- profesionalita
- odbornost
- komunikacia
Dobry den rad sa podelím o skusenost zo servisom, som rad ze som na nich natrafil po strastiplnej ceste s mojim pocitacom Acer. Bol už v troch servisoch ale az týto páni my ho dali do poriadku vymenili my nakoniec ramku a SSD , pocitac ide ako novy . Dakujem za rychlu a profesionalnu pracu.
- Promtne
- Profesionálne
- Odborne
Chcem sa podeliť o skúsenosť so Servisom potreboval som rýchlo opraviť svoj MacBook Air , po telefonickom rozhovore som na nasledujúci den prišiel na opravu po veľmi profesionálnom rozhovore aj dohode som mal na druhý den opravený MacBook. Som rad že som natrafil na profesionálov. Ešte raz sa im chcem poďakovať.
Fix-it absolútne neodporúčam.
19.6.2026 som k nim doniesla notebook, ktorý mal pokazený port na napájací kábel. Priplatila som si za urgentnú diagnostiku. Ešte v ten deň mi volali ohľadom opravy a odporúčali mi aj profilaxiu, s ktorou som súhlasila. Dostala som info, vraj notebook bude opravený v utorok, možno aj v pondelok. No už bola streda a ja som nemala žiadne info o notebooku. Podvečer som im teda volala, pričom mi pán povedal, že prezistí, v akom je to stave a za chvíľu sa mi ozvú. Po hodine som volala opäť, keďže nikto nevolal. To už ma nechal na telefóne kým prezistí - výsledok bol, že ani po oprave to nefungovalo a teda to museli znovu opravovať, ale už sú vo finálnej fáze. Rozumiem, že sa môže počas opravy niečo skomplikovať a natiahnuť, no v takom prípade je podľa mňa namieste informovať zákazníka. Za mňa teda prvé mínus.
Notebook som mala napokon na vyzdvihnutie nachystaný až piatok 26.6.2026. V ten deň som si ho vyzdvihla. Výmena USB-C prebehla v poriadku, notebook už bez problémov nabíjal. No po zapnutí nastali iné problémy. Z notebooku mi vypadla 1 skrutka, keď sme ju následne išli priskrutkovať späť, zistili sme,že aj ostatné sú uvoľnené a väčšinu sme museli doťahovať. Navyše počas púšťania zvuku, išiel z pravého reproduktora bzukot. Po zapojení sluchadiel,šiel do nich čistý zvuk, čo indikovalo mechanický problém s reproduktorom. Notebook sme otvorili a na reproduktore našli malý kovový úlomok. Keby sme si to nevšimli, mohol notebook zoskratovať. Napriek profilaxii sa dnu nachádzali aj chumáče prachu. Všetko mám zdokumentované na fotkách.
Na druhý deň (27.6.2026) som teda písala reklamáciu, no do dnešného dňa (8.7.2026!) sa mi nikto neozval. -
- Žiadna.
- Podvod.
Slabý eshop, reklamácie Vám nechcú uhradiť. Posielajú nesprávne komponenty. Bieda.
