Reklama

super

Ozubene kola ok. Retaz iny rozmer. Spojka na upplne inu retaz takze 3 rozne diely

Reakcia obchodu Evrox

toto je dobrý príklad na reagovanie, nakoľko ste si všetky veci čo píšete že sú rôzne, presne takto objednal ( môžeme kľudne priložiť kópiu vašej objednávky), my sme odoslali len to čo ste mal v košíku a to, že vám to nepasuje za to my naozaj nemôžeme.
    Stačilo sa s nami len spojiť či už telefonicky alebo emailom a a boli by sme našli správny tovar ak ste si nebol istý čo objednávate.
    Príde nám zvláštne, že to riešite len hodnotením, nakoľko ste sa nám doteraz ani neozval, že vám objednané veci nepasujú a chcel by ste ich vymeniť, v čo by nebol žiadny problém.
    Mysleli sme, že už nás za roky fungovania nič neprekvapí, ale obviniť nás z toho, že sme vám poslali to čo ste si objednal a dať nám hodnotenie, že neodporúčate obchod je zvláštne.

• Veľký výber kvalitného materialu

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme Jaroslav za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný

• Rýchle dodanie

Ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný

Ok

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme Peter za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný

• Veľký výber za priaznivé ceny, rýchle dodanie.

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme Taurus za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný

• Tento nakup bol rychlo diručený

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme Ferbed za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný

• Na druhy deň to už odoslali, objednal som to vecer

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme Csaba za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný

• Všetko skladom. Rýchle doručenie.

Reakcia obchodu Evrox

• rýchlé dodanie,dobré ceny,spokojnosť...

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme Gabo za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný

všetko OK

• Lacné

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme Juraj za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný

Spokojnost

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme Anton za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný

• Bezkonkurenčne rýchla dodávka

Ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný

• Ceny a výber a spoľahlivosť

Rokmi overený obchod na ložiská,remene atď. Rýchlo odosiela zásielky, len poslednú dobu SPS kuriérska spoločnosť nejako dlho doručuje balíky. Inokedy na druhý deň a teraz 3-4 dni.

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný. Kuriéra SPS preveríme.

• Rychlost dodania

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme Peťo za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný

Tovar mi nebol doručený

Reakcia obchodu Evrox

Dobrý deň pán Peter, tovar vám nebol doručený z toho dôvodu, že ste si objednal viac kusov tovaru ako sme písali na e-shope ( vždy uvádzame koľko kusov tovaru máme skladom), snažili sme sa s vami spojiť či už emailom alebo telefonicky ale bezvýsledne . Stačilo sa s nami spojiť ,odpovedáme na emaily aj telefóny a boli by sme to vyriešili.

• Veľký výber, dobré ceny, rýchle dodanie.

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme Pavol za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný.

Veľmi spokojný

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme František za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný.

Super obchod. Rýchlosť doručenia výborná až prekvapujúca. Veľmi spokojný.

Reakcia obchodu Evrox

Ďakujeme Švec za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s našim obchodom spokojný.