Tovar, ktorý bol označený, že je skladom ani po 7 dňoch neprišiel.

• Po stornovaní objednávky vrátenie peňazí na účet po zadaní čísla účtu.
    • Aj po stornovaní objednávky z dôvodu nedostupnosti tovaru bol tovar naďalej v ponuke eshopu.

• Nie najlepšia komunikácia, doprava zabezpečovaná neexistujúcou spoločnosťou PPL Slovensko, nakoniec to šlo cez 3 prepravcov. Tovar nedoručeny v predpokladaný deň, čakal som dva dni bez informacie kde sa tovar nachádza a kto a kedy mi ho doručí. Na stránke predajcu v záložke doprava sú uvedení iní prepravcovia a v iných cenách ako to potom vyskočí v celkovej objednávke.

Vzhľadom na dopravu tovaru na Slovensko nedoporučujem predajcu.

• Prehľadný web
    • Popis produktov
    • Komunikácia so zakaznikom
    • Príliš drahé poštovné aj pri malých zasielkach.
    • Tovar napísaný skladom ale odoslanie zákazníkovi trvá príliš dlho.

Zakúpil som si tovar a bol mi dodaný do 5 dní. Tovar aj rozmery boli dobre a dostatočne popísané. Tovar sa snažím ešte stále vratit obchodu no nikto neodpovedá na hovory ani na email a tak neviem kam reklamáciu poslať. Obchod neodporúčam.

• Žiadna
    • Klamú ľudí...Oznámia vám ,že tovar nevedia dodať..ale v ponuke ho majú za trojnásobnú cenu

Nikdy viac

Zavolať do firmy je zbytočné, nikto nezdvíha. Tovar prišiel, ale veľa vecí chýbalo. Manžel radšej kúpil na svoje náklady, čo nám chýbalo, aby sme vedeli filtráciu spojazdniť. Zas vrátenie tovaru do Čiech by bolo drahšie ako kúpene súčiastky.

Ďakujem, ale FONETIP už nikdy nevyužijem.

• drahá doprava na dĺžku doručovania

Vcelku fajn až na tú dlhú dodaciu dobu

• Problém spočíva v tom, že spoločnosť na svojej stránke propaguje hotovú vytvrdenú laminátovú dosku ako prepreg, čím uvádza zákazníkov do omylu. Prepreg je označenie pre predimpregnovanú laminátovú dosku ako polotovar, ktorý si zákazník môže vytvarovať podľa vlastnej potreby a potom vytvrdiť pri vyššej teplote. Použitie označenia peprerg pre hotovú dosku je naprosto zavádzajúce.

Pri objednávaní tovaru od tejto spoločnosti si vyžaduje vopred si overiť jeho skutočné vlastnosti.

Obchod komunikuje rýchlo len musia aktualizovať dostupnosť produktov.

Kde je ten zaplatený tovar. Toto porozprávam všetkým kolegom v práci a doma ako sa u Vás nakupuje!

Obchod ponúkal tovar, ktorý nemal k dispozícii. Nebyť toho, že sa dotazujem emailom na moju objednávku, tak sa zrejme ani nedozviem, že čakám zbytočne.

Absolútne neseriózny e-shop. Od 2.1. 2020 nie sú schopní mi dodať objednaný tovar. Najprv mi pošlú potvrdenie objednávky, kde nie je popis objednaného tovaru, len celková suma na zaplatenie. Následne mi prišla faktúra, ale tovar ani po 2 týždňoch som nedostal.

Reakcia obchodu Fonetip.sk

Dobrý den, 3.1.2020 jsem zboží odeslali, ale balík se zatoulal zásilkové službě a doručili vám až po 12 dnech. To nás mrzí, ale někdy se to může stát.
    Děkujeme za pochopení.

Tovar mi nebol kompletne dodany. Platil som prevodom na ucet este mi neboli vratene peniaze.

Reakcia obchodu Fonetip.sk

ve vánočním období trvalo vrácení peněz déle.
    Děkujeme za pochopení.

• Posielali to cez zásielkovňu. Raz napísali že je pobočka zrušená, potom chceli inú adresu. Potom vraj to dorazilo na tú prvú. A balíka niet.

Dlha doba dodania.

• zlá komunikácia, zmätok pri dodávaní, neistota či tovar vôbec dorazí

Nedôveryhodný obchod

Neakceptujú odstúpenie od zmluvy. Nerešpektujú slovenské zákony. Vyjebaní českí špekulanti!

Uvedené možnosti dopravy nezodpovedajú skutočným možnostiam. Po 5 dňoch od objednávky mi oznámili ,že balík nemôžu poslať do DPD úschovne a pošlú ho spoločnosťou GEIS.

Zavadzaju zakaznikov, na internetove stranky daju iny tovar a iny zasa poslu. Skratka som nespokojna.

• nákup z pohodlia domova
    • tovar, uvádzaný na web stránke, že je na sklade, v skutočnosti bol vypredaný

nákup z pohodlia domova

tovar, uvádzaný na web stránke že je na sklade, v skutočnosti bol vypredaný