- rýchla a bez problémov dodávka
Jsem velice spokojena ,jak se zbožím, tak zabalením a s ohromnou rychlostí dodání . Určitě si ještě něco objednám. Moc děkuji.
rýchle dodanie tovaru
- rýchle a bezproblémové vybavenie objednávky
Som veľmi spokojná,tovar bez poškodenia a riadne zabalený.Konkrétne s farebným odtieňom jednej kabelky som nebola spokojná.Túto kabelku som vrátila s vyplneným formulárom a žiadala som výmenu tovaru.Spätná väzba bola okamžitá a vybavená k mojej spokojnosti.Tento obchod vrelo odporúčam a ďakujem za seriózny prístup.
Rýchle dodanie tovaru☺️
- Služby obchodu hodnotím velmi pozitívne. Kabelka na dobierku mi bola doručená do 24 hodín.
- Rychly obchod
- Šetrí čas
- Rýchle doručenie
Spokojnosť na 100%.
- Kvalita za dobrú cenu
- Neseriózny obchod - nejedná podľa svojich obchodných podmienok. 19.12. 2017 som objednal tovar, ktorý bol skladom a do 1 dňa mal byť odoslaný. Dňa 21.12.2017 má však objednávka status "nespracovaná". Nikto mi neoznámil, že objednávka nebude vybavená včas. Pokúsil som sa kontaktovať prevádzku obchodu prostredníctvom kontaktného formulára, nikto mi však neodpovedal. Pri včasnom oznámení by som objednal z iného obchodu, takto je to už zbytočné.
Obchod nekomunikuje, NEODPORÚČAM.
- rýchle dodanie, nepoškodený balík, kvalitný tovar (talianska kožená kabelka)
Nevyhoda tohto obchodu-ziadna. ...Minule som vsak chcela od predajcu,aby mi na zaklade fotografie,ktoru som urobila poslali zapinanie na kabelku,ktoru som od nich kupila a ktore sa mi hned pokazilo(chcem upozornit,ze to bola vyrobna chyba,lebo tieto kabelky mam uz 4 len inej farby a všetky su kvalitne). Dala by som si to opravit na vlastne naklady,len som potrebovala jeden komponent,ktory som nemohla zohnat. Nevyhoveli mojej ziadosti,chceli aby som celu kabelku poslala naspat na vlastne naklady, co sa mi nepacilo. Clovek posle v maily fakturu od nich, fotografiu kabelky,este aj na vlastne naklady si chce dat opravit a maju problemy.
krásné kabelky,levná doprava
Môj prvý nákup, ale spokojnosť na 100 %. Tovar bol ako na obázku, tak som veľmi spokojná.
- Skvela komunikacia
- Dobrá komunikácia, rýchla dodávka
- Nemá
Všetko je Ok
Som spokojná s nákupom jedna vec ma ale mrzí, neudávate tam o akú kožu sa jedná resp. ako je spracovaná. Nakoľko napíšete pravá koža nemalo by byť potom na výrobku uvedené - GENUINE LEATHER - viem, že je to spracovaná /recyklovaná/ pravá koža /kúsky pravej kože/ niekedy 100% niekedy je použitý napr. latex. Pravá koža má inú štruktúru a to môže veľa ľudí pomýliť. Je mi jasné že samozrejme sa potom človek pohybuje aj v inej finančnej hladine.
Inak som spokojná kabelky som už aj odskúšala. -
- pohodlný nákup z domu
- neaktualizuje stránku, čo má a čo už nemá v ponuke
neodporúčam z dôvodu neaktuálnosti ponúkaných tovarov
Vyborne