- Ziadne
Poslany iny tovar, nez bol na objednavke, co povazujem za velke minus !! Nasledne nuteny vypisovat do firmy
Najskôr sa mi nedalo zaplatiť cez platobnú bránu... Obchod nereagoval na môj e-mail... Celé zle...stále čakám na info kedy mi konečne doručia moju objednávku.
Reakcia obchodu FOODLAND.SK
Ospravedľňujeme sa za to, že ste nevedela zaplatiť cez platobnú bránu a tak vznikla táto situácia. Ako vidím, že tovar by mal byť už u Vás už predvčerom, je to ozaj tak ako ste písali? T
Pretože máme evidovanú takú históriu o vašej zásielke v systéme. Tovar dorazil za 3 dní po prijati platby čo nie je vôbec zle.
2024-10-22 13:22:54 D - Neúspešná platba
2024-10-25 08:51:56 A - Prijatá úhrada
2024-10-26 15:09:37 S - Tovar bol odoslaný.
Ďakujeme za Váš trpezlivosť a dúfame, že nám dávate ešte šancu napraviť zlú mienku o obchode.
TEAM FOODLAND -
- Pomaly týždeň od zaplatenia objednávky a doteraz nebola doručená! a to mám v objednávke aj čerstvé suroviny! Ďakujem pekne!
Reakcia obchodu FOODLAND.SK
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spôsobené oneskorením vašej objednávky. Chápeme, aké dôležité je pre vás mať čerstvé suroviny a uisťujeme vás, že sme vašu objednávku už vybavili. Ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom,
Tím Foodland -
- Veľmi spoľahlivý dovávateľ, ja som však žiadal o dodávku až po 5. júni 2024 - čo ešte nenastalo - nemám čo hodnotiť
- Iný tovar v ponuke ako Vám nakoniec pošlú.
- Zelený čaj v plechovke sa "zmenil " na zelený čaj v papierovej krabici.
Odporúčam osobný odber.
Reakcia obchodu FOODLAND.SK
úprímně sa ospravedlňujeme za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré ste zažili v súvislosti s Vašou objednávkou.
Po preskúmaní Vašej situácie sa zdá, že došlo k neúmyselnej chybe pri balení, ktorá viedla k odoslaní nesprávneho produktu. Rozumieme, ako frustrujúce to pre Vás muselo byť, a hlboko nás mrzí akékoľvek sklamanie, ktoré týmto spôsobom vzniklo.
Ako sme sa už predtým telefonicky dohodli, vážime si Vašu spokojnosť a chceme veci napraviť. Vzhľadom na túto situáciu sme Vám na Váš e-mail poslali zľavový kód pre Váš budúci nákup. V prípade, že by ste predsalen chceli vymeniť produkt, ktorý vám prišiel za pôvodne objednaný, neváhajte nás znovu kontaktovať.
Ešte raz, prosím, prijmite naše úprimné ospravedlnenie za spôsobené nepríjemnosti.
S pozdravom,
Tím FOODLAND -
- Čakám už tri týždne na ryžová. Vraj majú chrípku, ale to už je tam 30 dní.
Stále čakám- keď dostanem ružová možno zmením názor na obchod.
- Veľký výber
- Dobre ceny
- Posielajú produkty ktoré sú tesne pred koncom záruky ..nestalo sa to 1. krát
- 23 mesiacov staré rezance
Reakcia obchodu FOODLAND.SK
Ako som Vám už napísal. Tovar, ktorý patria do kateggórie Trvalivé potraviny má mesiac k dátumu minimálnej trvalivosti je úplne v poriadku a uččite do mesiaca spotrebujete 400g ryžových rezancov.
Zavádzajú namiesto 1000g pošlú len 100g a je zarobené.
Reakcia obchodu FOODLAND.SK
Dovoľte nám najprv poďakovať sa Vám za Vašu objednávku a za to, že ste si našli čas na zdieľanie svojej recenzie. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá, a preto nám umožňuje zlepšiť naše služby.
S úprimnou ľútosťou sme sa dozvedeli o probléme, ktorý ste zažili s Vašou objednávkou. Vzhľadom na to, že ste očakávali balenie s hmotnosťou 1000g a dostali len 100g, vieme si predstaviť Vašu sklamanosť. To nie je spôsob, akým by sme chceli, aby sa naši zákazníci cítili.
