.

• rýchlosť a presnosť

• Vse v poradku

• Velmi drahy ste ,preplatil som to tisic krat
    • Velmi drahe dorucenie
    • Užernici

Nikdy viac

• Rýchle dodanie, bol som prekvapený

Tovar prišiel nekompletný a mobil už nikto nezdviha

• Ústretovosť, rýchle jednanie

...

• Sú spoľahliví.
    • To čo ponúkajú aj dodajú.

• expresne dodaná zásielka

• Spokojný

• +++
    • ---

výhoda je v tom, že mi to príde rovno domov, keďže mám po mozgovej príhode obmedzený pohyb