Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Zatiaľ bohužiaľ nespokojnosť. Keď dorazí tovar a keď budú so mnou komunikovať možno zmením názor. Pred viac ako dvomi týždňami som objednala tovar. Bolo na sklade a že vraj do 2 -3dní. Zatiaľ čakám. Chcela som to na narodeniny pre synovca , možno do Vianoc príde ale možno že to radšej zruším lebo ani telefóne číslo čo tam majú neexistuje ani na email ne odpovedajú. Bohužiaľ

• Všetko ok

Objednávka rýchle spracovaná, na 3 deň už zvonil kuriér. Za mňa super

• Objednaný tovar 16.3 ,stále nedorazil

Nikdy viac z tejto stránky. Taký šnejd fusak nam prisiel a ešte aj celý pokrceny a aboslutne nebol ako maju uvedene ba stránke. Fusak sme vrátili a doteraz čakáme na peniaze!

• Rýchle dodanie,tovar zodpovedá fotke na stránke. Kvalita výborná.

Rýchly dodaj do 3 dní.

• Velmi rychlo spracovana objednavka a dodanie

Skusala som aj prezvonit kontaktne cislo skz slabe recenzie, ale zdvihli na 2x. Dorucenie som mala zadarmo a platba na dobierku

Dnes je 4.december a tovar mi ešte nebol dodany. Je to absolutne ignorantsky pristup k zakaznikovi. Nikomu nedoporučujem objednavať tovar vo Fobo.sk.

Trošku som sa nákupu bála kvôli recenziám, ale musím povedať, že som bola veľmi pozitívne prekvapená. Tovar prišiel do troch dní, presne ako bolo uvedené, s kvalitou som spokojná aj s cenou. Môžem len odporučiť.

Tovar dorazil za 1 mesiac

• To co maju na sklade expeduju hned
    • Nevedia naskladnit spravny tovar, zlyhava dodacia lehota a komunikacia so zakaznikom

Objednala som dve veci, obe na objednavku - dorucenie do 9 dni. Po 3 tyzdnoch sa ozvali, ze ocakavaju dodanie tovaru dalsi tyzden. Ked sa neozvali, pisala som ja. Tovar stale nemali ten co som si objednala..ponukli alternativu, pre oba produkty, s prvou som suhlasila s druhou nie. Prvy produkt prisiel na druhy den od potvrdenia a cakam na vratenie penazi za druhy ( plus ponukli, ze za cakanie mi spravia zlavu 15%). Zjavne zlyhava dodavatelska spolocnost..

Malo komunikacie. Tovar bol pri nakupe označený, že je skladom. Ďalší týždeň poslali mail, ze tovar sklafom nie je. Ešte neforazil vôbec a už je po narodeninovom termíne, kedy mal byť odovzdaný. :(

• Neaktualizovane skladove zasoby
    • Ze tovar nie je skladom ma informovali az na zaklade mojho e-mailu
    • Vybrala som si iny tovar, ale ani ten zatial nedorazil
    • Mali by zrusit informaciu, ze rovar expeduju do 24 hodin

Mrzi ma, ze pisem takuto recenziu, ale naozaj som sklamana. Sadu pre babatko som tu objednala z dovodu, ze mala byt skladom a teda co najskor u mna doma ale nakoniec na nu cakam dlhsie, ako keby som si ju dala niekde usit na zelanie.

• Tovar objednaný pred 2tyzdnami, neprišiel žiadny mail o potvrdení objednávky, tovar nikde. Pisala som o info a žiadna odpoveď. Ešte že som to nezaplatila popredu.

• Rýchle dodanie. Na druhý deň som mala tovar doma. Výborná cena a super kvalita.
    • dlho mi nikto neodpísal a ani nezdvihol telefón. Takže komunikácia, veľmi slabá. Uvádzajú slovenský výrobca fusakov, ale značnú časť majú dovoz.

Fusak je nádherný a kvalitný. Rýchle dodanie.
    Ťažká komunikácia a zavádzanie klienta, že výrobca fusakov.
    Presvedčila ma cena. Z pôvodnej ceny 80€ zlacnený na 45€.

• Rýchlosť doručenia, primeranosť cien

Z tohto obchodu som objednávala prvýkrát, aj keď majú dosť zlých hodnotení, avšak ja som nemala žiaden problém.
    Tovar mi prišiel hneď na ďalší deň, avšak iný ako sme objednali ale to nevadilo napísala som mail, odpovedalo v priebehu dna a na ďalší deň prišiel kuriér s tovarom, ktorý som objednal a vzal nesprávny. Čiže s obchodom som nemala vibec žiadny problém a tovar je pekný.

Tovar mal sojst v piatok ,nic nedoslo a ani ma nekontaktovali.Pričom pabi vravele ze sa ozve stvrtok.

Objednávku som zaplatil a 14 dní sa nič nedeje.

Plná stránka nedostupného tovaru.

• .

Objednany tovar stale nebol naskladneny pritom mali pri popise ze je na sklade. Zakazdym vyhovorky naskladnia na buduci tyzden. Vobec neodporucam tuto stranku