Chceme túto situáciu riešiť čo najrýchlejšie a najúčinnejšie. Preto by sme Vás poprosili, aby ste nám na našu e-mailovú adresu [email protected] poslali fotografie faktúry a produktu, ktorý ste obdržali. To nám pomôže presnejšie identifikovať problém a prijať nevyhnutné opatrenia na jeho riešenie. Ak sa potvrdí, že ste obdržali nesprávny produkt, okamžite Vám zašleme ten správny.
Veľmi sa ospravedlňujeme za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré táto situácia mohla spôsobiť, a chceme Vám zaručiť, že robíme všetko pre to, aby sme ju napravili.
Ak budete mať ďalšie otázky alebo potrebujete ďalšiu pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste, a budeme sa snažiť túto situáciu čo najrýchlejšie vyriešiť.
S úprimnou ľútosťou,
Foodland Team -
- Velmi dlho cakam na tovar.z ciech mi to prislo za den a pol. A tu za rohom to trva jak z ameriky
Reakcia obchodu FOODLAND.SK
Ďakujeme za Vašu recenziu a upozornenie na nedostatky pri vybavovaní Vašej objednávky. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.
Vaša objednávka je momentálne v stave Zámena. Snažili sme sa vás kontaktovať telefonicky, ale tento pokus bol neúspešný. Preto sme vám dňa 20.06.2023 poslali e-mail a teraz očakávame Vašu odpoveď. Ďakujeme za vašu trpezlivosť a porozumenie.
S úctou,
Váš Foodland -
Tovar bol objednaný 8.6.2023,dnes je 15.6.2023 a ešte mi nebol dodaný.
Reakcia obchodu FOODLAND.SK
Dúfame, že ste spokojný s kvalitou tovaru. Tovar sme poslali s prestihom, chyba sa nastala u dopravcov.
Ospravedlňujeme sa za komplikáciu.
TEAM FOODLAND
2023-06-09 13:23:39 S - Tovar bol odoslaný Dobrý deň,
Vaša objednávka bola odoslaná. Informácie o doručení vám budú poskytnuté prepravnou spoločnosťou. Kontaktovať vás budú telefonicky, SMS správou alebo emailom.
Ďakujeme za váš nákup a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
Váš tím FOODLAND.sk. Informácie zaslané na: [email protected] -
- Po objednaní som bol informovany že tovar nemajú na sklade
Poslali mi iny produkt ako som si objednal. Slubili, ze spravny produkt doposlu. To bolo pred tyzdnom, a stale nic. Stale cakam.
Obchod vyzera seriozne, ale zdanie moze klamat. Maju v katalogu bohatu ponuku, ale vela poloziek je nedostupnych. Spracovanie objednavky a dorucenie trva vecnost, komunikacia obchodu je slaba. Som velmi nespokojny.
- Pozerám ako puk, že mi poslali aj výrobky ktorým za pár dní končí záruka. Pritom pri výrobku v e-shopu nebolo nikde uvedené, že sa jedná o produkt s končiacim dátumom trvanlivosti.
- objednávka nebola kompletná,chýbal tovar za ktorý som zaplatil
- Veľmi pékne veci
- Primerané ceny
- Kvalitne produkty
- Slabo zvládnutý online predaj, asi ide iba o doplnok k predaju v kamennej predajni
- Dlhá doba doručenia
Neprišla mi objednávka, ktorú som si objednal pred týždňom, môžem sa opýtať, prečo som ju nedostal. ?
Týždeň je tomu čo som objednal tovar, a nielenže tovar neprišiel ale ani mi neprišlo upozornenie kedy asi príde spomínaní produkt
- velka ponuka
- asijske potraviny
- dostal som rozbite rezance
objednal som si 10 baleni rezancov, zatial boli vsetky, co som otvoril rozbite (polamane)
- Bohuzial zle doruceny obsah zasielky miesto teriyaki omacky mi zabalili kimchi sauce.
Reakcia obchodu FOODLAND.SK
Ospravedlňujeme sa za túto chybu. Budeme Vás kontaktovať ohľadom výmeny.
Ďakujeme za pochopenie a dúfame že budete spokojný.
FOODLAND