Prihlásiť sa a pridať recenziu

• deklarované odoslanie tovaru do 3 dní sa nekonalo, tovar prišiel až po týždni čakania aj to nekompletný
    • objednané a zaplatené 3 veci, s toho 1 vec nepribalili vôbec
    • ihneď po prevzatí balíka som im volala nedvíhali, napísala som aj mail dodnes neodpísali
    • chýbajúcu vec nedodali, ale ani za ňu nevrátili peniaze, takže ma v podstate okradli

Tento eshop absolútne neodporúčam, nedovoláte sa ani nedopíšete pravdy, neboli schopný skompletovať objednávku z 3 vecí - termofľaša, plavecké okuliare a plavecká čiapka. Objednávku som uhradila vopred a oni bez upozornenia, aby sa človek nato pripravil, jednoducho odoslali nekompletnú objednávku. Chýbajúci tovar nedodali a peniaze zaň si nechali, som maximálne znechutená a sklamaná aj ich laxným prístupom k zákazníkovi /ignorácia riešiť problém/

Reakcia obchodu FGYM.SK

Dobrý deň

veľmi nás mrzí vaša nespokojnosť, žiaľ zrejme ste si nevšimli mail /asi skončil v spame/ ohľadom nedostupnosti jednej položky, za ktorú Vám boli cez gopay odoslané späť peniaze. To však trvá 3 prac. dni kým nabehnú, preto ste ich ešte nevideli na účte. Každopádne aj na dodanej faktúre ste si mohli všimnúť, že sme Vám danú položku odrátali z faktúry a vznikol tam preplatok, ktorý bol aj vrátený.

• dobré ceny
    • horšia komunikácia obchodu

• Žiadna komunikacia

Objednané 2 ks činiek, dostupný bol len 1 ks, pritom ešte stále je pri tomto tovare napísané "dostupné" a dá sa objednať aj 10 ks... Za mňa prvý a posledný "nákup" v tomto obchode

Obchod je dobrý zatiaľ som spokojný.

Spokojnosť.

• Emailová komunikácia rýchla, aj cez víkend. Vedeli ponúknuť alternatívne riešenie, forma odmeny za nákup a následne odrátanie zľavy pri ďalších nákupoch.

Nedovoláte sa na uvedený tel.kontakt v žiadnu hodinu ani deň.

• Rýchle dodanie

• Bezproblémový nákup

Pre mňa nedostačujúca komunikacia s obchodom a hlavne nebol mi doručený spravny tovar/lehatko bez tienidla aj keď som ho objednala/ a kedže vratenie a výmena je zdlhavý proces rozhodla som si daný produkt napriek rozdielnej cene nechať.

• eshop ponukol nahradny dielec pre trampolinu 300cm "kryt pruzin" za trhovo velmi prijatelnu cenu, kupil som, aplikoval, sedi naparadu ... spokojnost

Zatiaľ všetko super.

• tovar mi bol dodaný rýchlejšie, ako firma sľúbila

• dobra cena , rychle dodanie

velmi spokojny

• Dobrá cena, relatívne rýchle dodanie, spokojnosť
    • Žiadne

Veľmi dobrý obchod pre športovcov; ocenujem sortiment a kvaliti výrobkov, rýchle doručenie objednávky.

• Veľmi zlá komunikácia s predajcom. Na mail neodpisujú a dovolať sa tam nedá.

• relativne rychle dorucenie
    • ceny prijatelne
    • reklamy na poistovacich agentov spolu s objednavkou

Toto bolo prvykrat a aj poslednykrat co som nakupoval v tomto obchode. Je pravda, ze som obchodne podmienky pred nakupom necital a mozno je to tam spomenute, ale aj tak povazujem za vrchol drzosti taketo posielanie reklam. Spolu s potvrdenim objednavky mi prisiel "darcek" v podobe reklamy na sluzby poistovacieho agenta zdarma. Je mi jedno, kto je ten agent. Ja som hladal tovar, ktory som si objednal. Zvykol som si na reklamy na iny a podobny tovar k mojej objednavke z rovnakeho eshopu. A kazdy by chcel aby ludia neskor znova nakupili v jeho eshope. No posielanie reklamy na sluzby niekoho cudzieho a nijako nesuvisiace s tovarom na eshope je uz krok riadne cez ciaru. Nestaci, ze si za tovar zaplatim, zaplatim aj dopravu, tak preco by som nedostal aj reklamu?

• Super ceny

Kvalitny produkt