Všetko sedelo bez problémov,ďakujem.
- Široký sortiment
Som velmi spokojny co sa týka kvality aj aj s rýchlosťou doručenia tovaru , mozes len odporučiť
- Rýchla odozva
- Ďaleko od Bratislavy
Perfektná odozva a ochota super
- Rýchla objednávka
- Rychla odpoved
S nakupom som bola velmi spokojna. Na to ze tovar bol v cechach tak na slovensko mi ho dorucili v ramci 5 dni.
Super bez slov ,neni co namítat.
- super komunikácia
Rýchle jednanie, dobrá komunikácia,tovar doručený rýchlo,v super stave... nieje problém ak nesedí veľkosť vymeniť.
Ja osobne som veľmi spokojná s rýchlosťou ,akú som doposiaľ ešte nemala . Som veľmi rada,pretože som to objednávala pre vnuka, a na druhý deň od objednania som tovar obdržala.Doporučujem každému.
rýchle dodanie, kvalitny material
rýchla vybavená objednávka
Čakacia doba v norme.Ja som zvolil dobierkou do zásielkovne,čo mi vyhovovalo.Žiadne problémy čo sa týka obsahu balíka.
Stránka super určite si objednam ešte dosť veci od VENUM chválim GOod job
Obchod zrusil objednavku dorazil iba email ze objednavka zrusena bez udania dovodu az na moje argumentovanie na online stranka mi povedali ze tovar je vypredany bez dalsej odozvy ci bude naskladneny
- Rýchlosť neskutočná ďakujem.
Na stranke ponukaju tovar,po par dnoch sa ozvu ze tovar neni,objednavka bez danej veci odoslana no stale nedorucena,uz prisla aj recenzia ci som spokojny?takze nech si kazdy sam urobi nazor.Mna objednavka netlaci kedy dojde,no uz by som cez nich neobjednal nic.
Prehľadná webová stránka, dobrá komunikácia a promptná dodávka.
- super
- maju znacku fairtex - velka spokojnost tuto znacku nema vela slovenskych obchdov