Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tovar mi ešte nebol doručený, túto skúsenosť mám aj s predošlou objednávkou, tovar doteraz ku mne “ nedorazil “...

• Nejde sa tam absolútne dovolať len odkazovac zapnutý žiadna odozva na email kedy bude tovar doručený

• Tovar mi bol veľmi rýchle a v poriadku doručený.

-prehľadné stránky
    -rýchle dodanie

viete je veľmi zaujímavé, že každý obchodník za objednaný tovar chce platbu okamžite, ale už dodanie trvá aj dva týždne, ak nie viac, ani sa neunúva oznámiť, čo je s vašou objednávkou, ale ako náhle nepríde platba, tak vás budú urgovať.
    Ďakujem

Reakcia obchodu Fancy Pharmacy

Vaša objednávka bola expedovaná hneď po pripísaní platby na účet. Kedže ste si sama zvolila platbu vopred, je samozrejme ( a nielen v našom e-shope), že tovar sa expeduje až po pripísaní platby na účet.

Tím Fancypharmacy

Super. Spokojná som bola.

Ďakujeme! :)

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

Dobry den, pravidelne objednávam cez internet,zatiaľ som bola vždy spokojná. Teraz sa to nedá vôbec povedať.14 dní na vybavenie objednávky v dnešnej dobe je podla mňa strašne dlhá doba, hlavne ak ide o taký tovar /výživové doplnky/ ktorý som chcela svojim deťom začať podávať čo najskôr. Druhá vec, s čím nie som spokojná je, že som do objednávky jasne napísala že doručovacia adresa sa líši od fakturačnej. Napriek tomu mi volal kuriér o 13ej hodine že stojí pred naším domom, ja samozrejme o takej dobe o 20km ďalej v práci. Celkom náhodou bol manžel doma a tovar prevzal. S pozdravom

Dobrý deň p. Gemeriová,

nedá nám reagovať na Vašu recenziu, pretože po vytvorení objednávky Vám bol odoslaný informačný mail, kde sme Vám písali o momentálnej nedostupnosti objednaného produktu, takže o dodacej lehote ste boli informovaná a objednávku ste mohli kedykoľvek zrušiť resp, zmeniť. Čo sa týka doručenia , kuriérovi stačí povedať , že Vám má zásielku doručiť na inú adresu a taktiež Vám prišla sms o možnej zmene alebo dátume doručenia.

Tím Fancypharmacy

• rychle a presne dodanie
    • nedokazem zhodnotit

super

• 100 %

• super vec, veľmi rýchle vybavenie objednávky, s produktom som veľmi spokojná :-)

odporúčam vrelo

• megarýchle dodanie
    • prírodné zloženie
    • dobré rady na Fb stránke

Kvalita zodpovedá cene takže som spokojná a produkt prišiel už na druhý deň...

• 100 %

• kvalita, rychlost dodania, komunikacia

spokojna. uz 3-krat som uzivala tento doplnok a mam viac energie aj sa mi podarilo zhodit kolko som planovala. Paci sa mi to prirodne zlozenie. Obchod fajn - dodane na druhy den a pani z eshopu bola ochotna vyhoviet mi s objednavkou ako som potrebovala

• Rýchla dodacia lehota
    • Perfektná komunikácia
    • Doprava zdarma

Majú dopravu zdarma a predávajú produkty ktoré som potreboval