- Stavebnice ktore sa nedaju vsade zohnat za prijatelne ceny.
Velmi dobra komunikacia, rychle dorucenie, urcite sme nenakupovali posledny krat.
- Bol som kontaktovaný aj telefonicky. Dohodol som si deň doručenia.
- Neviem, či je to slabina, ale na trhu je viac doručovacích, zásielkových služieb...
Cena, transparentnosť informácii, komunikácia,.. som spokojný.
Ďakujem vám za vaše služby. Nech sa vám dari. -
- produkty, ktore som v inom e-shope nenasla
- ziadne
fajn obchod
Skvělá komunikace obchodu. Jelikož jsem objednával do ČR, co už jsem u nás nesehnal, a volba ceny dopravného byla pouze pro Slovensko a platba předem, tak mě paní telefonicky kontaktovala s informací o poštovném do ČR, abych se případně mohl rozmyslet, zda poštovní náklady akceptuji. Taktéž po doručení a uložení balíku na poště z důvodu nezastižení adresáta doma, kdy patrně dostala tuto informaci, ověřovala zda není někde s doručením problém.
- Najlepšie ceny.
- Super obchod,velky vyber
- Ziadne
Jednoznacne odporucam
- Hlavná východná aspoň. Pre mna je najnižšia cena na exkluzívne sety.Obchod odporúčam. Hlavne pre rýchlosť,ustretovost,dobru komunikáciu so zákazníkom
- Ziadne
Odporucam
- Komunikacia. Treba si uvedomit, ze zakaznik necaka ze internetovy obchod ma dovolenku. Ak ma, bolo by to dobre uviest na stranke, napriklad v termine dorucenia. Je to ako ked si sadnete do restauracie, objednate si a potom pride casnik s tym, ze kuchar ma dovolenku.
Ocenujem, ze mi prislo aspon upozornenie, ze objednavku vybavia az po dovolenke.
Reakcia obchodu FUNlega.sk
Vážený zákazník,
ďakujeme za recenziu.Na našej stránke www.funlega.sk sme zákazníkov vopred informovali oznamom, kde je uvedené , že máme dovolenku.Oznam je umiestnení na stránke niekoľko dní pred začatím dovolenky, kde je uvedený začiatok a koniec dovolenky. Zákazníci sa sami môžu rozhodnúť, či si vytvoria objednávku v našom e-shope a počkajú za objednávkou počas dovolenkového obdobia alebo si vytvoria objednávku v inom e-shope.
Všetkých zákazníkom sme informovali emaliom , že máme dovolenku v prípade , že prehľadali náš oznam.
S pozdravom Tím FUN Lega -
- seriozny
Obchod je ustretovy, seriozny a rychly v dodani tovaru.
- Dobry vyber, rychle dodanie, dobra komunikacia
- S obchodom som bola spokojna, objednala som si lego simpsons a prislo rychlo, ale krabica od samotneho lega bola poskodena, co ma ako zberatela dost mrzi, neviem ci bola chyba pri baleni alebo pri manipulacii so samotnym zabalenym tovarom.
Reakcia obchodu FUNlega.sk
Vážený zákazník,
ďakujeme za recenziu.Všetky LEGO stavebnice sú pred odoslaním objednávky riadne skontrolované.V prípade, že je krabica poškodená , tak informujeme zákazníka telefonický aby sa rozhodol či objednávku zruší alebo mu objednávku odošleme.Na poškodené LEGO je automatický poskytnutá aj zľava.
Vo Vašom prípade bola krabica od LEGO stavebnice
Simpson´s v 100 % stave pred odoslaním zásielky.Je nám ľúto, že Vám prišla zásielka poškodená.Mohlo dojsť k poškodeniu pri preprave. Poškodenú zásielku je potrebne oznámiť hneď po prevzatí tovaru ,aby sme mohli zásielku reklamovať u prepravcu.Do dnešného dňa neevidujeme od Vás žiadnu spravu ohľadom poškodenej zásielky.
S pozdravom Tím FUN Lega -
- -maju exkluzivne sety, ktore sa nedaju lahko zohnat
- -rychle dodanie
- rychla komunikacia, od objednavky vecer. vybavenie hned na druhy den.
- Rychlost
- Cena niektorych produktov
Mali to co nikde inde nebolo
- - veľký výber za prijateľné ceny
- - rýchle dodanie
- - výborná komunikácia
- - žiadne
- Široký výber tovaru, operatívne vybavenie objednávky
- Žiadne
Odporúčam
- rychla komunikacia a dodanie
- -
maximalna spokojnost
- Až neuveriteľná rýchlosť. 13:00 objednávka, 16:00 telefonické potvrdenie objednávky, odoslania tovaru a informovanie o termíne doručenia (na druhý deň).
- Vyborna komunikacia,rychle dodanie tovaru
- Zatial o ziadnych neviem.
Odporucam!
- rychlost dodania