Prvý nákup, maximálna spokojnost
Reakcia obchodu Exkalibr.sk
ďakujeme za nákup v našom obchode. Sme veľmi vďační za kladné hodnotenie našich služieb a veríme, že aj pri budúcich nákupoch nám prejavíte svoju priazeň.
kolektív Exkalibr.sk -
Zatiaľ som kotúč len vyskúšal,ale ostal som prekvapený aký krásny a hladký rez zanechal, takže som spokojný.
kolektív Exkalibr.sk -
Super, som naozaj spokojna .Balik dorazil naozaj rychlo a ovela lacnejsi produkt ako ponukaju ine obchody.Len postovne je drahe na Slovensko.Ale urcite odporucam tento obchod.Dakujem
- velka skladova zasoba
- presne informacie o doskladneni
- dobra komunikacia obchodu
- Rychle dodanie
kolektív Exkalibr.sk -
rýchle, kvalitné dodanie požadovaného tovaru
super
Rýchle vybavenie.
- rychle zaslanie
- tovar bol skladom
- telefonicka konzultacia
Vsetko prebehlo v spokojnosti, velmi rychle dodanie aj zaslanie tovaru.
Dobrý deň, Vladimir,
Bez problémová spolupráca.
kolektív Exkalibr.sk -
Dorucenie tovaru do 24 hodin. Parada!
kolektív Exkalibr.sk -
- dobra a rychla komunikacia
- OK
spokojnosť, rýchlosť dodania
kolektív Exkalibr.sk -
- Zatiaľ je to môj prvý nákup - celková spokojnosť s komunikaciou,doručením a kvalitou tovaru
Dobrý deň, Jozef,
kolektív Exkalibr.sk -
Rýchle dodanie, a bez problémové
- Ok
kolektív Exkalibr.sk