veľmi rýchla reakcia so strany obchodu
- ústretovosť, rýchlosť vybavenia mojej požiadavky ohľadne dňa doručenia
- Rýchla , spoľahlivá dodávka tovaru
- Dobré ceny, rýchlosť dodania
- extrémne rýchle dodanie za príplatok
- Veľmi ústretový, výborná komunikácia, rýchlosť Vybavenia objednávky od objednania až po doručenie
- Všetko ok
skvelá komunikácia
Hlavne expresne doručené!!!
Všetko ok
veľmi pozitívne
- Rýchle doručenie nákupu
Veľmi rýchle dodanie, všetko majú skladom
Plna spokojnost
Rýchlosť. Tovar mi bol doručený rýchlo a ten, ktorý som si objednala.
- možnosť objednať samostatne potrebné časti na stan
pozitívne hodnotím komunikáciu a ústretovosť pri realizácii objednávky,tovar určite doporučujem aj ostatným potencionálnym zákazníkom lebo je trvácnejší ako prístrešky z ASKA ,JYSKA a podobných obchodov
- oklamali ma! Stánok som si vyzdvihol v sklade v L.M. Pri prevzatí som upozornil, že bočné steny sú farebne aj kvalitatívne odlišné od prednej a zadnej. Skladník tvrdil, že sa mi to len zdá, pretoźe dlhšie steny sú zložené dvojmo. Samozrejme to bolo klamstvo, bočné steny sú inej farby a úplne tenké, pripomínajú impregnovaný papier. To som však zistil pri prvom postavení stánku.
Reakcia obchodu Expodom.sk
ďakujeme za hodnotenie. Každé jedno hodnotenie je pre nás dôležité aby sme zákazníkom mohli maximálne vyhovieť. Pri osobnom odbere sme Vás informovali, že ak Vám tovar nevyhovuje, samozrejme ho môžete v ochrannej 14 dňovej lehote vrátiť. Ponúkli sme Vám vrátenie platby už na mieste, keďže sa Vám tovar nepozdával, avšak túto možnosť ste ihneď zamietli. Materiál a farebné odtiene bočných stien sú rovnaké. Dlhšie strany sú prežehlené, preto sa Vám zdá materiál odlišný. V prípade nejasností nás môžete kedykoľvek kontaktovať.