Dlhá čakacia doba

• Nekomunikácia
    • Nekomunikácia

Objednávala som spodne prádlo body ktoré má dieru ( zle zošite ).
    Kontrola tovaru tomuto obchodu asi nič nehovorí pred odoslaným zákazníkovi...
    Poslali mi poškodený tovar.

Reakcia obchodu Florentis

Dobrý deň prajem,

veľmi nás mrzí Vaše sklamanie. Tovar sme poslali originálne zabalený od výrobcu, samozrejme zle ušitý tovar môžete vrátiť nám späť.

Váš Florentis

Až na moju telefonickú urgenciu bol tovar odoslaný. Pričom z telefonického rozhovoru bolo jasné, že tovar bol na sklade, ale sa im zrejme nechcelo to riešiť hneď.

• Zlá komunikácia a prehľad stránky

Tovar objednaný 13.2 a do dnešného dňa to je 20.2 mi nič neprišlo

Nepotvrdili ste mi ojednávku ,tovar mi prišiel dva krát.

Reakcia obchodu Florentis

veľmi nás mrzí Vaše hodnotenie.
    Tovar poslali sme 1 x , druhú objednávku objednali ste z iného e-shopu, kvôli tomu ste dostali 2x tovar.

Váš Florentis

• zla dodavka, kurer dojde bez ohlasenia vopred

Nekvalitny tovar

Namiesto tmavo modrej prisla bledo modra kosela, made in Polsko...

10 dní pracujú na objednávke,asi dlho.Nedostatočná komunikácia predajne zo zákazníkom.

nocna kosela na stranke uvedena s dlhym rukavom, dosla s kratkym. telefon neberu. vhladom nato ze to mal byt darek k Vianociam, sotva stiham zjednat napravu. okrem toho miery boli uvedene velmi nepresne, co ma donutilo objednat vacsie cisla, pricom by skutocne boli stacili velkosti ktore bezne kupujeme. cele zle.

Na stranke je uvedene, ze dorucenie na druhy den. Objednavka odisla 14.11, dnes je 25.11 a tovar stale neprisiel

• Neaktuální webové stránky
    • Neochotná telefonní operátorka

Znovu bych na tomhle webu ne nakupoval.

Pred 11-timi dňami som si objednala tovar za ktorý som zaplatila ale tovar mi stále ešte neprišiel. Žiadne info o stavu objednávky som zatial ešte nedostala.