• Obchod dobrý

Štucne sú z úplne nekvalitneho materiálu, zažmoľkovali sa počas 1.použitia - čistý plast, vyzerajú, akoby ich nosili už rok

Dala som meno a číslo a bolo mi to doručené čisté

• 5% zlava na 1 nakup po komite formularas otazkou kde je moja zasielka
    • slaba komunikacia od kupy po odovzdanie zasielky kurierovi

Spokojnosť žiadna, keďže do dnešného dňa zásielka nedorazila.

• Chcela som tričko darovať ako darček, no tovar nedorazil.

Reakcia obchodu Futbalovedarceky.sk

Dobrý deň, mrzí nás predĺžená čakacia doba.

V prípade ak chcete balík obdržať do 24hod máme v ponuke službu Expresné vybavenie.
    Váš balík je momentálne pripravený na odoslanie a zajtra bude doručený.

Tím Futbalovedarceky.sk

Priplatila som si za skoré dodanie o dva dni písali ze tovar bude meškať. Tak načo dávajú takú sluzbu keď to nevedia splniť. Sklamanie. Tovar mal prísť minulý týždeň, ešte stále ho nemám, príplatok za skoré dodanie 5 eur.

Dres je nekvalitný, zle ušitý, číslo vôbec nezodpovedá objednanému číslu.

Za doručenie a balné som zaplatila dvojnásobnú cenu. Za každý tovar sa účtuje takisto balné, i keď sa objednáva v jednom balíku!

Dobré viete akú chybu ste spravili, tak nerozumiem prečo potrebujete hodnotenie ...

Podľa obchodných podmienok ma byt dodacia lehota 2 pracovné dni. Naša objednávka ani po 7 dňoch nedorazila.

Všetko by bolo v poriadku čo sa objednávky aj vybavenia týka až na kvalitu dresu. Na rukáve trčala nitka ktorá celý rukáv rozpárala hneď ako si to vnuk obliekol. Cena nezodpovedá kvalite.

• Rýchle doručenie
    • Nekvalitný materiál
    • Objednala som synovi dres a hráč ktorého si vybral mal na drese úplne iné číslo .

• komunikacia
    • tovar nie je skladom, dlha cakacia doba
    • neupozornili ma to sami, musel som sa sam dopytovat

• Rychle vratenie penazi
    • Na objednany tovar som cakal 2 dni a az po mojom maily mi bolo povedane ze to nemaju na sklade pritom ukazovalo 2 ks na stranke

• Tovar ktorý bol uvedený ako na sklade, doručený až na desiaty pracovný deň, bol to darček objednaný v predstihu ktorý aj tak nestihol prísť.

• Logo klubu vpredu na drese má byť AL Nassr na miesto toho tam je Rijad.

Darček pre syna ( replika dresu) je bohužial sklamanie. Kvôli inému názvu loga bol dres označený ako fake .

Strašné

Pred rokom som bola s obchodom spokojná, doručenie trvalo dlhšie, ale určite nie ako teraz. 8 dní vytvorená objednávka a stále sa spracováva. Žiadne info/mail od obchodu, prečo to tak dlho trvá a kedy to príde. Som sklamaná.

• nezodpovedné, neskoré dodanie a veľa

nezodpovedné, neskoré dodanie a veľa

Reakcia obchodu Futbalovedarceky.sk

bohužiaľ do prvotnej objednávky ste neuviedli číslo domu a Vaše telefónne číslo bolo nesprávne.
    Hoci sme spätne kontaktovali DPD s číslom Vášho domu, kuriér sa Vám nemohol dovolať a balík sa vrátil späť.
    Kontaktujte nás so správnymi údajmi, aby sme Vám mohli balík poslať znova.

Upozornenie , že bude tovar doručovaný po sviatkoch . Ale je tam možnosť priplatiť si 5€ za expresné doručenie . Expresné znamená po 9.1. (teda asi tri týždne od objednania) + samozrejme doprava 3,9€ (čo je normálna cena) . Klasické Slovenské podnikanie