úplne v poriadku
- Ľahké objednanie pre iného ako darček
Jednoduchý spôsob objednania, splnené očakávania na kvalitu.
- Rýchla dodávka tovaru
Super obchod a služby zákazníkom.
richly dodanie
Oceňujem rýchlosť dodania tovaru
- Vzhľadom na cenu je to v pohode
- Liatinový poklop mi prišiel v maximálne premočenej krabici aj faktúra bola premočená a rozpadnutá, celý poklop špinavý od hrdze a miestami aj hrdzou chytený...
Super rýchle fodanie
- Rychle dodanie
- Expresné doručenie tovaru.
- Dobrá cena
- Dobrá komunikácia
- Dodanie prebehlo bez problémov
- Výborne ceny a rýchla dostupnosť na predajni.
- široký výber, dobré ceny, ochotný personál poradiť
- Spokojnosť
- Žiadne
- popis tovaru žalostne chabý, bez bližších špecifikácií, zo strany obchodu žiadna komunikácia
- aj napriek tomu, že som nemal záujem o vyplnenie dotazníku spokojnosti mi ho poslali
Pred objednaním tovaru som obchod skúsil kontaktovať telefonicky, ale nikto nezdvihol. Tak som sadol a a napísal e-mail, v ktorom som sa pýtal na určité vlastnosti ponúkaného tovaru, s tým, že som presne špecifikoval, na aký účel a ako ho chcem použiť. Na tento e-mail mi bohužiaľ nikto neodpovedal do dnešného dňa. Tovar po objednávke e-shope dorazil celkom rýchlo. Ako som predpokladal, zo strany obchodu nie je záujem o potreby, resp. komunikáciu so zákazníkom. Kúp si tovar, zaplať a neotravuj zbytočnými otázkami, na ktoré ti aj tak nikto neodpovie. Alebo zámerne neodpovie. Proste "podnikanie po Slovensky"
- Rýchle vybavenie mojej objednávky
- Rýchle dorucenie
- Nie su
Bol to môj prvý nákup, s ktorým som spokojný.
- Najlepšia cena