- poškodeny tovar
Reakcia obchodu fitstream.eu
v prípade doručenia poškodeného tovaru prepravnou spoločnosťou je potrebné nás kontaktovať aby sme mohli situáciu vyriešiť.
S pozdravom FITSTREAM -
- Mixer sa rýchlo vybije, vydržal iba jedno mixovanie po nabití a stále sa zasekava. Ak tam dáte ovsené vločky s ovocim a mliekom, tak to už nezvláda. Možno máme len chybný kus, budeme určite reklamovať.
Reakcia obchodu fitstream.eu
v prípade akéhokoľvek problému nás prosím neváhajte kontaktovať na našej zákazníckej linke kde Vám naši kolegovia ochotne pomôžu.
S pozdravom FITSTREAM -
- tovar prisiel poskodeny a na reklamacny formular nikto neodpoveda, ziadna spatna vazba
Vážený zákazník,
mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť.
Naši kolegovia sa snažia na všetky správy, emaily a podnety odpovedať čo najskôr je to možné.
Ospravedlňujeme sa za neskoršiu odpoveď.
S pozdravom FITSTREAM -
sklamanie dam banan jogurt vajce a nepomixuje
S pozdravom FITSTREAM -
- Green mix má lahodnú chuť, vhodný pre začiatočníkov v smoothie .
- Kokosové mlieko má tiež fajn chuť.
- Chýba mi zloženie na 100g. Pri Green mix sú zložky v minimálnom množstve, tak neviem či je to na 5g (1 dávka), alebo na 100g!!!!
- Sušené ovocie extrémne predražené, 20g za 3,90€ je fakt ,ze dosť. Tu bola chyba u mňa, myslela som automaticky, že je to za 100g.
- Mixér je viac než 10násobne predražený. Objednala som si z Číny za 6€ a po porovnaní kvality môžem povedať, že je kvalitnejší..:(
Tento obchod neodporúčam
Nespokojnost s kvalitou vyrobku, nespokojnost s komunikaciou so zakaznickym servisom. Reklamacia neuznana, vratenie tovaru na vlastne naklady.
Tovar mi bol extremne rychlo doruceni, avsak jeho propagacia a pod je oen reklama, mixer sa vybija po skutocne kratkom case, na mixovanie napr smoothie musite stlacit tlacidlo viac krat inak jednym stlacenim to nevymixuje, ma priblem poriadne vymicovat aj varenu cviklu a pod. Obal atd napad pekny za mna zbytocne vyhodene peniaze. Mixuje zle, kratko vydrzi, viac krat treba stlacit tlacidlo aby jednoduche veci stihol vymixovat, skusala som ho aj otacat aby to islo lepsie…nie som vobec spokojna
S pozdravom FITSTREAM -
Obchod asi ok, přenosný mixer nerozmixuje ani měkké nakrájené avokado.
Negunguje
- nedodanie na čas
Reakcia obchodu fitstream.eu
ďakujeme Vám za Vašu reakciu.
Štandardná dodacia doba je 2-5 pracovných dní.
Vaša objednávka bola odovzdaná prepravnej spoločnosti 1.9.2023 a mala by byť doručená najneskôr do 7.9.2023 čo je 5-ty pracovný deň odo dňa obdržania objednávky.
Pokiaľ by Vám prepravná spoločnosť objednávku do tohto dňa nedoručila poprosíme Vás informujte nás mailom aby sme mohli kontaktovať prepravnú spoločnosť.
Ďakujeme za pochopenie
S pozdravom FITSTREAM -
Tovar som objednávala pred týždňom a doteraz mi nedorazil.
- Netesní vrchnák pri mixovani
Reakcia obchodu fitstream.eu
v prípade akéhokoľvek problému nás prosím neváhajte kontaktovať na našej zákazníckej linke kďe Vám naši kolegovia ochotne pomôžu.
S pozdravom FITSTREAM -
Po par mesicich nefunguje...
v prípade ak máte akýkoľvek problém s našim výrobkom neváhajte nás kontaktovať.
Máme tisíce spokojných zákazníkov, ktorí mixujú čokoľvek a preto by sme radi pomohli, aby ste FitStream vedeli používať aj Vy na čokoľvek.
S pozdravom FITSTREAM -
- Mixer veľké sklamanie , toľko pozitívnych recenzi som čítala tak keď sa mi pokazil môj starý mixer tak som sa rozhodla kúpiť si práve tento . Jedno veľké sklamanie , vôbec nie je výkonný, nedokáže poriadne rozmixovať ani banán a to som si do starého dávala aj ovsené vločky s ktorými si tento vôbec neporadí. Takze za mna nie.
S pozdravom FITSTREAM -
Na výrobkoch nebol uvedený návod na prípravu po slovensky, dokonca ani po anglicky.
Dátum minimálnej trvanlivosti bol len na krabici, nie na každom výrobku.
Keď som teda napísal mail s uistením sa o návode na prípravu (keďže nikde uvedený nebol v žiadnom jazyku), ani nikto na mail neodpovedal. -
- Eshop jako takový funguje výborně.
- Už bych si stroj fitstream pro znovu nekoupila!
- Nerozmixuje ani trošku zelenější banán.
- Led pouze točí dookola. S vodou, bez vody.
- Tupé nože, malá výdrž.
- dlouhá doba doručení
- Příšel rozbity !
- Po týdnu bez reakce a zboží nepřišlo
Po sedmi dnech ani zmínka o expedování objednávky,ale hlavně že mi přijde dotazník o spokojenosti.