Reklama

• Odbornosť pri potrebe poradiť a rýchlosť dodania

Dostupnosť na internete urýchluje výber a dodanie

Hezký den pane Dušane,
    upřímně Vám děkujeme za toto milé a potěšující hodnocení. Moc nás to potěšilo. :-) Jsme rádi, že jste byl spokojen s naší zákaznickou podporou a rychlým dodáním zboží. Ať se Vám produkt líbí. Přejeme pěkný den, Jakub.

• Komunikácia
    • Cena
    • Dostupnosť
    • Žiadne

Hezký den pane,
    upřímně si vážíme toho, že jste si udělal čas a zanechal nám takto krásné a potěšující hodnocení. Celý tým Everest to potěšilo. Jsme rádi, že jste byl spokojen s naší zákaznickou a technickou podporou a také s produkty. V případě budoucích dotazů se na nás neváhejte obrátit na [email protected]. Pěkný den, Jakub - Everest Technology

BLUETOOTH NEFUNGUJE

Hezký den pane Mario,
    velice nás tato zpráva zaskočila. Zakládáme si na kvalitní zákaznické i technické podpoře a podle historie komunikace jsem nenašel žádný dotaz na naší telefonní lince ani na e-mailu [email protected].
    Bylo by možné nás kontaktovat, abychom mohli problém společně vyřešit? Rádi vám pomůžeme a uděláme maximum pro to, aby vše fungovalo, jak má. Pěkný den, Jakub.

Super obchod ,tovar doručeny aj z darčekom

Hezký den pane Jaroslave,
    velice Vám děkujeme za toto krásné hodnocení. Moc to náš tým Everest potěšilo. Přejeme pěkný den, Jakub.

Hezký den pane Dušane,
    upřímně Vám velmi děkujeme za toto krásné a milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení zboží. Balíčky expedujeme každý pracovní den, aby bylo včas doručeno zákazníkům. Děkujeme a přejeme pěkný den, Jakub.

Rýchle dodanie, super komunikácia...

Reakcia obchodu Everest Technology

velmi si vážíme toho, že jste si udělal čas a zanechal nám takto krásné hodnocení. Velmi si toho vážíme. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a také s naší zákaznickou a technickou podporou. Přejeme pěkný den, Jakub.

• Rýchle doručenie

Potešil malý sladký darček z obchodu :-)

Hezký den,
    mnohokrát Vám děkujeme za toto krásné a milé hodnocení. :-) Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení zboží a také s malým dárečkem. Ať se líbí a přejeme pěkný den, Tomáš.

Veľmi rýchle doručenie

Krásný den paní Danielo,
    velice Vám děkujeme za toto milé a krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s námi byla spokojená a také, že doručení bylo včas. Přejeme pěkný den, Jakub.

• Veľmi rýchle doručenie

Hezký den,
    mockrát Vám děkujeme za toto krásné a potěšující hodnocení. Celý tým Everest to velmi potěšilo. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení zboží. Přejeme pěkný den, Jakub.

Našiel som čo som potreboval a objednal , objednávka bola rýchlo vybavená.

Hezký den,
    upřímně Vám děkujeme za tuto milou a potěšující zpětnou vazbu, která nás nesmírně potěšila. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení zboží. Produkty expedujeme každý pracovní den, aby bylo co nejrychleji u zákazníka. Děkujeme a přejeme pěkný den, Tomáš.

• Komunikácia

Hezký den,
    upřímně Vám děkujeme za to, že jste si udělal čas a zanechal nám takto potěšující hodnocení, které nás opravdu potěšilo. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a také s naší zákaznickou podporou. Přejeme pěkný den, Jakub.

• rýchle doručenie
    • komunikácia

Hezký den,
    děkujeme mockrát za Vaše hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a také s naší komunikací. Přejeme pěkný den, Jakub

• Odporúčam,pozdravujem a ďakujem za darček

Hezký den pane Marku,
    velice si vážíme Vašeho času, že jste nám udělil takto krásné a potěšující hodnocení. Velmi Vám za to děkujeme. Jsme rádi, že dáreček potěšil. Přejeme pěkný den, Jakub.

Super odporúčam

Hezký den,
    velice Vám děkujeme za tuto milou a potěšující zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s nákupem. V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit na [email protected]. Pěkný den, Jakub

• Vedia milo prekvapit. Rukou pisany odkaz potesil a to "plus" chutne prekvapilo

Hezký den,
    velice Vám děkujeme za toto krásné a potěšující hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s malým překvapením. Pokud byste měl v budoucnu dotazy, neváhejte se na nás obrátit. Přejeme pěkný a pohodový den, Jakub.

• Zavádzajúce informácie o výrobku

Dobrý den, paní Zuzano,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Mrzí nás, že máte s produktem takovou zkušenost. Snažíme se uvádět u produktů co nejpřesnější a úplné informace, proto bychom ocenili, kdybyste nám upřesnila, v čem konkrétně byl problém. Zákazníkům nabízíme možnost odstoupit od smlouvy a vrátit zboží do 30 dnů, rádi tedy s Vámi najdeme vhodné řešení. Můžete nás prosím kontaktovat na e-mailu [email protected] nebo telefonicky? Pokoušeli jsme se Vám dovolat, ale bohužel se nám to nepodařilo. Také jsme Vám psali e-mail. Děkujeme a přejeme hezký den, Jakub

• Kvalitne zabalený tovar
    • Príjemný odkaz veľmi potešil
    • Serióznosť a ľudskosť na prvom mieste

Hezký den pane Ján,
    upřímně Vám děkujeme za toto milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s balením, s naším jednáním a také s malým přibaleným dárečkem. Moc nás to těší. Přejeme pěkný den, Jakub.

vsetko tip top,super obchod aj poradenstvo urcite este nakupim aj nabuduce,pozdravujem

Hezký den,
    velice Vám děkujeme za toto milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s námi spokojen. Přejeme pěkný den, Jakub.

• Rýchle dodanie tovaru a predávate kvalitný tovar za dobrú cenu. Som spokojná.

Hezký den paní Mariko,
    velice Vám děkujeme za toto milé a krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byla spokojená s rychlostí doručení zboží. Přejeme pěkný a pohodový den, Jakub.

• Rýchle dodanie

Kúpil som si anténny adaptér do 2din radia ale vôbec nepomohol zapojil som ako ma byť ale signal nechytám a chrčia stanice stále. Za mňa zbytočná vec.

Dobrý den, pane Adame,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Dívali jsme se do Vaší objednávky – zakoupil jste u nás pouze anténní adaptér. Pro správné fungování FM vysílání jsou však důležité dvě věci. První je kvalita FM tuneru v autorádiu. Na trhu jsou rádia s různou úrovní citlivosti, přičemž kvalitnější tunery bývají součástí spíše vyšších modelů. Druhou nezbytnou věcí je právě anténní adaptér, který napájí integrovaný anténní zesilovač (12 V). Pokud je však autorádio vybaveno méně citlivým FM tunerem, samotný adaptér bohužel kvalitu příjmu výrazně nezlepší. Rádi Vám případně pomůžeme s výběrem vhodného řešení – stačí se na nás obrátit na e-mailu [email protected]. Přejeme hezký den, Jakub.