Poriadku
Rýchle dodanie čakal že to bude nejaká tenká bundička ale mýlil som sa poriadna prechodná bunda ako som chcel
- Spoľahlivosť
Všetko super, niektorý tovar nebol na sklade ale hned pri potvrdzovani objednavky som dostala info kedy priblizne bude posielany a bolo to presne na den.
Dobrá komunikácia obchodu, kvalita.
- Spokojnosť,ďakujem
Spokojnosť celková od objednania po doručenie...
- Bunda je tenká, nie ako vyzerá na obrázku
Reakcia obchodu Freetextil
v popisu bundy je uvedena i gramáž, ale toho jste si pravděpodobně nevšimla. Samozřejmě pokud nejste spokojena s kvalitou objednaného zboží, můžete ho vrátit i bez udání důvodu a využít k vrácení nejbližší zásilkovnu s obsluhou.
Posílám odkaz na on-line vratku, pokud byste měla zájem.
Velice děkujeme za Vaše hodnocení a snad Vás tento nákup neodradil
Pěkný den
Zákaznický servis Freetextil -
- rýchle dodanie, tovar je kvalitný
- Kvalita tovaru vyborna, rýchle doručenie
- Žiadne
- Vybavenie mojej objednávky bolo promtné, tovar bol v mnou očakávanej kvalite. Som nadmieru spokojná. Určite sa do tohto eshopu ešte vrátim.
Som nespokojná. Dodacia lehota je dlhá a tovar tiež nie je dobrý. Materiál je dobrý, ale ide o čínsku veľkosť. Neodporúčam, maximálne v prípade, ak predajca upraví veľkostné označenie.
Reakcia obchodu Freetextil
děkujeme za Vaše hodnocení. U Vámi objednaných triček je skutečně dostupnost delší, ale na to zákazníky upozorňujeme už při objednání. Mrzí náš, že nejste spokojena se zbožím, ovšem v tom případě můžete zboží bez udání důvodu vrátit nebo vyměnit. Zatím nás žádný zákazník neinformoval o špatné velikosti daných triček, zaměříme se více na kontrolu prodávaného zboží. Děkujeme za Vaše vyjádření
S pozdravem
Zákaznický servis Freetextil -
- Rýchle dodanie, nič nechýbalo, pekne zabalené, super ceny... A možnosť platby dobierkou, čo je super nemám čo vytknúť
- Všetko bolo ako má byt.
odporúčam, kvalitná tenučká vetrovečka do dažďa a sychravého počasia
- Rýchle dorucenie
Rýchly zákaznícky servis, kvalitný výrobok!
Celková spokojnosť
- rýchle dodanie