- Som spokojná
- Výborné ceny, rýchle doručenie
spokojnosť
- Veľmi rýchle dodanie a promtne vybsvenie
Maximalna spokojnost, rychle vybavenie objednavky , cenovo vyhodne, Tovar je v skutocnosti este krajsi ako na obrazku.
Som kreatívna duša a pri rôznych príležitostiach sa potrebujem prejaviť osobne. Nakoľko sa blíži sviatok "dušičiek", nenechala som si ujsť ani toto obdobie a hľadala som internetový obchod, kde by som našla materiál na aranžovanie za rozumnú cenu. V podobe obchodu FAMU.sk som ho aj našla. Objednávala som po prvýkrát ale určite nie naposledy. Komunikácia s e-shopom bola skvelá. Artikel, ktorý som si objednala sa medzičasom nenachádzal v skladovej zásobe a zamestnankyňa obchodu ma na túto skutočnosť upozornila tým, že ma telefonicky osobne kontaktovala a vybrali sme plnohodnotnú náhradu. Vidieť, že zamestnancom záleží na spokojnosti ľudí, ktorí si objednávajú cez horemenovaný e-shop. A myslím, že v dobe nemalej konkurencie aj v tejto oblasti - by to asi takto nejako malo prebiehať.
Vyjadrujem maximálnu spokojnosť s nákupom na tomto portáli a obchod určite spomeniem aj mojej rodine a priateľom. Nech sa Vám darí.
S úctou Renka -
- Tovar ktorý som potrebovala výhodné som kúpila na tejto stránke
Žiaľ buď preprava zlyhala alebo neviem prvá objednávka prišla poškodená kontaktovala som firmu kde mi zaslali tovar opäť ktorý bol poškodený bohužiaľ aj ten prišiel poškodený
Pracovníčky sú veľmi ústretové, ich snahou je pomôcť klientovi, výborne komunikatívne, rýchle vybavenie objednávky, klobúk dolu... Môžem len povedať veľké ďakujem.
- Komunikacia
- Rychle dorucenie
Rychke dodanie tovaru, velka ochota predajcu, velmi spokojna s obchodom…
- Dobrá komunikácia
- Nie je možná platba kartou
Tovar som obdržal v priebehu jedného dňa po dohovore s predajcom.
Dobrá komunikácia , rýchle doručenie a ochotný personál ….
- Dôkladne zabalené
Výborná komunikacia.Pri tovare ,ktorý bol už vypredaný, navrhnutá alternatíva .Milé a veľmi príjemné vystupovanie pracovníčky e shopu.Maximalná spokojnosť.
- Veľká spokojnosť s obchodom , dobrá kvalita tovaru , rýchle doručenie na výdajné miesto -veľký problém na výdajnom mieste COPYCOP-COMPUTER Shop , Komárno , Damjanichova 31 38 !!
- Veľký problém na výdajnom mieste COPYCOP-COMPUTER Shop , Komárno , Damjanichova 31 38 !! Predajca odmietol vydať pokladničný doklad o zaplatení na sumu 46,50 EUR , nedodržal stanovené otváracie hodiny , nebola možnosť platiť kartou , ako uvádzal obchod FAMU !
rýchlo vybavená objednávka aj doručenie.
- ochotný a promptný prístup predávajúceho
- dobrá komunikácia, rýchle dodanie
dobrý výber tovaru, rozumné ceny, rýchle dodanie