Spoľahlivý nákup
Profesionalita
Kvalitný tovar v ponuke -
rýchlosť, kvalita, cena
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme za Vašu podporu a krásnu recenziu. :)
Prajeme Vám príjemný deň!
- Super personal
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme za skvelú spätnú väzbu! Veľmi si vážime vaše milé slová o našom personáli a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.
Přeji krásný den!
Lucie, GAP -
Oceňujem možnosť vyskúšať a zaplatiť len za prevzatý tovar.
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu. Veľmi si vážime, že ste se službami nášho obchodu spokojná.
- Všetko perfektné , dobra ponuka a výber
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme za Vaše krásne hodnotenie. Veľmi si Vašu spokojnosť vážime.
Lucie, GAP -
- Tento obchod ma ešte nikdy nesklamal.
- Nemám doma čo nosiť. kvôli úžasným materiálom si kúpim niečo z výpradaja na domácu pohodu. ale je to také krásne a kvalitné, že to nosím von do civilu. :-))))
naozaj odporúčam, obliekam sa tu do "koča aj do voza." netrčí jediná nitka, je to naozaj kvalita.
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme za krásnu spätnú väzbu! Veľmi nás teší, že oceňujete kvalitu našich materiálov a že sa v našom oblečení cítite dobre doma aj vonku. Vaše odporúčanie nás úprimne potešilo.
Lucie, GAP -
Veľký výber kvalitného oblečenia, bezproblémové vrátenie tovaru a peňazí za tovar.
Reakcia obchodu GAP.sk
takéto hodnotenie nás vždy poteší. Ďakujeme za Vašu priazeň a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. :)
Lucie, GAP -
Veľmi rýchle dodanie. Spokojnosť.
Reakcia obchodu GAP.sk
sme radi, že ste bola spokojná s rýchlosťou vybavenia Vašej objednávky. Ďakujeme za spätnú väzbu.
Lucie, GAP -
- Prehľadné nakupovanie, rýchle vybavenie objednávky a spokojnosť aj s kvalitou objednaného tovaru.
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás, že ste spokojná s kvalitou aj celkovým priebehom nákupu.
Lucie, GAP -
Chcela by som poďakovať milej p. zamestnankyni, ktorá nám 23.8. v Eurovei s úsmevom ochotne pomohla
Reakcia obchodu GAP.sk
velice Vám děkuji za zpětnou vazbu. Pochvalu předáme dále a těšíme se Váš další nákup! :-)
- Super rýchle dodanie
Reakcia obchodu GAP.sk
moc děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jsme Vás potěšili.
GAP, Antonín -
Jasná komunikácia. Rýchle vybavenie objednávky.
Reakcia obchodu GAP.sk
velice Vám děkujeme za Vaší zpětnou vazbu, jsme moc rádi, že u nás pravidelně nakupujete a těšíme na Váš příští nákup.
Super kvalita
Reakcia obchodu GAP.sk
velice Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že s naším obchodem máte kladné zkušenosti a těšíme se Váš další nákup!
Cena akcia
Reakcia obchodu GAP.sk
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Těšíme se na Váš další nákup!
Antonín, Gap -
Kvalitný tovar a rýchle dodanie
Reakcia obchodu GAP.sk
takéto hodnotenie nás vždy poteší. Ďakujeme za Vašu priazeň a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku. :)
Rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu GAP.sk
sme radi, že ste boli spokojný s rýchlosťou vybavenia Vašej objednávky. Ďakujeme za spätnú väzbu. :)
Lucie, GAP -
Kvalita tovaru super a veľmi rýchle dodanie. Jednoduché vrátenie tovaru čo nesedí.
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou.
Lucie, GAP -
- Z pohodlí domova dobrý nákup
Reakcia obchodu GAP.sk
máme radosť, že ste boli so svojím nákupom spokojná. Ďakujeme za milé hodnotenie. :)
Veľmi rýchle dodanie.
Reakcia obchodu GAP.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že Vás potěšila rýchlosť doručenia.
Lucie, GAP