- Zakúpený tovar mi nebol vôbec doručený,žiadna komunikácia .
- tovar vôbec neprišiel, písala som mail a ani na ten nevedia odpísať, nezodpovedný eshop, vôbec neodporúčam, škoda s nimi strácať čas!!!!
- neviem načo majú v ponuke tovar, ktorý nie sú schopný odoslať!!!
- Tovar nezodpovedal fotke na nete,prislo v horsej kvalite ako na obrazku
Objednala som si 4 saty , boli mi dodane 3. Nikto sa mi doteraz nevyjadril preco, pritom som kontaktovala obchod ze chyba mi 1.
- čakala som lepšie spodneho lemu
Žiadna odpoveď z eshopu, na dotazy nereagujú, tovar mal byť skladom no ani po týždni žiadna informácia, na stránke žiadne tel.cislo, neodporúčam!!
Obchodník : MartiaSimon Agnieszka GalasReakcia obchodu Fashionweek-moda
Na e-maily odpovedáme čo najrýchlejšie. Ospravedlňujem sa za prípadné nepríjemnosti a prípadné meškania.
- Veď ste mi zatiaľ nič nedoručili, čo mám, prosím vás, hodnotiť? Neschopnosť? Ignoranciu? Nezodpovednosť?
Doba dodania
Doba dodania: obvykle 3-6 pracovných dní.
V prípade veľkého počtu objednávok, dodacia lehota môže byť predĺžená až do 10 pracovných dní -
- Žiadna.
- Jedny šaty z troch objednaných vobec neprišli. Bez akéhokoĺvek vysvetlenia. Jedny z poslaných šiat boli v inej farbe opať bez upozornenia. A tretie mikinové sú príliž úzke. Balík posielam spať na svoje náklady. Smola!
- Doručenie bolo neprimerane drahé a nikto mi vopred nepovedal že bude kuriérom. Dodávky. kuriérmi nevyužívam, sú drahí a treba sa im časovo prispôsobovať, dnes som čakala doma do 15 hod. Mala som 1000 chutí zásielku neprevziať. Pri objednávaní o kuriérovi nebola zmienka, len o Slovenskej pošte, ktorá je mimochodom neschopná a predražená oproti konkurencii.
- Ďalej, myslela som si že šaty budú z poriadneho, pevného materiálu. A nie sú. Takýto materiál sa nosí na doma. Nechcelo sa mi behať po obchodoch, ale rozhodla som sa že radšej budem. Niet nad osobnú skúsenosť kým si niečo kúpite.
Reakcia obchodu Fashionweek-moda
Vašu objednávku sme Vám odoslali spôsobom doručenia, ktorý ste si zvolili.
Dostali ste ľahké, vzdušné bavlnené šaty - zloženie bolo uvedené v popise ponuky - presne v súlade s fotografiami. -
- Objednala som si 10 ks oblecenia, zaplatila som za 10 ks a prislo mi len 9 ks, cize som v minuse 29 eur.
Objednala som si 10 ks oblecenia, zaplatila som za 10 ks a prislo mi len 9 ks, cize som v minuse 29 eur. Cize som stratova a nikto mi nic ani neodpisal na staznost.
Reakcia obchodu Fashionweek-moda
V prípade objednania viacerých produktov, objednávka môže byť zaslaná v niekoľkých zásielkach. To samozrejme neovplyvňuje žiadne dodatočné náklady. Chýbajúci kus bol odoslaný z iného skladu
Ďakujem za pochopenie ;-) -
Tovar bol dodaný včas, ale nesplnil moje požiadavky, preto ho chcem vrátiť. Poslala som mail /3.4.2024/s požiadavkou, aby mi bol zaslaný formulár na vrátenie tovaru, aby som stihla 14 dňovú lehotu. zatial mi nič neprišlo. Prosím umožnite mi vrátiť tovaru.
Reakcia obchodu Fashionweek-moda
Všetky informácie ohľadom vrátenia tovaru ste dostali e-mailom a sú dostupné na webovej stránke https://www.fashionweek-moda.sk/vratenie-tovaru/
Dňa 4.10 som objednala tovar do dnešného dňa 11.10 mi nebol doručený
nekvalitne spracovanie, sklamanie...
Ponúkajú niečo iné ako potom pošlú asi tam pracujú farboslepí ktorí nerozoznajú modrú farbu, takže do budúcnosti si už nič od nich neobjednam lebo obrázky sú krásne a tovar čo pošlú úplne inak vyzerá.
- pri objednávke dvoch tých istých svetrov jednej veľkosti mi prišiel jeden z nich v inej veľkosti- minimálne o číslo väčší. Kedže na ňom nebola veľkosť ani uvedená ( na druhom bola), neviem akým spôsobom vlastne zaraďujete veľkosti. A cena vzhľadom na kvalitu výrobkov je poriadne premrštená. Dúfala som, že ide o seriózny typ obchodu s lepšou kvalitou. Za mňa veľké sklamanie.
Už v tomto obchode určite nenakúpim . Ceny neodpovedajú kvalite, ide o lacné poľské výrobky predávané za vysoké ceny.
- Žiaden kontakt na obchod nefunguje.
Tovar mi zaslali na dobierku napriek tomu, že bol uhradený platobnou kartou. Žiaden kontakt na obchod nefunguje, neviem čo mám robiť. Nemám tovar a zrejme prídem aj o peniaze.
Dobrá cena a kvalita .
Rozmery sú zlé S/M, L/XL skoro rovnaké, obrazok nezodpovedá realite.
Oblečenie sa trhá nevydrží dlho a farba legin nebola taká ako na fotkách čiže neodporúčam ☝
Täällä meillä ,kun tilataan postiennakolla niin tuote maksetaan vastaanottaessa ei ennen,yritin postiennakolla.
Reakcia obchodu Fashionweek-moda
Vážený zákazník, do Fínska neposielame tovar.