- - jediny eshop kde bol hladany tovar v danom case dostupny
- - ziadna komunikacia so zakaznikom
- - zakaznicky servis
- - dovolatelnost / akykolvek kontakt nemozny
- - nevybavena reklamacia
- - majitel Tomas Reznicek je podvodnik!!!
iRobot som reklamovala v zarucnej dobe s vyjadrenim, ze staci vymenit baterku. Odoslanim tovaru na adresu predajcu pan majitel prestal komunikovat a do dnesneho dna nemam ani tovar ani peniaze.
Kontaktovala som SOI a pripad riesil aj pravnik. Nakolko p. Reznicek neprebera postu, nedviha tel a nereaguje na emaily, akykolvek pokus o kontakt ci riesenie je zbytocny.
Urcite nakup v tomto eshope zvazte!!!
Osobne NEODPORUCAM! -
- Pekna webstranka :)
- Objednal som si tovar, ktory mal byt skladom. Nebol. Dostal som info, ze mi ponuknu iny tovar ktory bude skladom. Taktiez nebol... Nikto neodpoveda na kontaktny formular. Telefonicky kontakt ziaden. Fakt podvod. Este ,ze som nezaplatil vopred...
trosku psycho obchod :D
- Nižšia cena , ako u konkurencie - asi podvody s DPH
- Tover sa pokazil, postupoval som podľa reklamačného poriadku , ja idiot, odvtedy nemám ani tovar, ani 300Eur!!! Žiadny kontakt na Tomáše Řezníčka nie je !!!!!! Pozor podvodníci!
Neriskujte svoje peniaze a použite overený, aj keď drahší E-shop.
- lebo mali dobru cenu, ale ...
- uz tyzden nereaguju na reklamaciu
- zarucny servis Vam vyrobok v zaruke neopravi
- nefunguje telefonicky kontakt
Cele zle, kupujte radsej inde, inak pri nejakom probleme stratite peniaze.
- - výborná cena
- - rýchle dodanie
- - bezproblémová komunikácia (nieje podstatné že to bolo prostredníctvom emailu, nakoľko veľa firiem komunikuje výhradne emailom)
- - príjemný a nápomocný prístup
- - žiadne!
Nerozumiem negativným recenziám na tohto predávajúceho. Obchod môžem len odporučiť. Objednala som si v pondelok až popoludní tovar - robotický vysávač, ktorý však nebol skladom (táto infornácia bola aj na nete). Hneď v utorok ma kontaktovali že mi ho vedia dodať o týždeň alebo mi vedia ponúknuť alternatívy ak nechcem takú dobu čakať (ponúkli mi iné vysávače s podobnými funkciami). Nakoľko som sa nevedela rozhodnúť tak som ho (majiteľa) požiadala o pomoc v rozhodovaní (opísala som mu počet členov domácnosti, aj tých chlpatých, rozlohu domu...atď a tak sme našli ten vhodný vysávač pre moju domácnosť. V stredu mi hneď vysávač poslali a vo štvrtok (čiže dnes) sa z neho teším :))) Balík obsahoval všetko čo mal. Vysávač (iRobot 765) po dnešnom odskúšaní vysáva fajn, je naším novým členom rodiny a volám ho Lárč :))
Čiže podľa môjho názoru obchod prebehol bez problémov a aj napriek tomu že som si objednala niečo čo nebolo na sklade (o čom som aj dopredu vedela), tak mi ponúkli riešenie, teda možnosť zakúpenia iného podobného pristroja (čo som aj využila) a nakoniec som rada že som si kúpila ten iný iRobot. Dodanie bolo rýchle, nakoľko až v utorok neskoro sme sa dohodli na podmienkach a v stredu to hneď poslali a vo štvrtok (dnes) mi to prišlo...
Čo sa týka komunikácie tak telefón bol síce nezastihnuteľný (objasnili mi aj dôvody v emaily), ale emailová komunikácia prebehla úplne bez problémov a odpisoval mi sám majiteľ :) a to promtne. Navyše niektoré firmy komunikujú výhradne emailom, takže v obchodnej praxi to nieje nič neobvyklé. V závere môžem povedať že tento obchod odporúčam a ďakujem p. Tomášovi Rezničekovi za rýchlosť a výber... -
- Síce dobré ceny, ale......
- Absolútne nereagujú na žiaden kontakt, nemožnosť reklamácie!!!
- Pozor na to, za opravu v záruke zaplatíte aj viac ako za výrobok!!!
- Nevezmú vám reklamáciu ani v záručnom servise!!!
