- Rychle dodanie, spokojnost s objednanym tovarom
Extrémne rýchle dodanie
Som veľmi spokojná. Dobrá komunikácia,rýchle doručenie. Objednávala som si biolampu . V balení bol stojan,ktorý bol poškodený. Poslala som mail s fotkou na druhý deň posielali nový stojan. Maximálna spokojnosť. Každému odporučam.
Obchod je výborný super som spokojný.
OBCHOD S ČÍNSKYM TOVAROM ZA VYSOKÉ CENY,NIE SÚ SAMI,PREDÁVAJÚ ĎALEJ Z ČÍNSKYCH KONTAJNEROV,SLOVENSKÉ VÝROBKY TU NENÁJDETE.
Všetko ok
Rychle
- Tovar bol dodaný v poriadku, no bol som nemilo prekvapený, že návod za dve strany, bol napísaný iba v maďarčine. To nemáte ani trocha úcty a zodpovednosti voči zákazníkovi, keď pošlete takýto návod? Ćo mám teraz podľa vás robiť? Ísť do Lučenca, či niekde, kde sa hovorí maďarsky, aby mi to preložili? Návod k tovaru na stránke, je povrchný, nič nehovoriaci, no i napriek tomu som si ho objednal s nádejou, že úplný návod bude pri dodanom tovare. Sklamali ste ma.
Tovar bol dodaný v poriadku, no bol som nemilo prekvapený, že návod za dve strany, bol písaný iba v maďarčine. To nemáte ani trocha úcty a zodpovednosti voči zákazníkovi, keď pošlete takýto návod? Ćo mám teraz podľa vás robiť? Ísť do Lučenca, , či niekde, kde sa hovorí maďarsky, aby mi to preložili? Návod na stránke je povrchný aa nič podstatné nehovoriaci, no napriek tomu som si ho objednal dúfajúc, že podrobný návod bude pri dodanom tovare. Sklamali ste ma.
spokojnost
- Dobre ceny rýchle dodanie.
- Rýchle jednanie
- Výrobok vôbec neučinkuje na štekot psa. Je nanič.
stromceky su krasne som spokojna dakujem
Seriozny obchod,rýchle doručenie
- Rýchle vybavenie objednávky.
- Nič
- Spolahlivosť. Tovar zodpoveda popisu.
Veľmi spoľahlivý obchod.
- Nenechala som po obchode
- kvalitný tovar
- rýchle doručenie
- možnosť výberu platby
- Všetko OK
- Spokojnosť
Odporúčam nákup v tomto e-shope.