nedalo sa platit cez net

Reakcia obchodu Fornest

Na našom e-shope máme platobnú bránu od Tatra Banky tzv. CardPay. Úspešnosť platieb máme viac ako 99%. Ojedinele platba neprejde kvôli údržbe, ale väčšinou je to kvôli chybne zadaným údajom. Ak sa to náhodou na prvý krát nepodarí, stačí si vytvoriť novú objednávku :).

Fornest.sk

Dobrá cena

Všetko prebehlo podľa očakávania

• OK

Kvalita prevedenia rolety je výborná. Výhoda je podrobne video s montážou aj s návodom ako správne zmerať rozmery.
    Trochu dlhšie dodanie ale nič výrazné.

Rychle dodanie, kvalitne prevedenie, urcite odporucam!

• Komunikácia
    • Kvalita
    • Rýchlosť dopravy, dodané nasledujúci deň po odoslaní
    • Nezmyselné zavádzanie s dobou dostupnosti

Tovar objednaný a online zaplatený 01.09.2024.
    Tovar obdržaný 11.09.2024.
    Pri tovare uvádzané "Dostupnosť: do 3 prac. dní" ( možno v zimnom období)
    Nerozumiem prečo neuvádzajú reálne dodacie lehoty. Potom nemôžem hodnotiť 5*. Radšej uviesť dlhšiu dobu a zákazník bude len rád ak sa tovar dodá v skoršom termíne.

Spokojnosť veľká, tovar doručený v poriadku a rýchle dodanie tovaru

• Tovar bol rýchlo doručený, plná spokojnosť

• na každych dverach je o pol centimetra menej , širka

Veľká spokojnosť, sieťky pasujú presne na okno, dobrá, kvalitná práca.

• sieťky na mieru
    • dodanie nie je do 3 dní, ako píšu na stránke

Komunikácia je jasná a vždy dali vopred vedieť, kedy bol tovar vyrábaný/expedovaný/doručovaný.

+ Komunikácia rýchla k spokojnosti.

• zasielaju vzorky latok
    • tovar na pozadovanej urovni
    • obchod vhodne komunikuje stav objednavky, nezahlcuje zbytocnymi spravami
    • dobre ceny

• Rozmery su take, ake mali byt
    • Balenie bolo dobre
    • Dodavka trvala 8 prac. dni namiesto 3-5.

Som spokojny.

• Sito prišlo dobre zabalené. Okno sme odmerali podĺa video návodu. Rozmer bol dobrý, sadol nám na okno. Som maximálne spokojná. Na jar určite objednám sito aj na terasu.

Vsetko super

Do obchodu sa nedovoľte,nik vám nezdvihne, tovar som si objednal z dôvodu doručenia do 3 dní ale už je 14 dní a stále nič, sú to podvodníci!!!! Nikdy viac, neobjednavajte od nich, ak sa predsa len rozhodnete objednať skúste si tam najskôr zavolať a ak sa vám to podarí tak sa spýtajte na presný dátum doručenia..... Ja som dnes podal podnet na SOI, tak som zvedaví čo zistia...

• rýchla komunikácia

Čakal som dlhšie ako písali na stránke, ale čo sa týka komunikácie s obchodom tak som odpoveď dostal takmer okamžite.

• Komunikácia
    • Dostupnosť do 3 prac. dní je zavádzajúca

Na stránke má predajca uvedené, dostupnosť do 3 prác dní.
    Čakám už vyše 10 dní na objednaný tovar, firma neposlala mail ani žiadne informácie že sa predĺžila doba odoslania, doručenia.
    Musela som sa už ja informovať a odpoveď bola tá istá ako viacerí píšete v komentároch (príliš veľa objednávok).
    Mohli by opraviť pri produkte dostupnosť miesto 3 na min 7 dní alebo po otvorení stránky by mohlo hore svietiť že majú toho veľa môže dôjsť k omeškaniu (u viacerých predajcov som sa už s niečim takým stretla)
    Mna to veľmi mrzí - ale potrebovali sme tovar urgentne a teraz ani nevieme kedy dôjde a zároveň mám obavy ako čítam recenzie že viacerým z vás prišli zlé rozmery