- Nespolahlivost
- Anti-klientsky pristup
- Dlhe cakanie
- Vysoke ceny, ktore absolutne nezodpovadaju kvalite
- Neodbornost
V juni tohto roka som si dala vymenit baterku cez tento servis, kedze odchadzam do zahranicia a chcem aby mi notebook vydrzal dlhsie. Vymena baterky 147€, + odporucana profylaxia 76€ dokopy 223€. Od diagnostiku az po vymenu to trvalo cca mesiac - nevadi, s tym som ratala, vyclenila som si na to cas. S cim som vsak neratala bolo, ze po odovzdani ntbku mi prestalo davat moznost pripojenia sa na wifi alebo siet - ani LAN kabel nefungoval. Dala som to reklamovat, avsak notebook mi vratili s dalsou cenovou ponukou, s tym ze to je softverova chyba, ktora s tou baterkou vobec nesuvisi (Spoiler: bolo to kvoli tej baterke) Kedze ceny sa mi zdali uplne prehnane rozhodla som sa ze to vyriesim sama - preinstalovala som si operacny system a wifi zrazu fungovala. Lenze po par minutach mi prestala fungovat klavesnica. Zdalo sa, ze je to znova softverova chyba, tak som sa snazila preinstalovat ovladace viackrat, ale neslo to opravit. Este k tomu mi notebook kazdu chvilu zlyhaval a restartoval sa. Dala som to teda pozriet znamemu, ktory je skutocny odbornik. Znova urobil preinstalovanie operacneho systemu a nejake dalsie veci a zistil, ze problem je v baterke - nestiha vykon mojho pocitaca a preto mi kazdu chvilu nieco zlyhava. Nainstaloval mi teda aplikacie, ktore obmedzuju vykon mojho pocitaca na 75%, aby baterka stihala. Asi dva tyzdne mi notebook normalne fungoval, az do dnes, ked z nicoho nic mi ukazalo na mieste baterky krizik (co znamena zlyhanie baterie alebo ze bateriu sa nepodarilo najst) a na to mi uplne zlyhal a je zaseknuty v BIOSe, ze sa ani nezapne. Volala som aj s fixit priamo, aby som zistila ako sa da situacia riesit, kedze o tyzden odchadzam studovat do zahranicia a notebook naozaj potrebujem. Jedine riesenie co mi ponukli - reklamacnu diagnostiku, ktora trva tyzden (ale nezabudli poznamenat ze zo zakona maju na to 30 dni), takze ochota vyriesit problem naozaj 0bodov. Tipujem, ze by zistili, ze objednany typ baterky je zly a znova by som mohla cakat mesiac na vymenu. Ale kedze odchadzam o tyzden nemozem si dovolit cakat tak dlho. Takze nakoniec namiesto toho, aby vyriesili moj problem s vydrzou baterky, mam teraz uplne nefunkcny notebook a musim velmi rychlo najst nejake ine riesenie.
Takze zhrnutie:
NEODPORUCAM. Ak nechcete aby vam vase zariadenie odovzdali este viac pokazene ako ste s nim prisli a vyhodili nemale peniaze za “opravu”, nechodte do tohto servisu. Radsej si skuste opravu urobit sami alebo to dajte nejakemu skutocnemu odbornikovi. -
- Všetko
- Celý servis je nevýhodný
- Nespoľahlivý
- Neprofesionálny
- Predražený
Neprofesionálny prístup a neúspešné opravy
Bohužiaľ, musím sa podeliť o veľmi negatívnu skúsenosť so servisom **Fixit**, ktorý sa “postaral” o opravu môjho notebooku **Acer Nitro 5 AN515-43**. Po dvoch návštevách tohto servisu, pri ktorých mi sľubovali opravu, mi notebook stále neopravili, a to aj napriek tomu, že som za opravu zaplatila nemalú sumu.
Prvýkrát som notebook zaniesla do servisu 06.02.2025 na opravu s tým, že bol spravený „profylaktický servis“ za 112 €. Mám za to, že sa jedná o úplne zbytočnú opravu, keďže problémy s modrou obrazovkou a prehrievaním notebooku pretrvávali aj po „oprave“. Notebook mi bol vrátený 19.02.2025, ale problémy pretrvávali.
V druhom prípade som ho znova zaniesla 10.04.2025 na reklamáciu, pričom bol opäť u nich viac ako týždeň (8 pracovných dní), čo je viac než dostatočná doba na diagnostiku. Počas tejto doby mi niekoľkokrát tvrdili, že sa mi ozvú, no nikdy sa to nestalo – musela som im písať sama alebo im volať, aby som sa dozvedela, v akom stave je oprava. Keď som sa napokon dočkala jeho vrátenia 25.04.2025, mal byť údajne opravený, ale aj naďalej som sa stretla s rovnakými problémami.
