- Vždy majú všetko čo potrebujem a rýchla je aj dodávka
- Žiadne zlé skúsenosti
- Extra rýchle vybavenie
- Ľahko prehľadné
- Expresné
Spokojnosť
- Kvalita a chuť vody po prefiltrovaní
- Výdrž filtra
Filtre vrelo odporúčam a aj obchod.
- +
- +
- Bezproblémové rýchle dodanie
- dobré ceny
- rýchle odoslanie
spokojnosť, prehľadné
- Rychle dorucenie, skladom, cena, kvalita
- Nedostatočne zabalený tovar
- Nedostatočne zabalený tovar
Tovar, vložky do vodného filtra neboli zablané v krabici odolnej proti pomačkaniu. Zbalené boli iba v obale ktorý sa mohol ľahko zdeformovať, keď že bolo možno predpokladať, že pri preprave mohol na tento balíček byť položený iný ťažší tovar.
Reakcia obchodu Filtre-Vodne.sk
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši recenzi, Váš názor nás zajímá.
Vložky u nás kupujete pravidelně a nikdy předtím jsme od Vás nezaznamenali žádnou stížnost na kvalitu doručení zboží. Vzhledem k naší dlouholeté zkušenosti s dopravci a doručováním zboží, víme, že v některých případech nejde o to jak je zboží zabalené, nýbrž o profesionalitu, pečlivost a s tím spojené zacházení s balíčky daného kurýra, který zboží doručuje. Tuto fázi, bohužel, není možné z naší strany žádným způsobem ovlivnit. Samozřejmě pošleme dopravní společností stížnost. Pokud si přejete zboží reklamovat, prosím obraťte se na nás pomocí emailu na adresu: [email protected]
Za vzniklou situací a s tím způsobené možné komplikace se Vám velmi omlouváme, byť nejsou zaviněné námi.
S pozdravem,
Váš internetový obchod Filtre-Vodne.sk. -
- Bolo to rýchle.
bol to prvý nákup a všetko prebehlo podľa mojich predstáv
- majú všetko, čo na inštaláciu treba
- chce to lepší popis produktu
- upozornenie na velkosti napojenia
musel som kúpiť nové hadičky k batérii, alebo som to mohol vyriešiť redukciou. Treba upozorniť na velkosť závitu pre batériu a pre filter, a teda upozorniť na potrebnú redukciu
Toto sa jedná v mojom prípade, keď som si zakúpil aj trojcestnú batériu.Reakcia obchodu Filtre-Vodne.sk
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši recenzi.
Přesné technické informace, parametry a další detaily včetně velikosti připojení jsou uvedeny v návodu u každého našeho produktu (ke stažení na stránce produktu). Ale děkujeme za upozornění, pro lepší přehled přidáme rozměry ještě do popisu k produktu přímo na stránku.
S pozdravem,
Váš internetový obchod Filtry-Vodni.cz. -
Bezproblemova komunikacia s obchodom, aj pri doplneni objednávky. Tovar dodany do 3 dni cez Packetu.
- Rýchle dodanie tovaru
- Neviem
- tovar skladom
- príjemna cena za kus
- 10 kus balenie
Nakupoval som tu lebo tovar vyšiel cenovo najlepšie. A 10 kusové balenie je výhodné ak sa filter zabuduje do prívodu vody k domu a treba ho meniť 2x do roka. Takže mám na 5 rokov vybavené a nemusím sa starať vyberiem a vymením
Všetko ok
- Rýchle a profesionálne vybavenie.
- Ceny