všetko klaplo, včasné doručenie
Obchod je výborný a aj prístup k zákazníkom . Teraz pred vianocami mierny časový stres a mierne oneskorenie dodávok objednaného tovaru, ale to je normálne a akceptovateľné aj pre zákazníka .
tovar mi nebol doručený po mesiaci od objednávky, nereagujú ani na mail.
Nekomunikuju
Na stránke sa uvádza expedícia tovaru do 48 hodín v pracovných dňoch. V mojom prípade to bolo po 4 pracovných dňoch. Po telefonickom dohovore mi bola ozrejmená príčina (odôvodnená) omeškania.
Na tovar som si rád počkal, lebo bol o min. 30% lacnejší ako v iných obchodoch. -
- výhodné ceny
- osobný odber bez poplatku
OK - spokojný
- Ferova komunikacia obchodu. Tovar nemali skladom, ale hned ma kontaktovali ze ci som ochotny pockat kym im ho vyrobca odosle, alebo ci chcem stornovat objednavku. Som spokojny s takym otvorenym pristupom ku zakaznikom.
- Tovar za výbornú cenu
- bezplatné poštovné od istej sumy (nevyužil som)
- Dobrý výber spôsobu doručenia, niektorým by mohla chýbať Slovenská pošta
- Rýchlosť objednavky
Spokojná
- POZOR PODVODNICI!!! Objednavka mala byt expedovana do 48 hodin, ked som sa po tyzdni pytala, v akom je stave, ziadna odpoved a teraz na stranke svieti, ze moja objednavka je zrusena a peniaze nevratili a nereaguju
Reakcia obchodu Quattro Fratelli s.r.o.
Dobrý deň pani Zuzana,
mrzí nás situácia s Vašou objednávkou, ale zo zdravotných sme nevedeli vybavovať týždeň žiadne objednávky. Na základe Vášho mailu (keď sme sa dostali k objednávkam) sme stornovali Vašu objednávku a následne aj poslali peniaze. Je pravda, že som Vás mohol viac informovať, ale zastupoval som 3 ľudí a nedokázal som vybaviť všetko.
Nabudúce prosím skúste zavolať, že niečo nie je v poriadku skôr ako nás obviníte, že sme podvodníci ...
Prajem pekný deň
Ján -
- Dobré ceny
Objednala som peračník a vreckk na prezuvky/telesnú výchovu, všetko prišlo v poriadku a rýchlo, som spokojná.
- Rychlost, promptna komunikacia
- rýchle doručenie
Nemám žiadne výhrady, tovar kvalitne zabalený, rýchle dodanie, predajcu môžem iba doporučiť.
- Výborná komunikácia a rýchle vybavenie mojej objednávky
Vrele odporúčam
- ponuka tovar ktory nema, a vie ze uz nebude mať
- rýchle dodanie
- podporujú chránenú dielňu