Jasná komunikácia. Rýchle vybavenie objednávky.
Super kvalita
Cena akcia
Kvalitný tovar a rýchle dodanie
Reakcia obchodu GAP.sk
takéto hodnotenie nás vždy poteší. Ďakujeme za Vašu priazeň a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku. :)
Rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu GAP.sk
sme radi, že ste boli spokojný s rýchlosťou vybavenia Vašej objednávky. Ďakujeme za spätnú väzbu. :)
Lucie, GAP -
Kvalita tovaru super a veľmi rýchle dodanie. Jednoduché vrátenie tovaru čo nesedí.
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou.
Lucie, GAP -
- Z pohodlí domova dobrý nákup
Reakcia obchodu GAP.sk
máme radosť, že ste boli so svojím nákupom spokojná. Ďakujeme za milé hodnotenie. :)
Veľmi rýchle dodanie.
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že Vás potěšila rýchlosť doručenia.
Všetko prebehlo hladko.
Reakcia obchodu GAP.sk
veľmi vám ďakujeme za milú spätnú väzbu. Sme radi, že doručenie prebehlo podľa Vašich predstáv.
- dobré akcie,prehladné
Reakcia obchodu GAP.sk
teší nás, že ste s naším e-shopom spokojný. Tešíme sa na Vašu ďalší objednávku.
- Že treba vrátiť tovar do Ciech
Teplakove nohavice mali za mna nekvalitný materiál a vôbec kvalita nezodpovedá cene, a nepáčilo sa mi že si tovar objednáte na Slovensku ale vrátiť treba do Čiech takze obrovské poštovné
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Mrzí nás, že teplákové nohavice nesplnili Vaše očakávania.
Radi by sme však upresnili, že tovar nie je potrebné vracať do Českej republiky. Objednávku môžete vrátiť aj osobne na našich predajniach na Slovensku. Registrovaní zákazníci navyše môžu využiť bezplatné vrátenie prostredníctvom Zásielkovne.
Mrzí nás, ak tieto možnosti neboli pri vrátení dostatočne zrejmé, a ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
Lucie, GAP -
Túto značku mám veľmi rada. Kvalitné a krásne oblečenie.
Reakcia obchodu GAP.sk
veľmi si ceníme Vaše kladné hodnotenie. Teší nás, že oceňujete kvalitu našich produktov.
Lucie, GAP -
- rýchle dodanie, všetko bez problémov
Reakcia obchodu GAP.sk
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Těšíme se na Váš další nákup!
Antonín, Gap -
Spokojnosť
Reakcia obchodu GAP.sk
moc děkujeme za milou zpětnou vazbu. Těší nás, že jste s nákupem spokojená.
Antonín, GAP -
Som velmi sokojna ,rýchle dodanie super kvalite a preto som objednala znova
Reakcia obchodu GAP.sk
moc děkujeme za milou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že doručení proběhlo rychle a bez problémů.
Antonín, GAP -
Veľký výber kvalitného oblečenia, bezproblémové vrátenie peňazí aj oblečenia, ktoré nesedí. Časté novinky a zľavy.
Reakcia obchodu GAP.sk
velice Vám děkujeme za zpětnou vazbu, jsme moc rádi, že se Vám náš e-shop líbí! Těšíme se na další nákup.
- Kvalita šitia
- Príjemné materiály
- Trošku lepšie popísať strih,pre výber veľkosti
Reakcia obchodu GAP.sk
velice Vám děkujeme za názor. Předáme feedback ohledně popisu dále, aby se popisek u nových kolekcí zlepšil.
Antonín, GAP -
- Dlho trvá dodanie tovaru.
Reakcia obchodu GAP.sk
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu.
Vaši objednávku jsme prověřili a zjistili jsme, že bohužel došlo ke komplikacím na naší straně. V současné době již celou situaci řešíme s prodejnou, na kterou má být Vaše zásilka doručena.
O dalším průběhu řešení Vás budeme průběžně informovat prostřednictvím e-mailu. Věříme, že se nám podaří situaci co nejdříve vyřešit a že se podobné komplikace již nebudou opakovat.
Velmi se Vám omlouváme za vzniklé komplikace a děkujeme za Vaši trpělivost i pochopení.
S pozdravem
Nemám žiadne výhrady.
Reakcia obchodu GAP.sk
teší nás, že ste s nákupom na našom e-shope bola spokojná. Tešíme sa na Vašu ďalší objednávku.
Lucie, GAP -
Za vrátenie tovaru do ČR som musela zaplatiť skoro 8€, čo je drahé.
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste neboli spokojná s cenou za vrátenie tovaru.
Radi by sme upresnili, že pri registrácii do vernostného programu GAP+ je možné vrátenie zásielky cez Zásielkovňu využiť bezplatne. Informácie o možnostiach a podmienkach vrátenia sú dostupné na našej webovej stránke: https://www.gap.sk/vratenie-vymena-tovaru.
Vaša objednávka bola zároveň doručená do 3 dní od jej vytvorenia, čo nás teší. Ak by ste si v budúcnosti neboli istá správnym postupom pri vrátení alebo mali akékoľvek otázky, neváhajte sa obrátiť na náš zákaznícky servis. Radi Vám pomôžeme nájsť najvhodnejšie riešenie.
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a veríme, že nám dáte príležitosť presvedčiť Vás o kvalite našich služieb aj pri ďalšom nákupe.
Lucie, GAP