Tovar mi stale nebol doručený aj keď pri objednávke bolo napísané tovar expedujeme najneskôr do 3 pracovných dní
Obchod deklaruje poslanie mnou objednaneho tovaru do 2 dni. Ani po tyzdni tovar nie je na ceste. Telefon na obchod nie je k dispozicii. Na email neodpovedaju.
celková spokojnosť s prístupom, rýchlosťou aj komunikáciou
Všetko v poriadku
- Výborne ceny
- Veľa tovaru
Tovar nedorazil a vy sa pýtate na skúsenosť...
- Nekomunikuju, telefon, ktory maju uvedeny na google info, je nedostupny. Ked mate chybu v objednavke a chcete ju vyriešiť, ste odkazany na email,.na ktory neodposuju. Tovar mi nebol stale doruceny, nikto mi medviha telefon, onj. Zaplatená. Zatial cakam. Dufam, ze sa dockam.
Dva tyzdne od nakupu a stale bez tovaru. Pritom mal byt skladom.
Esperó los dos pedidos
Estoy a la espera que me llegue y necesito más información de la entrega -
zda sa seriozny obchod zatial som nakupoval len raz.dufam ze budem nakupovat aj inokedy.dakujem,
- výber
- doprava
- komunikácia
- eshop vrátil peniaze okamžite bezodkladu
- Rýchle a bezproblémové doručenie. Ale 80kilovy orbitrek musí dorucovatelovi niekto pomôcť vyložiť z dodávky a vyniesť do domu.
Tovar mali na sklade a potom ked som si ho objednal uz nebol.Asi tam maju chaos.
Poškodený dieravy nafukovvaci gauč dorazil neodporúčam nikdy viac bol to dar pre známeho hanba neskutočná nemajú tel kontak iba cez email fungujú hrozne niečo nikdy viac
Rada by som ohodnotila,no žiaľ zatiaľ tovar neprišiel
2 týždne im trvalo doručenie objednávky a to ešte poslali iný tovar ako som objednal.
Veľmi spokojný.
Všetko OK,
- rýchlosť dodania, cena tovaru
- ok
ok