Pozor na nich, nekupovať, pošlite ďalej, nech sa ľudia nepopália!!!
Reakcia obchodu foro
A zasa anonymna recenzia.
- nerieši reklamácie
- nedá sa kontaktovať
- podvodné konanie
Varujem všetky aby si prečítali hodnotenie tejto firmy, konateľa pána Tomáša Řezníčka.
Pozor ať se nespálíte jako já.
Kúpil som robotický vysávač, ktorý som chcel v záruke reklamovať, ale neúspešne. Nikto nezdvíha telefón a nekomunikuje. Distribútor značky preveril sériové číslo a odmietol reklamáciu s tým, že výrobok nie je predaný cez autorizovaného predajcu a nebol oficiálne dovezený na Slovensko. Reklamovať to môžem iba u toho kto mi to predal.Reakcia obchodu foro
Bohuzial recenzia od konkurencie. Neviem, či s Česka alebo Slovenska, pisete ceskoslovensky :-). Predpokladam, ze toto pisal dovozca firma Certicus Mercatus, ktora predava v Cesku aj na Slovensku za premrstene ceny. Sustavne objednava aj od nas a potom tovar vracia, aby nas poskodila. Zrejme sme s nasimi cenami nebezpecny. Tymto pozdravujem konatelov firmy Certicus Mercatus :-).
- dobrá cena
- neuvádzate kde bol výrobok vyrobený
- žiadne, je to banda klamárov
- Neserióznosť, žiadna možnosť komunikácie, telefón uvedený na stránkach je neustále nedostupnýnedostupný
Tovar bol objednaný na začiatku decembra a je polovica januára a nič mi neprišlo. Najskôr objednávku potvrdili, neskôr napísali, že tovar príde trochu neskôr a odvtedy nereagujú na maily a telefón je neustále vypnutý. Rozhodne neodporúčam...
Reakcia obchodu foro
Dobry den, bohuzial ste si objednal tovar, ktory nebol dlhodobo skladom a bol predpoklad, ze minimalne dva mesiace nebude. Na to som Vas mailom upozornil. Nemozeme za to, ze dany produkt momentalne nie je na trhu.
- cenová výhoda
- dodacie lehoty
tovar bol prezentovaný ako "skladom" ale nebola to pravda. Neodporúčam nakupovať.
Dobry den,
tovar nebol prezentovany ako skladom, ale s dodanim do tyzdna. Tovar ste objednala 19.12., nebolo teda mozne ho dodat do 24.12. -
- Potvrdenie termínu dodania.
- Pri objednávke tovar skladom a dodanie viac ako týždeň.
- dobrá cena, rýchle dodanie
Hľadala som určitý výrobok za dobrú cenu a našla som ho práve v tomto obchode.
- To, ci je tovar na sklade sa zakaznik nedozvie hned, ale az ked objedna a pride mu mejl, ze na sklade nie je...
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.
- komunikácia
Bohužiaľ nemôžem odporúčať tento obchod, aj keď má dobré ceny.
Jednak by mohli popracovať na lepšej komunikácii so zákazníkmi.
A v prípade reklamácie výrobku mám takú skúsenosť, že mi ju v rámci záruky neuznali, a keďže výrobok nebol funkčný, musela som ho dať opraviť inde, pričom tam mi vymenili celú jednu časť výrobku aby fungoval.
Je to škoda, lebo plánovala som si tam kúpiť v budúcnosti aj iné produkty, ale po tejto skúsenosti, si ich kúpim radšej v inom obchode.Reakcia obchodu foro
Dobry den, vyrobok ste kupovala v roku 2013. Pri reklamacii ste nedodala nijaky doklad o nakupe. Reklamaciu sme aj tak prijali a vybavili. Servis neuznal reklamaciu, lebo zavada bola zposobena nedodrzanim navodu na pouzivanie pristroja, bola zanedbana priebezna udrzba, ktora je u robotickych umyvacov velmi dolezita.
- dobra cena
- ochota personalu
- promptnost vybavovania objednavky
- nezistila som zatial ziadne
maximalna spokojnost
Recenzia bola vymazaná z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Hodnotenie bolo napísané konkurenčným obchodom.
- Ziaden feedback ohladom dodania tovaru...kontakt na stranke je neplatny
Reakcia obchodu foro
Dobry den, bohuzial ste si objednal kavovar, u ktoreho bolo uvedene doba dodania - info v obchode. Bohuzial sme nemali informaciu, kedy bude tovar skladom. Kontakty na stranke su samozrejme platne. Mrzi nas, ze doslo k nedorozumeniu.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- čakal som väčšiu rýchlosť