- Široký sortiment aj pre pretekárov...
- Novinky popredných výrobcov ...
- Som nadmieru spokojný, vždy ochotne poradia, pomôžu...
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Pekne dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie, snazime sa vyhoviet ako pretekarom tak aj beznym hobby rybarom a prioritou je vzdy ochotne poradit :)
Komunikácia na 1* dostupnosť tovaru,rýchlosť doručenia,prehľadna shop stranka,darcek
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Pekne dakujeme za Vasu pozitivnu reakciu a sme radi ked ste s Vasim nakupom u nas spokojny :)
Najlepší výber feeder sortimenu široko-ďaleko
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Dakujeme pekne za Vase pozitivne hodnotenie, sme radi ked ste spokojny s nasim vyberom :)
Tovar v poriadku bol načas pripravený na odobratie, ústretvý a odborne znalý personál
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Pekne dakujeme za Vase pozitivne hodnotenie, nasa praca je zaroven nase hobby :)
- Rýchle vybavenie
- Slabý popis k produktom
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Dakujeme pekne za Vase hodnotenie, budeme sa snazit do buducna vylepsit nase sluzby :)
- Profesionálny prístup a exkluzívna pomoc pri výbere. Komunikácia na úrovni, dodanie tovaru rýchle.
Vrelo odporúčam. Vždy ochotne a profesionálne poradené. Návštevu predajne alebo eshopu isto neoľutujete.
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Pekne dakujeme za Vasu pozitivnu reakciu, snazime sa ist s dobou a sme radi ked ste spokojny :)
- Telefonická konzultácia, milý personál
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Pekne dakujeme za Vasu pozitivnu reakciu velmi si ju vazime :)
- profesionalny prístup
- rýchle služby
V obchode nájdete ozaj všetko, či už je to klasický feeder alebo method feeder, kaprárčenie, prívlač, či sumčiarenie.
Pre mňa je veľké plus, že sa tu nájdu výrobky a krmivá od Sensasu a aj od Döme. Taktiež Vám ochotne a radi pomôžu a poradia s výberom.Reakcia obchodu FeederShop.sk
Pekne dakujeme za Vasu pozitivnu reakciu, aj ked je nasa specializacia feeder v predajni samozrejme najdete aj siroku vybavenost pre rozne rybarske techniky.
- Siroka ponuka tovaru skladom
- Ochotny predavajuci
- Nadstandartna komunikacia
Objednala som topanky pre manzela. Tovar bolo mozne hned na druhy den vyzdvihnut po odkomunikovani s predavajucim, ktory mi ochotne vzdy poradi a sme s nakupovanim i na kamennej predajni vzdy spokojni.
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Pekne dakujeme za Vasu pozitivnu reakciu a tesime sa opat na Vasu navstevu :)
- Poradenstvo
- Zákaznícky servis
Jožko vždy promtne vyrieši a zabezpečí objednaný tovar. Zákaznícky servis na veľmi vysokej úrovni. Odporúčam ako e-shop tak aj kamennú predajňu, jednoznačne stojí za návštevu
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Pekne dakujem za Vasu pozitivnu reakciu, snazim sa vzdy ochotne poradit aby bol zakaznik spokojny :)
- Kvalitná ponuka, ochotný personál.
- Pribalia užitočné rady!
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Pekne dakujeme za Vas nakup a sme radi, ze ste spokojny :)
- Široký výber
- Množstvo tovaru skladom
- Profesionalita
- Ochota poradiť
- Výhodné ceny
Veľmi ochotný a profesionálny prístup majiteľa. Poradil pri výbere a tovar bol rýchlo pripravený na vyzdvihnutie. Určite jeho služby ešte využijem.
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Pekne dakujeme za Vas nakup a budeme sa tesit opat na Vasu navstevu :)
- Super komunikácia, rýchle odoslanie tovaru.
Reakcia obchodu FeederShop.sk
Pekne dakujeme za Vasu objednavku a pozitivnu reakciu :)
- ochota pri vybere tovaru
- promtnosť pri zasielaní tovaru
- výhodná cena
- žiadne
-kupoval som rybárske kreslo korum x25 deluxe, cena v iných obchodoch rovnaka alebo vyššia, avšak nemali toľko príslušenstva k tomuto tovaru ako tento obchod,
-pán z obchodu po telefone ochotne poradil s príslušenstvom
všetko prišlo v poriadku aj výrobok vypadá supera teda aj spokojnsť s tovarom, obchod odporúčamReakcia obchodu FeederShop.sk
Velmi pekne Vam dakujeme, sme radi ked ste spokojny :)