Najviac ma zarazilo, že ich technik sa počas opravy uchyľoval k vyhľadávaniu návodov na fórach, čo je absolútne neakceptovateľné pre profesionálny servis. Zjavne nemali potrebné odborné znalosti na riešenie problémov so zariadením.
Rovnaké problémy pretrvávajú a notebook mi opäť hádže modrú obrazovku aj pri základnej práci, čo jasne naznačuje, že oprava bola vykonaná len povrchne, ak vôbec nejaká oprava bola teda vykonaná. Po všetkých skúsenostiach so servisom Fixit už rozhodne neodporúčam ich služby.
Ak máte problém so svojím zariadením, určite sa obráťte na iný, spoľahlivejší servis, ktorý má odbornosť a poskytne vám skutočnú pomoc.
Za mňa veľké sklamanie. -
- Fixit na Wolkrovej 2 v Petrzalke som ako technicky laik vyskusala v marci 2025 prvy krat a s takou neprofesionalitou a amatercinou som sa u takych mladych chalanov este nestretla. Prisla som s tym, ze mi nefunguje Notebook a zvykla sa objavivat hlaska o skodlivom napadnuti. Odporucili mi preinstalovat Windows a vymenit baterku. Platila som vyse 300€ dopredu tj skor ako som mala nainstalovanu bateriu so slovami, ze sa to tak robi a bez penazi ju neobjednaju. Herny notebook PH mi s vymenenou baterkou vratili po tyzdni, ako im dosla do obchodu objednana po mesiaci bateria a to som im volala ja, ze co robia tyzden, ked uz maju bateriu. Povedali mi, ze servisak mal problem s vyskakujucou hlaskou, ze bateria nie je original. Ubezpecili ma, ze baterka je original a nehanbili sa mi odovzdat notebook s vyskakujucou spominamou hlaskou so slovami, ze to mam odentrovat, alebo odignorovat, ze to zmizne same. To, ze bateria je original mi ale nedokazali, nicim sa nepreukazali a hlasku neodstranili. Lutujem, ze som ho prebrala s tou hlaskou domov vcera. Uz som notebook fakt potrebovala. Taketo sluzby vsak si 100% platbu nezasluzia. Hanba im! Ako single mamicka bez prace lutujem, ze som sa na nich obratila a servis NEODPORUCAM.
- Notebook ani po vyse stvrt roku neopravili, hoci nas telefonicky vyse troch poslednych tyzdnov zavadzali ze je vsetko opravene a funguje - mali ho od februara a vratili v juni v rovnakom stave, dame ho do inej opravy ci su suciastky povodne..
- Ziadna komunikacia pocas opravy.. museli sme im stale telefonovat co je so zariadenim, keby sme im nevolali tak maju nas notebook doteraz asi v policke zabudnuty
- Opravovali suciastku ktoru nam na notebooku oni menili cize dva krat ta ista oprava, druhy krat bez opravy bez ziadnej zaruky hoci odisla po menej ako roku.. zaruku na opravene suciastky ziadnu nedavaju
- Pri jednom telefonate kde som im volal co je so zariadenim po dvoch mesiacoch cez telefon na mna vyskocili ze nemam byt agresivny.. dakujem pekne za taky servis, opravovali sme firemny 2000+ laptop Dell XPS13
Neodporucame tento obchod. Opravu sme riesili ako pravnocka osoba.
- Kvalitný tovar
Reakcia obchodu FiX-iT
děkujeme Vám, že jste si dala práci s vyplněním hodnocení. Každý spokojený zákazník je pro nás neskutečnou odměnou.
Přejeme pěkný den,
Tým FiX-iT.cz -
veľmi tento obchod odporúčam, sám som ho odporučil a bolo mi poďakované
Reakcia obchodu FiX-iT
Přejeme pěkný den,