Saty mi boli dorucene, velkost nesadla, vratila som ich postou este 26.5. platbu mi nevratili do dnesneho dna!!! Cislo obj
2020700 -
- Nekomunikujú. Nereagujú na telefón ani na e-mail.
Reakcia obchodu FASARDIofficial.sk
ďakujeme za vašu reakciu, aj na jej základe sa snažíme čo najviac zlepšovať pre našich zákazníkov.
Bohužiaľ aj nás zasiahla situácia s COVID-19. Nestíhame okamžite reagovať na všetky podnety od našich zákazníkov. Veríme, že sa to s uvoľnením aj posledného opatrenia zmení. :-)
S pozdravom Vaše FASARDIofficial :-) -
Tovar mi bol doručený po týždni, keďže mi nesadla veľkosť žiadala som o výmenu za iný tovar. Neboli mi vrátené ani peniaze ani poslaný iný tovar. Na číslo uvedené na stránke nikto nereaguje.
Dobrý deň pani Veronika,
bohužiaľ model šiat, ktorý ste si objednala v menšej veľkosti nevyrábame. Peniažky za vrátené šaty vám boli zaslané na váš účet v zákonnej lehote 14 dní od doručenia vráteného tovaru.
Prosím preverte si tento stav na vašom účte. V prípade, že vám peniažky neprišli, kontaktujte nás na infolinke, alebo nám napíšte na email.
S pozdravom váš tím FASARDIofficial.sk -
Tovar, ktory mali oznaceny na sklade bol vypredany. Novo vybrany tovar nebol doruceny vcas, napriek upozorneniu o odchode na dovolenku a prosbe o doruceni vcas.
Reakcia obchodu FASARDIofficial.sk
ďakujeme za váš názor, posúva nás to vpred.
Pre nedostupnosť časti vašej objednávky sme sa pokúšali s vami spojiť telefonicky, ale bohužiaľ bez výsledku. Na mailovú komunikácie sme dostali jednu jedinú reakciu a viac ste nám neodpísali. Budeme radi, pokiaľ sa nám ozvete a vzniknutú situáciu vyriešime.
S pozdravom a prianím pekného dňa, tím FASARDIofficial.sk