- obsah balenia sa nestotoznuje s bsn produktami. objednavam roky bsn veci a teraz som skusil tento eshop. a dosiel mi uplne iny produkt. chut ani sfarbenie mojej oblubenej prichute je totalne odlisne. podozrenie na prebalovanie produktov. posledny x som odtialto objednaval.
- Cekam tyzden a este je to v česku
- nemám účet,platiť môžem pri doručení,nie je tam pri objednávke ako bez karty objednať,lebo týmto spôsobom sa to nedá,vlastne mám už 78rokov
Veľmi dlhá doba dodania.
Bohužiaľ výrobok je pred koncom spotreby.
Na tovar som cakala týždeň! Podľa mna nie je tak problém so samotným obchodom, ako s doručovateľskou službou Packeta!
- komuninkácia
- tovar čo som zakúpila nemali
Po 3 dňoch od objednávky, mi napísali, že tovar nemajú. Povedali že dôjde začiatkom ďalšieho týždňa, je streda, ešte ho ani len neodoslali sprostredkovateľovi.
Že mi napísali email, že im tovar dorazí v priebehu týždňa je pekné (aj keď vtedy ked som ho objednavala písali, že je na sklade) no sklamalo ma, že keď som v piatok kontrolovala či už je na sklade a konečne dorazil tak mi ho aj tak ešte neposlali aj keď bolo dopoludnie.
- Došlo iné balenie
Spravil som si objednávku u tohto predajcu za 80€ a tovar došiel no ale iné KG.Nato bol predajca ochotný mi poskytnúť dáku smiešnu poukažku a nie poslať tovar za ktorý som riadne zaplatil.Ta sniešna poukážka bola štvrťkova cena ktorú som zaplatil.Vobec žiadna ochota mi poslať tovar ktorý som si objednal.Ludia vyhnite sa tejto firme.
- Aj keď balíček poškodený nebol, tovar po vybalení poškodený už bol… čiže takýto bol zabalený
- Tovar mi prišiel tesne pred minimalnou trvanlivosťou
Dňa 24 augusta som dostala 2 balenia vitamínu B12, ktoré som si objednala. Jedno balenie obsahuje 30 kapsúl a má sa užívať podla návodu na výrobku 2 kapsule týždene! Na výrobku je tiež uvedené že pri takomto dávkovaní 1 balenie vydrží 3,5 mesiaca. DÁTUM SPOTREBY NA OBOCH BALENICAH JE: 12/2023. Takže firma Fitness007, mi poslala jedno balenie pred minimálnou spotrebou a ak by som chcela po prvom balení začať používať druhé balenie ktoré mi poslali, to už bude po záruke.
Dlhá dodacia doba!!!
- tovar nie je možné poslat na dobierku
aj keď je v názve fitness.sk,zákazníci,ktorí nepoužívajú internetbanking a všetky možné on line platby sa k tovaru nedostanú,zaplatit tovar bankovým prevodom je finančne dost nákladné
Objednala som si tovar ktorý bol na sklade a po niekoľkých dňoch mi prišiel mail že jeden z produktov ktorý som chcela nemajú v ponuke..