S obchodom nie som spokojný, nakoľko mi nebol dodany tovar, čo som si obiednal.
Ja som si obiednal púzdro na Huawei a poslali ste mi na Samsung galaxy .Reakcia obchodu Forcell
Chceli by sme sa týmto ospravedlniť za chybu ktorá najskôr nastala pri vychystávaní objednávky. Neváhajte sa nás kontaktovať a my vám samozrejme pošleme puzdro ktoré bolo objednané.
S pozdravom www.Forcell.sk -
Výrobok totálne nevyhovujúci, dátum a čas sa nedal dobre nainštalova´t a začal mi rušiť Android v smartfóne
NEDOPORUčUJEM tento Ćínsky výrobok !Reakcia obchodu Forcell
K pouzdrům Smart View je přibalen QR kód, který vás po naskenování navede ke stažení aplikace pro toto pouzdro. Pokud jste si aplikaci stáhnul a pouzdro pořád nefunguje tak jak má neváhejte se nás kontaktovat.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem www.forcell.sk -
Odmeraný komunikácie.
- .
- Tyzden cakam na tovar :-(
Objednala som si z Forcellu, kvôli nízkym cenám. Ale už chápem prečo sú nízke. Púzdro ktoré mi prišlo som skúšala v inej predajni (nevzala ho kvôli poškodeniu) a bolo úplne v inej kvalite - potiahnuté jemnou, mäkkou ekokožou. Toto je pogumovaný na dotyk nepríjemný šmejd. Neodporúčam.
Tovar mi ešte neprišiel najprv držiak ktorý som chcel nemali tak mi ponúkli druhý a ten nechodí už týždeň
- Rychle dodanie
- Dobry vyber
- Tovar je smejd, vyhodene peniaze
Kupil som si ochranne sklo na galaxy note 10. Bol to uplny smejd, nepouzitelny. Sklo sa hned odlepuje a napriek tomu ze sa udava, ze ma plne pokrytie, chyba mu par mm z kazdej strany. Odporucam radsej nakupit niekde kde maju overene kvalitne produkty.
- Nekvalitný tovar, po aplikácii skla vznikli bubliny ktoré sa nedali odstrániť následne slnko prasklo
Tovar mi prišiel poškodený, jedno sklo bolo prasknuté.
- objednal som puzdro na mobil... na druhý deň mi prišiel e-mail, že objednaný tovar nemajú...
- tak som objednal puzdro z inej stránky, prišlo bez problémov - ale vzápätí prišlo aj puzdro z forcellu, napriek tomu , že ma upozornili, že moju objednávku nemám čakať, lebo tovar nemajú
- Stránka je veľmi neprehľadná.
- Pomocou účtu sa nedá zaplatiť.
Bordel je tam. Nevedia co robia.
- Neskutočne dlhé doručenie.. Fakt vyše týždňa čakať je moc.
Opakovane mi bol zamenený tovar, naposledy aj s cenovým rozdielom
- Neekologické balenie tovaru
- Doručenie trvalo rovnako dlho, ako iná moja objednávka priamo z Nórska
Napriek tomu, že je viac ekologické balenie tovaru pre prepravu k zákazníkom v dnešnej dobe už cenovo dostupné, Forcell takúto možnosť nevyužíva. Nie je zábavné vybalovať si ekologický obal na mobil z plastového (nerecyklovateľného) balenia - obálky.
Reakcia obchodu Forcell
děkujeme za Vaši recenzi a připomínku, kterou jistě zvážíme a v budoucnu se budeme snažit více využívat recyklovatelných materiálů. Bohužel zatím nemáme možnost zlepšit přepravu našeho zboží lépe a hlavně levně než v PAPÍROVÉ obálce vyplněné bublinkami, v obyčejné papírové obálce by Vám nemuselo dorazit zboží ve 100% stavu.
Rychlost dopravy ovlivnit nedokážeme. Objednala jste ve čtvrtek 12.3. odpoledne, v pondělí jsme již odesílali...nevíme z jakého důvodu se zásilka "zasekla" na depu v Bratislavě, ale nespíš kvůli dnešní celosvětové situaci se tomu nemůže nikdo divit a tímto prosíme o pochopení....
S pozdravem
www.forcell.sk -
- Prišlo to rýchlo
- Batéria nefunguje ,je o mm väčšia a na tesno vošla do telefónu. Nie je to originál. Nakupovať neoriginal. Nič z nej škoda.
po prebrati zasielky som doma zistil ze jedno sklicko je popraskane,pisal som aj mail, ziadna odpoved,pytal som sa na reklamaciu.
- Tovar nesedi popisu
Reakcia obchodu Forcell
Dobrý deň
Prišlo vám prišlo to čo ste si objednal.
Ďakujeme Vám za čas venovaný recenziu a hodnotenie nášho obchodu. Avšak u Vašej objednávky doteraz neevidujeme žiadnu reklamáciu, s ktorou by ste sa na nás obrátil. Reklamácia alebo nedostatky v objednávke riešime veľmi rýchlo a snažíme sa zákazníka vždy uspokojiť. Preto považujeme túto recenziu za bezpredmetnú. Tento dotazník slúži na hodnotenie e-shopu nie tovaru.
Pekný deň
https://www.forcell.sk -
Objednala som si sklo na huawei mate 20 pro, na obale síce bolo písané že je vhodné na ten telefón no sklo vôbec nepasovalo. Nakoľko je telefón zaoblený sklo malo byt tiež no prišlo mi nezaoblene. A obchod nereagoval na moju nespokojnosť.
- neskutočne dlhá dodacia lehota cez Slovenskú poštu na dnešnú dobu
- na email neodpovedajú