• Profesionalitu, originalitu, vysku kvalitu
    • Ziadne

100-ny

• Siroky vyber, moznost dohody, xaujimave produkty
    • Bez vyhrad

S nakupom som bola velmi spokojna, vdaka mailom som stale mala prehlad o stave objednavky. Ocenujem moznost prisposobit produkty podla potrieb a poziadaviek zakaznikov.

• Super vecicky maju pekne

• Rýchle dodanie,skvelá komunikácia,super ceny
    • Žiadne

Odporučam tento obchod

Vsetko OK

• Bezproblemová komunikácia,maximálna ochota,kvalitná práca.
    • Žiadne.

Veľká spokojnosť s tovarom aj prístupom obchodíku pri plnení individuálnych požiadaviek.

• široký výber tovaru
    • promtná reakcia s ohľadom na termín krstu
    • niektoré pekné tovary už boli vypredané

takto by to malo vyzerať

• možnosť objednať tovar podľa mojich predstáv
    • neviem

super

• Super komunikacia a ochota, kvalita na vysojej urovni
    • Neviem o žiadnych.

Jednoznačne odporúčam.

• Veľmi pekný výber košielok na krst, tak isto aj sviečky. Ceny primerané.
    • Košieľky sú šité na mieru, no systém nie je automatizovaný a všetko je riešené formou "poznámky k objednávke", čo je trošku neprehľadné.

Nádherne vyšitá košieľka, presne podľa požiadavky.
    Sviečka presne ku košieľke - zlato-biela farba.
    Veľká spokojnosť s tovarom.

• velky vyber kosielok
    • vyššia cena

určite odporúčam, prišlo mi to do 14 dni ako uvadzaju, s kvalitou som spokojna

• Rychlost v dorucenia, komunikacia (viem, co sa deje a ako to s mojim objednanym tovarom vyzera) a rychly navrh riesenia, ked mi nemohla byt dorucena vybrana sviecka. Chvalim, na to, ako som sa bala, ci sa to stihne :-)
    • Asi len dodavatelia sviecok, ktori vam nedodaju tie, ktore potrebujete, ale vyriesila to rychla komunikacia :-)

Ak sa na niekoho potrebujete spolahnut, rozhodne na tuto firmu sa vzdy spolahnut mozete! :-) Nenechaju vas cakat len tak po objednavke, naopak, neustale vas informuju o stave zakazky, potvrdzuju, alebo navrhuju alternativne riesenia, ak to inak nejde. A vobec nelutujem, ze som si priplatila za expresnu sluzbu. Vsetci boli velmi ochotni a ja som im velmi vdacna za to, ze som nemusela stresovat s terminom a mohla si tak plnohodnotne uzit krstenie mojho synovca ako krstna mama si uzit ma :-)

maximalna spokojnost,ustretovost,urcite odporucam,nakupovali sme po druhykrat vedeli sme co ocakavat,aj napriek ze sme mali kratsi cas vysli nam v ustreti co si velmi cenime a keby sme este do buducna potrebovali urcite sa obratime na nich,kosielka na krst prekrasna

Farba na fotke a v skutocnosti vobec nezodpoveda ani trosku

• spoľahlivosť, serióznosť, kvalita,slušnosť,cena
    • -

vrele odporúčam

Je perfekny

• Rychlost, krásný tovar

Rychlý nákup, krásný tovar, profesionálny pristup

• rozhodla som sa pre váš obchod, lebo nikde som nenašla tovar, čo potrebujem.
    • ťažko povedať,nakupujem 1x a ešte nemám tovar...dokonca ani neviem, kedy asi príde, čo ma dosť zaráža, hoci je už zaplatený....

nenapíšem nič, lebo ešte nemám tovar, tak aby som sa neunáhlila...

Reakcia obchodu Galantéria Ivana Strelecká

Tovar vyrábame na zákazku podľa želania zákazníka. Takto to je aj vo Vašom prípade. Dobu dodania do 21 dní, ktorá je uvedená pri Vami objednaných podbradníkoch určite tak ako vždy dodržíme. Najbližšia informácia, ktorú Vám pošleme bude o pripravení tovaru na odoslanie.

• Pre mňa bolo dôležité, že som si našla to, čo som potrebovala a za výhodnú cenu.

Myslím si, že každý si tu nájde niečo pre seba. Ak by som kupovala nabudúce, určite si nedám dopravu poštou, pretože tá krabice nedoručuje, ak sú podávané ako list. To však nie je chybou obchodu. Vybavenie objednávky bolo naozaj expresné

• veľký výber
    • viac časových možností doručenia

Potrebovala som košieľku na krst,našla som viac stránok s týmto tovarom,no tu som našla presne to,čo sme potrebovali.Košieľka prišla presne taká,aká bola na obrázku a prišla načas.Toto bola moja prvá objednávka z tohto obchodu a ak niekto z mojich známych bude niečo podobné potrebovať,tak určite doporučím. Ďakujem.