• Seriózne . profesionálne jednanie počas celej transakcie aj po doručení tovaru.
    • Dokázali zohnať tovar, ktorý sa už v ostatných e- shopoch nedá kúpiť.

neviem o žiadnej

• Výborná komunikácia.

Vynikajúca komunikácia. Pred podaním ma kontaktovali aby sa uistili či mi termín dodania vyhovuje, čo ma veľmi príjemne prekvapilo. Termin dodania bol dokonca kratší takže určite odporúčam.

• Milý a ochotný pán, ktorý ma kontaktoval a taktiež kuriér
    • Cena
    • Dobre zabalený tovar

Volali mi 1 pracovný deň pred doručením, či mi môžu poslať tovar a kedy. Toto sa mi v žiadnom inom obchode ešte nestalo, takže chválim. V deň doručenia mi doobeda volal kuriér, o koľkej približne príde. Bol veľmi milý, ešte mi aj vyniesol tovar domov, zato klobúk dole a veľká vďaka. Ak bude dobudúcna príležitosť, rada tu určite nakúpim. Ďakujem za obchod a odporúčam všetkými desiatimi

• Veľmi ústretový predajca
    • Pekný výber tovaru
    • Možnosť vyskladania kuchyne podľa predstáv. Veľký výber kuchynských skriniek.

• Tovar zatiaľ nedorazil,lebo bol na objednávku,ale doterajšia skúsenosť s obchodom bola vynikajúca.

Všetko prišlo ako mi oznámili, tovar bol vporiadku.

• Prehľadný obchod.
    • Veľmi ústretový predajca.
    • Veľký výber sektorových kuchýň.

• sortiment tovaru
    • spoľahlivosť obchodu
    • ústretovosť a ochota, profesionálny prístup k zákazníkovi

V obchode sme nakupovali opakovane.
    Kupovali sme sektorovú kuchyňu SOLE. Tovar bol perfektne zabalený a bez akýchkoľvek závad. Počas celého nákupu sme sa stretávali s výnimočným prístupom majiteľa obchodu. K riešeniu problémov ktoré vznikli našou chybou pri montáži a neboli teda zavinené obchodom, majiteľ obchodu pán Štucka pristupoval veľmi ústretovo a ochotne.
    Pri druhom nákupe sme dokupovali ku kuchyni ešte jednu skrinku. Na skrinke boli dve drobné vzhľadové vady, ktoré vznikli pravdepodobne ešte u výrobcu. Reklamácia tovaru bola vybavená bez akýchkoľvek problémov zaslaním nových dielov. Poškodené diely nebolo potrebné zasielať do obchodu.
    Na základe iba samých dobrých skúseností obchod jednoznačne odporúčam.

• Veľmi ochotne jednanie

Výborná komunikácia s obchodom. Doručenie podľa dohodnutého plánu. Dokonca nám zaslali ráno číslo na kuriéra, nakoľko sme mali obmedzený čas na výnos.

Rychle reakcie, dodavka bola v planovanom termine, nabytok je krasny. Odporucam.

• rýchlosť

Super spolupráca.

Nemali by ste žiadať hodnotenie skôr ako tovar nebol dodaný. Zatial mozem hodnotit iba komunikáciu obchodu ktorá sa mi páči.

• rýchle a ústretové jednanie

• Individuálna komunikácia majiteľa ohľadom každej jednej zákazky, dodacie lehoty sedia, tovar sa platí vopred, ale až tesne pred dodaním, nie pri objednávke - to je výnimočné
    • V Košiciach spolupracuje s dopravcom, ktorý bez problémov tovar dovezie aj podvečer - netreba utekať z práce, inde o tom nedebatujú..

vyskytla sa aj jedna reklamácia, uvidíme, ako dopadne.

Mám od nich kuchynskú linku a dokupovala som skrinku na digestor. Mile jednanie vždy zdvihnú telefón aj na mail reagujú. Určite som u nich nenakupovala posledný krát :)

• rýchlosť dodania, spolupráca s flexibilným dopravcom (zmena adresy doručenia bez problémov, možné doručenie v piatok o 18.00, bezproblémová osobná komunikácia
    • nezistila som žiadne, ale tovar som doteraz nerozbalila (prípadne nedostatky obchodu niekedy vyplávajú na povrch, až keď je nejaký problém)

Kvalitný výrobok, pekný, objednávala som už druhý krát vsetko prebehlo ôk.

• Objednany ,doruceny bez problemou