- adekvátne ceny
- pekne graficky spracovaná stránka so všetkými potrebnými informáciami o produktoch a jednoduchou navigáciou
- rýchla expedícia
- široký výber
- možnosť vytvorenia zákazníckeho konta
S obchodom som naozaj spokojný. Stránka je užívateľsky veľmi príjemná, ceny sú rozumné a expedícia je rýchla. Nemôžem sa na nič sťažovať. V zásielke dokonca bola aj pozornosť v podobe malého balenia cukríkov a ručne napísaného poďakovania.
Reakcia obchodu Everest Technology
Děkujeme za krásné hodnocení a doporučení! Velmi nás těší, že jste byl spokojený s nákupem, rychlostí doručení i naším e-shopem. Snažíme se, aby u nás zákazníci našli všechny potřebné informace a celý nákup byl co nejjednodušší. Budeme rádi, když se k nám opět vrátíte. Tým Evtech
Dobrý obchod aj komunikácia rýchle dodanie
Hezký den pane Stanislave,
velice Vám děkujeme za toto milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl s námi spokojen. Ať se Vám daří, pěkný den, Jakub. -
Ďakujem za objednávku a ďakujem za darčeky ,aj za odkaz .Bolo to veľmi milé ,potešilo ma to ani neviete ako …Prajem všetko dobre …Marcela
Hezký den,
velice Vám děkujeme za toto milé hodnocení. Jsme moc rádi, že zboží dorazilo v pořádku a také, že Vás potěšil malý dáreček. Ať se líbí a přejeme pěkný den, Jakub. -
- Rýchle odoslanie
- Kvalitný produkt
Hezký den pane Lukáši,
velice Vám děkujeme za toto krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení zboží a také, že jste s produktem spokojen. Přejeme pěkný den, Jakub. -
Excelentná komunikácie,aj ked vznikol logisticky problém, vyriešené max exelentne...proste super
Hezký den,
velice Vám děkujeme za to, že jste si udělal čas a zanechal nám takto rozsáhlé a krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl s naší zákaznickou podporou spokojen a také s řešením problematiky. Děkujeme a přejeme pěkný den, Jakub. -
Veľmi rýchla dodávka.
Hezký den,
děkujeme Vám velice za toto milé hodnocení. Velmi si toho vážíme. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení zboží. Přejeme pěkný den, Jakub. -
Som veľmi spokojný s nákupom. Bol som milo prekvapený že k produktu prišli aj derčeky a ručne napísané poďakovanie. Čo by som ale mohol vytknúť je chýbajúci návod na inštaláciu a chýbajúce pliešky na vysunutie starého rádia
Hezký den,
děkujeme mnohokrát za Vaše krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s námi spokojen a také, že Vás dáreček potěšil. :-) Manuály dodáváme tištěné, které přikládáme do balení. Pokud tam nebyl, dejte nám vědět na [email protected] a můžeme opětovně zaslat k Vám. Děkujeme a přejeme pěkný den, Jakub. -
- super
Hezký den,
děkujeme Vám za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s nákupem. V případě budoucích dotazů se na nás neváhejte obrátit na [email protected]. Pěkný den, Jakub. -
- Rychle dodanie, podrobný popis produktu, jednoduchý spôsob vyberania, proste Szuper!! Aj nabudúce!
Hezký den pane Dominiku,
upřímně Vám děkujeme za toto krásné a milé hodnocení, které nás nesmírně potěšilo a velmi si toho vážíme. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s naším e-shopem a také s rychlým doručením zboží. Přejeme pěkný den, Tomáš. -
- Rýchlosť
- Spoľahlivosť
Spokojnosť
Hezký den,
velmi Vám děkujeme za toto krásné hodnocení. Velmi si toho vážíme. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí a spolehlivostí. Přejeme pěkný den, Jakub. -
Perfektné poradenstvo, rýchla dodávka, super servis a komunikácia.
Hezký den pane Dušane,
upřímně Vám děkujeme za pozitivní a krásné hodnocení, které jste nám napsal. Velmi si toho vážíme. Jsme moc rádi, že jste byl s námi spokojen a také, že vše proběhlo pro Vaší spokojenost. Přejeme pěkný den, Jakub. -
- Rýchle vybavenie
- Milé prekvapenie v krabičke:)
Som nadmerne spokojný
Hezký den pane Laco,
upřímně Vám děkujeme za toto krásné a potěšující hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení zboží a také, že Vás malý dáreček potěšil. :-) Přejeme pěkný den, Tomáš. -
- Odbornosť pri potrebe poradiť a rýchlosť dodania
Dostupnosť na internete urýchluje výber a dodanie
Hezký den pane Dušane,
upřímně Vám děkujeme za toto milé a potěšující hodnocení. Moc nás to potěšilo. :-) Jsme rádi, že jste byl spokojen s naší zákaznickou podporou a rychlým dodáním zboží. Ať se Vám produkt líbí. Přejeme pěkný den, Jakub. -
- Komunikácia
- Dostupnosť
- Žiadne
Hezký den pane,
upřímně si vážíme toho, že jste si udělal čas a zanechal nám takto krásné a potěšující hodnocení. Celý tým Everest to potěšilo. Jsme rádi, že jste byl spokojen s naší zákaznickou a technickou podporou a také s produkty. V případě budoucích dotazů se na nás neváhejte obrátit na [email protected]. Pěkný den, Jakub - Everest Technology -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Super obchod ,tovar doručeny aj z darčekom
Hezký den pane Jaroslave,
velice Vám děkujeme za toto krásné hodnocení. Moc to náš tým Everest potěšilo. Přejeme pěkný den, Jakub. -
Hezký den pane Dušane,
upřímně Vám velmi děkujeme za toto krásné a milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení zboží. Balíčky expedujeme každý pracovní den, aby bylo včas doručeno zákazníkům. Děkujeme a přejeme pěkný den, Jakub. -
Rýchle dodanie, super komunikácia...
Reakcia obchodu Everest Technology
velmi si vážíme toho, že jste si udělal čas a zanechal nám takto krásné hodnocení. Velmi si toho vážíme. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a také s naší zákaznickou a technickou podporou. Přejeme pěkný den, Jakub. -
Potešil malý sladký darček z obchodu :-)
Hezký den,
mnohokrát Vám děkujeme za toto krásné a milé hodnocení. :-) Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení zboží a také s malým dárečkem. Ať se líbí a přejeme pěkný den, Tomáš. -
Veľmi rýchle doručenie
Krásný den paní Danielo,
velice Vám děkujeme za toto milé a krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s námi byla spokojená a také, že doručení bylo včas. Přejeme pěkný den, Jakub.