• Neskutočné peniaze za pár fotiek

- tovar nebol na sklade a dodacia doba bola stanovená na 2 mesiace.

• Platba cez internet je nepohodlná. Chýba jednoduché zaoplatenie cez aplikáciu banky.

• Dlhe terminy dodania

3 krat som sa snazil kupit fotografie z eventu kreditnou kartou Visa a 3 krat to bolo zamietnute.

Reakcia obchodu FaxCopy Pro

platbu kartou zabezpečuje banka cez platobnú bránu. Pri platbe kartou je potrebné zadať správne všetky údaje z karty. Zákazník 3 krát zadal nesprávné údaje, preto v banke 3x neprešla platba. Pri neúspešnej platbe kartou je možné tiež zaplatiť prevodom z účtu na účet. Údaje pre platbu sú v potvrdení e-shopovej objednávke.

• Obchod má zlu cenu produktu ktorú som uhradila a potom mi písali že sa pomýlili v cene!! Ale poriadne.
    • Pozor na nete majú zle nízke ceny teda zavádzajú.

• nic jsem dosud neobdržel i když jsem zaplatil!

Zatial nehodnotim obchod, ale tovar. Je moja chyba, ze som si filter neskontroloval priamo pri prevzati, ale az doma. Stred filtra je osuchany, dovodom je zrejme aj to, ze sa nepredava v krabicke, ako podstatne lacnejsie filtre Cokin, ale len v papieri a makkom plastovom obale. Pri distrubucii moze dojst k odieraniu.

• Vysoka cenna

Napisu ze tovat skladom u dodavatela a nie su schopny ho dodat do tyzdna . ked som pozadoval termin odpoved bola nevieme zarucit

Veľmi neprehľadný objednávkový systém. Objednával som nie lacnú variantu fotky na nejakej doske o veľkosti 60 x 40 cm. Neustále ma systém obťažoval hláškou, že treba si objednať aj elektronickú verziu fotogarfie, ako keby sa to tam nedalo jednoducho prirátať a fotku poslať na mail.
    Daľšia výhrada je k samotnému výberu produktu. Nechápem, prečo sa v jednom kroku objednáva konkrétna fotka aj produkt (fotka, hrnček, atd...). Prečo to nemôže byť rozdelené do dvoch krokov, ako objednávanie trička, najprv druh, potom veľkosť... Takto je to neprehľadné a vďaka tomu mám teraz doma fotku, ktorú som strčil za skriňu a nabudúce pôjdem objednať fotku k narodeninám rovno inam!!!

• Ponúkajú tovar ktorý nemajú na sklade
    • Pri reklamácii robia z vás blbca pričom keby uvedený tovar nemali na sklade tak by som si ho neobjednnala

Reakcia obchodu FaxCopy Pro

Na našom webe uvádzame pri každom tovare dostupnosť na sklade (dokonca sa dá pozrieť za každú pobočku zvlášť). Ak tovar nie je na sklade v našom e-shope, tak je udávaný počet u našich dodávateľoch. Ak tovar nie je ani u nášho dodávateľa, je možnosť o stave skladu sa informovať. Je možné, že zákazník túto informáciu prehliadol a predpokladal, že tovar máme na sklade a preto ho objednal. Následne po obdržaní objednávky voláme zákazníkom, kde ich telefonicky informujeme o termín dodania. Čo bol aj tento prípad. Bohužiaľ, preto, že tento tovar nemal na sklade ani náš dodávateľ, nevedeli sme zákazníčke presnú dobu dodania.
    Zákaníčke sa samozrejme za komplikácie ospravedlňujeme a aj do budúcnosti sa vynasnažíme urobiť všetko pre spokojnosť našich zákazníkov.

Obchod jednostranne a bezdôvodne zrušil objednávku.

Reakcia obchodu FaxCopy Pro

zákazník nezadal údaje, ktoré sú potrebné pre vystavenie faktúry podľa zákona. Preto sa daný obchod nemohol realizovať a došlo k zrušeniu objednávky. Zákazníkovi sme nahvrhovali aj iný spôsob riešenie objednávky, ktorý ale nevyužil.

Objednávala som si foto z pretekov (elektronický balíček+pár vytlačených) keďže jeden elektronický balíček stojí 10€ (pritom som kupovala dva) a bez neho si nemôžete zakúpiť tlačenú fotografiu prišlo mi veľmi smutné že zákazník tam nechá 22€ a zamestnanci, ktorí za to samozrejme ale nemôžu lebo chyba je inde, vám to po 1. len prepošlú na email... Za tie peniaze by to mohlo skončiť aspoň na CD. A po 2. sú to veľké súbory a každý čo s tým pracuje o tom vie, že
    emailom ani neprejdú a tak sa musíte vrátiť druhý krát 10 km do kamennej predajne a naspäť domov s vlastným USB kľúčom aby ste za tých 22€ aspoň niečo dostali. Áno, kvalita fotiek je veľmi dobrá a sú pekné, no systém asi niekde zlyhal.

Reakcia obchodu FaxCopy Pro

ďakujeme za nákup fotografií.
    Elektronické fotografie nezasielame e-mailom ale zasielame len link na stiahnutie fotografií. Fotky si takto môžete pohodlne stiahnuť kdekoľvek (a nezahlcuje sa e-mailová schránka).

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Veľmi veľmi vysoká cena za elektronickú fotografiu

Vysoka cena

Fotografie Goli Velma nekvalitne

Nezaručeným personál

• Vyhľadávanie fotiek podľa podujatia a čísla pretekara
    • Drahšie ako svadobné foto
    • Malo fotiek ale to nevedia asi ovplyvniť

Vyhodené prniaze