- dodacia lehota dlhá ako týždeň pred výplatou
Pred 10 dňami prišiel mail v znení... Vašu objednávku na policu PORTO 07 vo farbe dub sonoma sme spracovali. Hneď ako budeme mať tovar k dispozícií, budeme Vás telefonicky kontaktovať a dohodneme si presný deň dodávky.
No a po 10 dňoch žiadna komunikácia.
Takže otázka ako som spokojný prišla rýchlejšie ako samotný tovar. Samozrejme že som nespokojný.Reakcia obchodu FajnNábytok.sk
Dobrý deň p. Mastrák,
pri každom výrobku máme uvedenú dĺžku dodacej lehoty, pri Vašej objednávke police je dodacia lehota 2-4 týždne. Preto po 10 dňoch ešte nebola polica u Vás.
Už ju však máte doma a veríme, že ste s ňou spokojný :-) -
- pohodlie z domu
široký sortiment, dobrá možnosť výberu
- Dobré ceny
- Ochota poradiť
- Príjemná komunikácia
- Zatiaľ žiadné
Odporúčam jednoznačne nákup v FajnNábytok.
- Obchod je prehľadný, poskytuje naozaj veľké množstvo nábytku, je z čoho vyberať. Myslím si, že aj najnáročnejší zákazník si tu vyberie.
- Ľutujem, ale nenatrafila som na žiadnu slabinu obchodu.
Aj keď to bol môj prvý nákup v obchode "FAJN NÁBYTOK", som maximálne spokojná.
- Našla som tu kuchynský nábytok dostatočne variabilný vrátane rohových skriniek, aby som si mohla presne podľa potreby vyskladať kuchyňu.
- Za nízke náklady sa dala vybrať aj vkusná kuchyňa a všetko bezchybne sadlo.
- Oceňujem komunikáciu pracovníkov, ktorí ma upozorňovali na nejaké chyby vo výbere doplnkových vecí a ochotne si preverovali, čo chcem a či tomu niektoré detaily v mojom výbere zodpovedajú, v závere sme sa dohodli na drobných úpravách objednávky.
Splnili moje očakávania, dostať príjemnú kuchyňu za dobrú cenu, príjemne ma prekvapila snaha pracovníkov upozorniť na zbytočnosti v objednávke a ich ochota opakovane ju upresniť, aby všetko sedelo.
Trochu dlhšie čakanie na tovar,ale lacnejši ako inde,kvalitne zabaleny ,komunikacia pred dodanim na dobrej urovni odporučam.
- Cena za produk , výber notavru
- Cena prepravného
- kupovala som detskú izbu a majú veľmi veľký výber
- produkty by mali byť lepšie vyobrazené, z každej strany a aj z vnútra
obchod určite odporúčam, tovar je pekný a dobrej kvality
- Výrobky sú zadefinované s prehľadom,zorientuje sa každý.Zaujala ma rozmanitá ponuka.
Odporúčam nakupovať v tomto obchode.
- spoľahlivý, dobrý výber tovaru
- za tovarom treba dlho čakať
Veľmi seriózne jednanie, promptné vybavenie požiadavky.Odporúčam ostatným.
Som veľmi spokojná s rýchlym vybavením objednávky, čakacia doba bola oveľa kratšia ako som očakávala, komunikácia výborná, stále ma z obchodu kontaktovali telefonicky a nebol problém sa dohodnúť na podrobnostiach tak, aby nám to vyhovovalo, dokonca aj na termíne dodávky, príjemný prístup. Jednoznačne tento obchod odporúčam
- Prehladnost ,ochota riesit doplnky na vyskladanie kuchyne.
- Neviem
Ochotny personal pomoct pri vybere potrebneho tovaru.Tovar mi zatial nebol doruceny tak ostatne neviem posudit.
- keď to zistím dám Vám vedieť
- čakacia doba a kuriérske služby
celé zle, prvý a posledný krát
Nikto iny mi neodpovedal na moje otazky,bola ochota pomoct.Dakujem
- ochota , rýchlosť
- kvalita
- ochota personálu
- veľký výber
- atď.
Kupovali sme veľmi dôležitú súčasť domova a to celú rohovú kuchynskú linku (EDAN) aj s jedálenským stolom a stoličkami. Bol to veľký risk keďže sme nemali možnosť chytiť a vidieť materiál. Ostali sme veľmi prekvapení keď nám tovar prišiel a doteraz po namontovaní linky sa mi nechce veriť,že z internetu sme si naozaj vybrali dobre. Skrinky sedia, nič netrčí a perfektne sa skladala. No super. Je to aj veľkou zásluhou pána Štucku, ktorý odpovedal na KAŽDÝ jeden e-mail a ochotne vedel pomôcť pri zostave. Určite odporúčam tento obchod.
Príjemný, osobný prístup zo strany predávajúceho vždy poteší. Tobôž, keď je to podložené ešte aj krátkym termínom dodania výrobku, v 100% stave samozrejme.
Teším sa na ďalší nákup -
- rýchla komunikácia
- dobrá cena
- bezproblémová doprava
- neviem o žiadnej
som spokojná
- vyhovoval mi ponúkaný výrobok
- neviem posúdiť
Obchod odporúčam