- Výborná komunikácia
- Rychlost
- Komunikacia
- Aktualnost udajov
- Nic
Tovar (Canon R7), ktoreho dostupnost je problematicka v danom case, sa objavil ako skladom, poslal som objednavku a prakticky obratom mi prislo info, ze si mozem ist vyzdvihnut. Za mna velka spokojnost a hlavne skvele, ze udaje o dostupnosti odzrkadluju skutocnost.
- Naj ceny a este k tomu aj darcek
Tovar zatiaľ neprišiel. Neviem ani reálny termín dodania. Na teraz preto nemôžem hodnotiť tento nákup kladne.
Reakcia obchodu FaxCopy Pro
Zákazník si objednal nový fotoaparát EOS R7, ktorý sa začal koncom júla predávať. Dodávky priamo od Canonu sú veľmi obmedzené (len niekoľko ks mesačne) a taktiež nám Canon nepotvrdil presný termín dodania. Zákazníkov samozrejme vybavujeme ihneď v poradí, v ktorom nám dorazia objednávky a tiež fotoaparáty.
Mate moznost objednat tovar,ktory realne ponuknut nemozete a potom mi vola kvoli tomu vas zamestnanec. Jasne,ze to nie je jeho chyba.
Reakcia obchodu FaxCopy Pro
Tovar nie je dostupný u dodávateľa. Preto nevieme vybaviť objednávku a o tejto skutočnosti sme zákazníka informovali. Na našom webe je aj informácia o aktuálnom stave tovaru na sklade. Preto sa zákazník vie rozhodnúť, či urobí objednávku, aj keď nemáme tovar na sklade, a čakať kým bude dostupný. Akonáhle dostaneme tovar od dodávateľa, zákazníkovi tovar zasielame.
- rýchle dodanie objednávky
- Výborný servis
Len tri fotky a z toho dve z toho istého miesta.
Jednanie, rýchlosť dodania, celková spokojnosť.
- Obchod je poruke
- krasne fotky, rychlost
Super cena, rýchle dodanie
- Rýchle vybavenie a rýchle dodanie tovaru
- Rýchle vybavenie
- Prehľadná stránka
Stretol som sa prvý krát s takou službou a som milo prekvapený, spokojnosť aj z kvalitou aj časom dodania Ďakujem M.
Mal som objednaný set fotografii z cyklistických pretekov . S fotografiami som spokojný - profesionálne odfotené . Veľmi pozitívne hodnotím dodatočne preposlanie fotografii ktoré som si nestiahol a boli určené pre mna .
Doručenie super no produkt nevyhovoval mojím požiadavkám.
Veľmi rýchla služba tovar bez chybičky,
Spokojnosť s rýchlym zabezpečením tovaru a zvlášť o podaní informácií o stave objednávky
- Ústretoví obchodníci
- Spoľahlivý